Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

τρολευ φρουτιερα

Δίκαια 2ος ο Πανιώνιος


Το αήττητο σερί του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στο ματς με την ΑΕΛ, που τον δυσκόλεψε μόνο στο πρώτο 20λεπτο με καλύτερη στιγμή την απόκρουση του Γιαννιώτη στην προσπάθεια του νεαρού Κάπου.


Το υπόλοιπο ματς ανήκε στον Πανιώνιο, που πίεσε την εστία του Θεοδωρόπουλου και έφτασε στο γκολ με τον Μπεν στο 33ο λεπτό, που έκρινε και την συνάντηση.


καλλωπισμός σκύλων θεσσαλονίκη

4074043
(Ο Μπεν σκοράρει και δίνει το τρίποντο στον Πανιώνιο - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Το σκορ θα είχε μάλιστα πάρει εκτάσεις στο β ημίχρονο, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ ήταν ο νικητής στις μονομαχίες του κυρίως με τον Γιεσίλ (3 φορές), ενώ δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν ούτε οι Ρισβάνης, Μασούντ και Μασούρας σε τουλάχιστον 7 κλασικές ευκαιρίες (οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με 20 τελικές, 10 εντός εστίας). Στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ έχασε πάντως την ευκαιρία να "κλέψει" το ματς, αλλά ο Ντέλετιτς δεν σούταρε σωστά.


τρολευ φρουτιερα

αση μπιλιου ετησιες προβλεψεις 2015

4074072
(Ο Θεοδωρόπουλος σταμάτησε μόνος του τον Πανιώνιο στο β μέρος - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Οι κυανέρυθροι θα παραμείνουν στην 2η θέση και μετά την 24η αγωνιστική έχοντας 48 βαθμούς, έναντι 51 του πρωτοπόρου Ολυμπιακού (παίζει αύριο με τον Ατρόμητο), 43 του ΠΑΟΚ (έχει το εκτός έδρας ντέρμπυ με την ΑΕΚ) και 41 του Παναθηναϊκού (αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου