Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ποσοτικα επιρρηματα στα αγγλικα

Ο κύριος Κουμουτσάκος τόνισε χαρακτηριστικά: «Πριν ξεκινήσει την επιστροφή του στον τόπο του εγκλήματος, στον τόπο των κάλπικων υποσχέσεων τον καλούμε να δώσει τις απαντήσεις που οφείλει:


αφελειες αγορα

Τι έγινε το δήθεν πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του 2014, αλλά και το δήθεν παράλληλο πρόγραμμα του 2015;
Τι έχει να πει στους συνταξιούχους που τους κόβει τις συντάξεις;
Τι απαντά στους πιο αδύναμους για το ΕΚΑΣ;
Τι λέει στους πολίτες που υπόσχονταν ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ;
Τι απαντά στα παιδιά που βλέπουν την Παιδεία να υποβαθμίζεται;
Τι έχει να πει στους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και τους ναούς να βεβηλώνονται από τους "γνωστούς άγνωστους";».


το ρημα σταθειτε

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας έχει βαρύ παρελθόν αναξιοπιστίας και ασυνέπειας και για αυτό, ό, τι και να πει ουδείς θα το πιστέψει, γιατί ότι και να πει δεν θα το κάνει.


ποσοτικα επιρρηματα στα αγγλικα

Ως παράδειγμα έφερε την παλαιότερη τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στο θέμα των συντάξεων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Έγραφε τότε, ότι αν μείνουν όρθιοι - εννοούσε η κυβέρνηση της ΝΔ - θα φέρουν τις συντάξεις στα 360 ευρώ, θα εξαυλώσουν τις επικουρικές και τα εφάπαξ. Θα απελευθερώσουν τις ομαδικές απολύσεις. Χθες, συνέχισε, ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε για συντάξεις των 380 ευρώ. Η ΝΔ, είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση για την έξοδο της χώρας από την κρίση είπε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ότι στην ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπει σε υποσχεσιολογία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου