Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

γυψοσανιδες σχεδια κρεβατοκαμαρεσ

Σε πολύ καλό δρόμο ο ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού την ίδια 11άδα (έκανε αλλαγές μετά το 85), ήταν πολύ κινητικός από την μέση και μπροστά, με ανεβάσματα των πλάγιων μπακ και πολλές τελικές προσπάθειες. Ο Κάμπος από τα δεξιά έδειξε ότι θα πάρει φανέλα βασικού εύκολα (και αν πωληθεί ο Μακ θα καλύψει το κενό του) έχοντας δύο δοκάρια. Καλή εμφάνιση και από τον Μάτος, ενώ στο γκολ (1-0 στο 70) βρέθηκε ο Κουλούρης (μετά από ασίστ του Ροντρίγκεζ).


paok brugge3
(Πηγή: Instagram / PAOK FC)


ψυχουλη υψος

Το γκολ του αγώνα (2-0) έβαλε πάντως ο Πέλκας με ατομική ενέργεια και εξαιρετικό τελείωμα στο 81, με τον Δικέφαλο να δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Υπήρξαν πάντως και κενά στο κέντρο της άμυνας (είχαν και οι Βέλγοι δοκάρι στο α μέρος), όπου ο Ίβιτς αναζητά ασφαλώς το καλύτερο δίδυμο (σε 2ο φιλικό ξεκίνησε τον Πούγγουρα δίπλα στον Τζαβέλα).


καρτα ανεργιας και στρατος

paok brugge4
(Πηγή: Twitter)


γυψοσανιδες σχεδια κρεβατοκαμαρεσ

Η 11άδα του ΠΑΟΚ (4-3-3): Γλύκος (46 Βελλίδης) / Μάτος (46 Κίτσιου), Πούγγουρας (46 Μαλεζάς), Τζαβέλας (60 Κρέσπο), Λέοβατς (60 Γιαννούλης) / Τσίμιροτ (60 Κοροβέσης), Τζιόλης (46 Χαρίσης), Περέιρα (46 Πέλκας) / Κάμπος (60 Ζάιρο), Αθανασιάδης (60 Κουλούρης), Μυστακίδης (46 Ροντρίγκεζ).


Φάσεις και γκολ για ΑΕΚ ακόμη και χωρίς φορ


Στην Πολωνία η ΑΕΚ δεν ανησύχησε σχεδόν καθόλου από την Κορόνα Κίελτσε (ομάδα της α κατηγορίας) και επίσης είχε καλή παραγωγή παιχνιδιού (17 τελικές). Ο Κετσπάγια θέλησε να δει αν χωράνε στην ίδια 11άδα Μάνταλος και Μπακασέτας, βάζοντας και τους δύο μπροστά (με Βάργκας και Μπαρμπόσα στα άκρα). Συνεργασία υπήρχε από την 4άδα, αλλά όχι το εύκολο γκολ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το 0-1 από τον Μάνταλο στο 65 έγινε όταν είχε κάνει τις πρώτες αλλαγές ο προπονητής της Ένωσης με τον Αραβίδη στην κορυφή, τον Μάνταλο δεξιά και τον Μπακασέτα πίσω από τον φορ, να κινείται πολύ πιο άνετα.


aek korona2
(Πηγή: Twitter)


Παρόντες δήλωσαν ακόμη ο Πλατέλας με τον Αραβίδη (που μετακόμισε μετά το 65 στο δεξί άκρο, με φορ τον Πέκχαρτ, που δεν μπορεί πάντως να αρπάξει την ευκαιρία απόντος του βασικού επιθετικού), ο πρώτος δίνοντας ενέργεια (παίζοντας ακόμη και αριστερό μπακ) και ο αρχηγός της ΑΕΚ βάζοντας το 2ο γκολ της ομάδας με κίνηση φορ, σε χαμηλή σέντρα του Ζόριτς από τα αριστερά.


aek korona3
(Πηγή: Twitter)


Η 11άδα της ΑΕΚ (4-4-2): Ανέστης (46 Μπάρκας)/ Γκάλο (55 Μπακάκης), Τσιγκρίνσκι (63 Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος (71 Σβάρνας), Ντιντάκ (73 Ζόριτς) / Σιμόες (63 Τζανετόπουλος), Γιόχανσον (69 Γαλανόπουλος) / Βάργκας (55 Πλατέλας), Μάνταλος (65 Ανάκογλου), Μπαρμπόσα (55 Αραβίδης) / Μπακασέτας (65 Πέκχαρτ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου