Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

υψος αγοριου 13 ετων

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο ΟΔΔΗΧ θα αναζητήσει «παράθυρο ευκαιρίας» έκδοσης ομολόγων το πρώτο τρίμηνο του έτους.


σώπα όπου να ναι θα σημάνουν

Το τέλος του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης το οποίο ανακοίνωσε ήδη η ΕΚΤ αναμένεται να οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό του πιστωτικού κινδύνου από τις αγορές και η ελληνική πλευρά επιδιώκει να προλάβει την έξοδο πριν επιδεινωθεί το κλίμα.


Το μεσοσταθμικό επιτόκιο δανεισμού της Ελλάδος βρίσκεται σήμερα στο 1,73%, η μεσοσταθμική διάρκεια στα 18,5 έτη, ενώ οι ετήσιες δαπάνες εξυπηρέτησης είναι από τις χαμηλότερες σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.


υψος αγοριου 13 ετων

το μικρο ψαρι ολοκληρη η ταινια

Στη χθεσινή ομιλία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως «στην έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού, από τους θεσμούς, τονιζόταν ότι το κόστος αναχρηματοδότησης πρέπει να είναι κάτω από 5% με διάρκεια έως πέντε έτη. Δηλαδή ότι για να έχουμε βιώσιμη εξυπηρέτηση και βιώσιμη πρόσβαση στις αγορές θα πρέπει το πενταετές ομόλογο και όχι το δεκαετές, να είναι κάτω από 5%. Σήμερα έχουμε το δεκαετές στο 4,3%, ενώ το πενταεετές όχι μόνο είναι κάτω από 5%, αλλά είναι στο 3,45%. Όταν επιχειρήσατε έξοδο στις αγορές βγήκατε με 5%».


Με την αναφορά αυτή «έκλεισε το μάτι» στους επενδυτές προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την έκδοση πενταετούς ομολόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου