Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

μαουρίτσιο σάρι

Όπως μπορεί κανείς να δει σε αυτές, το εσωτερικό του παλιού αεροδρομίου έχει μετατραπεί σε πρόχειρο καταυλισμό, καθώς είναι στημένες ακόμα εκεί οι σκηνές.


Οι σκηνές είναι τοποθετημένες δίπλα η μία στην άλλη, χωρίς να υπάρχει καμία απόσταση μεταξύ τους, ενώ μπροστά από την καθεμία είναι σκοινιά με απλωμένα σεντόνια που λειτουργούν και ως χωρίσματα.


μαουρίτσιο σάρι

τι σημαινει η λεξη φεμινιστρια

Υπενθυμίζεται ότι από την Κυριακή, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είχαν πει ότι ξεκινούν απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης τους.


IMG 2004


μεταπτυχιακο διοικηση υπηρεσιων ασοεε

Για το λόγο αυτό ο κ. Μουζάλας επισκέφτηκε το χώρο, προκειμένου να κάνει αυτοψία, συνοδευόμενος από αστυνομικούς που φρουρούν τη δομή.


IMG 2007


IMG 2022


Ο κ. Μουζάλας τόνισε ότι απεργοί πείνας δεν υπάρχουν και ότι όσα μεταδόθηκαν σχετικώς είναι ψευδείς ειδήσεις από παραπλανηθέντα ΜΜΕ από άτομα εντός δομής και οργανώσεις αλληλέγγυων. Επιπλέον, κατήγγειλε τις εν λόγω οργανώσεις για κακές υπηρεσίες.


Είπε ότι αντιλαμβάνεται τον «πόνο και την δυσκολία αυτών ανθρώπων», γίνεται προσπάθεια «με τις δυνάμεις που έχουμε να απαλύνουμε κατάσταση» αλλά «δεν θα επιτρέψουμε παραβίαση νόμων για να περάσουν χειραγωγημένα περιστατικά όπως το σημερινό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου