Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ερωτοκριτος λυρικη σκηνη εισιτηρια

Πρόκειται για την την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του παραλιακού μετώπου από την Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) στον δήμο, τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου και την ανάπλαση της λεγόμενης νοτιοανατολικής πύλης.


«Ζητάμε από τους "οπλαρχηγούς" την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του παραλιακού μετώπου στην πόλη. Αυτή τη στιγμή τα κομμάτια από τον Λευκό Πύργο έως το Μακεδονία Παλλάς, από το Μέγαρο Μουσικής έως τον 'Ορμο Κελαρίου και από τη Μ. Κάλλας έως την εκκλησία Κυρίλλου και Μεθοδίου δεν ανήκουν στον δήμο», είπε ο κ. Μπουτάρης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.


«Μας απασχολεί και ο καθαρισμός του Θερμαϊκού Κόλπου. Πρέπει κάποιος να αναλάβει τη συνολική ευθύνη και να μην περιμένουμε από τον κάθε χορηγό. Θα είναι διαδημοτική συνεργασία, θα είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα είναι το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης; Κατά την άποψη μου η αρμοδιότητα ανήκει στην Περιφέρεια» πρόσθεσε ο δήμαρχος.


ερωτοκριτος λυρικη σκηνη εισιτηρια

πινακιδες νκι

Το τρίτο ζήτημα που θα θίξει ο κ. Μπουτάρης είναι η νοτιοανατολική πύλη, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να προχωρήσει η διάνοιξη της οδού Ψελλού και να διαμορφωθεί ο τερματικός σταθμός του μετρό στην περιοχή της Νέας Ελβετίας.


επίδοση αγνώστου διαμονής κπολδ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου