Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ανεμη λογοθεραπεια

Η εισήγηση του ΕΣΡ περιλαμβάνεται στην τροπολογία, που στοχεύει στην περαιτέρω θωράκιση της διαδικασίας. Τα σημαντικότερα σημεία της τροπολογίας είναι έξι.


Αρχικώς, καταργείται η κατηγορία «ενημερωτικού προγράμματος θεματικού περιεχομένου». Οι άδειες ενημερωτικού προγράμματος που θα δημοπρατηθούν από ΕΣΡ θα είναι μόνο γενικού περιεχομένου.


Η τροπολογία επανακαθορίζει τη νομική μορφή και την έδρα των εταιρειών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία. Η πρόβλεψη αφορά, πλέον, ανώνυμες εταιρείες της ημεδαπής ή κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Η τροποποίηση γίνεται για λόγους ευχέρειας ελέγχου και συμμόρφωσης των υποψηφίων με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.


ανεμη λογοθεραπεια

πρυμνη ερμηνεια

ο θεος ειναι ελληνας

Καθιερώνεται υποχρέωση του ΕΣΡ για επαναπροκήρυξη, σε περίπτωση που απονεμηθούν λιγότερες από επτά άδειες, εφόσον υποβληθεί αίτηση από ενδιαφερόμενο που συνοδεύεται από εγγυητική επιστολή (ισόποση με εκείνη που είχε οριστεί για τη συμμετοχή στην προηγούμενη αδειοδοτική διαδικασία).


Απαγορεύεται ρητά η προκήρυξη επιπλέον αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για όλη τη χρονική διάρκεια ισχύος των δημοπρατούμενων αδειών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου