Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

μυ μαρκετ λαυριο

Η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν για τα στελέχη της ΕΛΑΣ, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όχι γιατί δεν υπήρχαν αρκετές δυνάμεις έξω από τα γραφεία του κυβερνώντες κόμματος στην Κουμουνδούρου αλλά για το εάν οι δυνάμεις αυτές αντέδρασαν όπως είχαν διαταχθεί και όπως θα έπρεπε, για να συλληφθούν τα άτομα, που μέρα μεσημέρι, με θράσος και υπερβολική άνεση, ντύθηκαν μασκαράδες και έφτασαν μέχρι την πόρτα των γραφείων.


Στην περιοχή υπήρχαν και ομάδες ΔΙΑΣ και εποχούμενες περιπολίες της ασφαλείας με αστυνομικούς με πολιτικά. Μάλιστα, το πρωί, στην αποτίμηση της κατάστασης που έγινε, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής ζήτησε να μάθει με λεπτομέρεια δευτερολέπτου, πως λειτούργησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή και αν εκτέλεσαν κατά γράμμα τις εντολές που είχαν.


μυ μαρκετ λαυριο

Για να είναι πιο εύκολο για τους αστυνομικούς να καταδιώξουν τα άτομα σε περίπτωση καταδρομικής επίθεσης είχε προβλεφθεί η παρουσία μηχανών και όχι διμοιρίας που δεν θα μπορούσε να κυνηγήσει στους δράστες.


Σε συσκέψεις πάντως που έγιναν σήμερα στη Κατεχάκη έγινε σαφές ότι το "κλειδί" και για να μπει τέλος στη δράση των μπαχαλάκιδων αλλά και στη δράση των νεαρών που καταστρέφουν τα ακυρότητα μηχανήματα, είναι να ενεργοποιηθεί το "δίκτυο πληροφοριών" ώστε "αυτιά" και " μάτια" να δίνουν τις κατάλληλες εκείνες πληροφορίες που θα μπορέσουν να οδηγήσουν την έρευνα σε σωστά μονοπάτια και σε δικογραφίες που δεν θα καταπέσουν στα δικαστήρια.


κλάση της ονοματολογίας των βρυξελλών

πανοραμα πισω λιβαδι παρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου