Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

λαμπες led κορυδαλλος

Η κατάσταση του Hassan al-Kontar είδε το φως της δημοσιότητας όταν ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο με τον ίδιο στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, όπου βρίσκεται από τις 7 Μαρτίου.


μηχανικη αε αναγκαστικη διαχειριση

Όπως λέει ο ίδιος, τον απέλασαν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη Μαλαισία το 2016, μόλις έχασε την άδεια εργασίας του. Ισχυρίζεται ακόμα ότι δεν μπορεί να μπει στη Μαλαισία, ενώ και οι απόπειρές του να φτάσει στη Καμπότζη και στο Εκουαδόρ στάθηκαν επίσης μάταιες.


λαμπες led κορυδαλλος

Μιλώντας μέσω WhatsApp στο BBC, ο al-Kontar σημείωσε αγχωμένος ότι έχει χάσει το μέτρημα των ημερών που βρίσκεται «κολλημένος» στο πουθενά. «Είμαι απελπισμένος για βοήθεια. Δεν μπορώ να ζήσω σε αυτό το αεροδρόμιο παραπάνω, η αβεβαιότητα με τρελαίνει. Νιώθω ότι έπεσα πολύ χαμηλά», είπε, προσθέτοντας πως δεν έχει καταφέρει να κάνει μπάνιο, ενώ έχει ξεμείνει από καθαρά ρούχα.


μπαταρια αυτοκινητου τιμες skroutz


To those who sent me what do I think about temporary solutions.
I thank you.

FYI: I believe in humanity no matter what your religious, colour, Ethnicity so to those who say I am maybe a terrorist or ISIS. Well i am sorry to inform you that Iam belong to minority.
Thanks
Hassan pic.twitter.com/zxPb77ze0I

— Hassan Al Kontar (@Kontar81) April 13, 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου