Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

συνανθρώπους στα αγγλικά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ο «αιφνιδιασμός» από τον πρωθυπουργό δεν πρόκειται να περιμένει την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, όπως αρχικά εικαζόταν.


Η σεναριολογία γύρω από τα ονόματα έχει κορυφωθεί αναφορικά με το ποιοι φεύγουν από την κυβέρνηση, ποιοι μπαίνουν, ποιοι παραμένουν στις θέσεις τους και ποιοι όχι.


σκιτσογραφοι παρισι

Σύμφωνα με τα μέχρι το βράδυ της Πέμπτης σενάρια ο Πάνος Σκουρλέτης θα είναι εκτός κυβερνητικού σχήματος καθώς ο ίδιος έχει διαμηνύσει «ή το υπουργείο Ενέργειας ή απλός βουλευτής». Το σενάριο αυτό είναι πολύ πιθανό να επαληθευθεί ιδίως έπειτα από τις δηλώσεις του με τις οποίες λέει «όχι» στην πώληση του 17% της ΔΕΗ.


συνανθρώπους στα αγγλικά

Η Όλγα Γεροβασίλη, φέρεται να μετακινείται από τη θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου αλλά να παραμένει στην κυβέρνηση. Ως αντικαταστάτες της φέρονται οι Σωκράτης Φάμελλος καθώς και ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος.


αγροτοβιομηχανικός συνεταιρισμός τυμπακίου

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Σταθάκης, εκτιμάται ότι μετακινείται στο νέο υπουργείο Ναυτιλίας, Νησιωτικής Πολιτικής και Μεταφορών, ενώ ο νυν υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, μένει εκτός κυβέρνησης. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στη θέση του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη φαίνεται να τοποθετείται ένα πρόσωπο «έκπληξη».


Από την κυβέρνηση φαίνεται ότι θα απομακρυνθούν επίσης οι Νίκος Παρασκευόπουλος και Δημήτρης Μάρδας, ενώ αμφίβολη είναι και η παραμονή του υπουργού Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου