Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ονειροκριτης εγκυος γεννα κοριτσι

Η οικονομική κρίση που έπληξε την Ισπανία ιδιαίτερα μετά το σκάσιμο της φούσκας στην αγορά ακινήτων προκάλεσε μεγάλη μείωση στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων. Είναι ενδεικτικό ότι οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στη χώρα υποχώρησαν το διάστημα από το 2008 έως το 2012 κατά 40%. Ουσιαστικά πολλοί Ισπανοί αγόρασαν τελευταία φορά αυτοκίνητο το 2006 και το 2007, όταν η οικονομία ευημερούσε, με αποτέλεσμα πλέον τα οχήματα αυτά να έχουν κλείσει μια δεκαετία ζωής.


Οι ταξινομήσεις νέων οχημάτων στην Ισπανία έφτασαν στο απόγειό τους το 2005 όταν πουλήθηκαν μέσα στη χρονιά 1,65 εκατ. οχήματα. Το 2012, όταν η χώρα ζήτησε από τους ευρωπαίους οικονομική στήριξη ύψους 41 δισ. ευρώ, οι πωλήσεις νέων οχημάτων δεν ξεπέρασαν τις 700.000. Από το 2012 έως το 2016 η Ισπανία εισήγαγε μέτρα απόσυρσης τα οποία βοήθησαν να αποσυρθούν από τους δρόμους περίπου 1 εκατ. παλαιά οχήματα. Το μέτρο της απόσυρσης όμως δεν ανέτρεψε την τάση που θέλει να αυξάνεται συνεχώς ο μέσος όρος των οχημάτων που κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας.


ονειροκριτης εγκυος γεννα κοριτσι

προπτυχιακά προγράμματα στο ανοικτό πανεπιστήμιο κύπρου

αυγα τηγανιτα με πατατες

Έτσι φέτος το 60% των οχημάτων που κυκλοφορούν στην Ισπανία θα έχουν ηλικία άνω των 10 ετών, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που επικαλείται το Bloomberg. Τα ίδια στοιχεία δείχνουν ότι μόνο μέσα στο 2017 ο αριθμός των οχημάτων με ηλικία μεγαλύτερη των δέκα ετών θα αυξηθεί κατά 1,5 εκατ. ακόμη. Η μέση ηλικία των οχημάτων που κυκλοφορούν στην Ισπανία είναι, σύμφωνα με στοιχεία του 2016, τα 11,9 έτη. Πριν από μια δεκαετία η μέση ηλικία ήταν 7,8 έτη.


αν αγαπάς αληθινά στέλιος ρόκκος

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Νέων, αυτό συμβαίνει εξαιτίας του περιορισμένου όγκου συναλλαγών στην αγορά ακινήτων, αλλά και εξαιτίας της ύπαρξης τιμών πολλαπλών ταχυτήτων ακόμα και στην ίδια περιοχή.


ορειβατικα ειδη αγια παρασκευη

Το Μνημόνιο προβλέπει το νέο σύστημα υπολογισμού αντικειμενικών αξιών, να ισχύσει έως τις 30 Ιουνίου, ωστόσο, πιο ρεαλιστικός στόχος φαντάζει το τέλος του 2017.


αν αγαπάς αληθινά στέλιος ρόκκος

Καθώς ο εισπρακτικός στόχος των 2,650 δις. ευρώ παραμένει σε κάθε περίπτωση αμετάβλητος, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ότι και ο ΕΝΦΙΑ του τρέχοντος έτος, θα υπολογιστεί με πλασματικές αξίες.


χθεσινο προγραμμα τηλεορασης mega

Η επεξεργασία εναλλακτικών σεναρίων έχει γίνει ήδη, χωρίς ωστόσο να έχουν ληφθεί αποφάσεις, ενώ και το σχέδιο του τέως αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ζήτησε τεχνική βοήθεια από τις ομάδες εργασίας της Κομισιόν και του ΔΝΤ, αλλά ακόμα και με τη δική τους συνδρομή είναι αμφίβολο έως απίθανο εάν θα επιτευχθεί η μετάβαση σε ένα νέο σύστημα έως το ερχόμενο καλοκαίρι.


Τέλος, όσον αφορά το περιουσιολόγιο, αυτό στην καλύτερη περίπτωση θα αρχίσει να χτίζεται με στοιχεία προς τα τέλη του 2017.


φυσικη στ δημοτικου οξεα βασεις αλατα διαγωνισμα

Κι ενώ η έρευνα βρισκεται στην τελική ευθεία, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί και άλλο πλαστό πιστοποιητικό που μειώνει περαιτέρω το ποσοστό αναπηρίας που επικαλέστηκε για την αποφυλάκισή του, ο Αριστείδης Φλώρος.


φυσικη στ δημοτικου οξεα βασεις αλατα διαγωνισμα

φραγκος επιπλα μυτιληνη τηλ

Ισοβίτης για ανθρωποκτονία ελευθερος με πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας


Κύκλωμα που δρούσε και μέσα στις φυλακές χορηγώντας πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας σε κρατούμενους με αποτέλεσμα την παράνομη και πρόωρη αποφυλάκισή τους εντόπισε η εισαγγελική έρευνα η οποία διενεργείται με αφορμή την υπόθεση αποφυλάκισης του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές στο στόχαστρο της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς βρίσκεται υπόθεση άλλου κρατούμενου, ο οποίος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και άλλα αδικήματα και κατάφερε να αποφυλακιστεί με όρους πριν από λίγους μήνες επικαλούμενος αναπηρία και προσκομίζοντας πιστοποιητικά ιατρικά που ελέγχονται ως πλαστά.


παο μπιλμπαο γκολ

Το ίδιο πρόσωπο φέρεται να εμπλέκεται στο ευρύτερο κύκλωμα χορήγησης πλαστών πιστοποιητικών που οδηγούν σε παράνομες αποφυλακίσεις.


Μάλιστα ο συγκεκριμένος κρατούμενος κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς παρήλθε η προθεσμία μέσα στην οποία μπορούσε να ασκηθεί έφεση κατά του βούλευματος , όπως εγινε στην περίπτωση Φλώρου, όπου μετά από έφεση ανακλήθηκε το πρωτοβάθμιο βούλευμα και ο επιχειρηματίας συνελήφθη και οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές Χαλκίδας.


Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.


ποτο για παιδικο παρτυ

Αυτό οφείλεται στη μεγάλη υποχώρηση της στερλίνας στις διεθνείς αγορές, που συνοδεύτηκε από ράλι στις τιμές του πετρελαίου μετά την απόφαση του ΟΠΕΚ για μείωση της παραγωγής.


Οπως δείχνουν τα στοιχεία για το τέταρτο τρίμηνο του 2016, οι επενδυτές από τη Μέση Ανατολή αγόρασαν σχεδόν το 25% των ακινήτων που απέκτησαν ξένοι στη Βρετανία. Πρόκειται για μεγάλη αύξηση του ποσοστού, το οποίο πριν από έναν χρόνο διαμορφωνόταν μόλις στο 10%. Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων Fidelity International και τα παρουσίασε το Bloomberg. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των κροίσων από τη Μέση Ανατολή επικεντρώθηκε – όπως ήταν αναμενόμενο – στο Λονδίνο.


ποτο για παιδικο παρτυ

Η στερλίνα έχει υποχωρήσει περίπου κατά 15% έναντι νομισμάτων χωρών της Μέσης Ανατολής, κάνοντας αγοραστές από κράτη όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ να βάζουν ευκολότερα το χέρι στην τσέπη. Επίσης, το τελευταίο δωδεκάμηνο οι τιμές του πετρελαίου έχουν αυξηθεί πάνω από 60%, καθώς πέρυσι είχαν φθάσει κοντά σε ιστορικά χαμηλά για να ανακάμψουν στη συνέχεια.


σχολη εμποροπλοιαρχων βολος

Αντίθετα, πιο πίσω έμειναν επενδυτές από την Ασία και κυρίως την Κίνα, καθώς οι περιορισμοί που επέβαλε το Πεκίνο στην εξαγωγή κεφαλαίων δεν επέτρεψαν σε πολλούς να προχωρήσουν σε αγορές ακινήτων. Οι ακριβές περιοχές του Λονδίνου, πάντως, εξακολουθούν να τραβούν το ενδιαφέρον όσων έχουν χοντρά πορτοφόλια από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα μετά το πάγωμα ή τη μείωση τιμών που ακολούθησε το Brexit.


σερκος κοσμηματα τιμες

πολυεθνική βιομηχανία μαζικήσ κουλτούρασ

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Ειδήσεις», σε 45 μέρες από τις ελληνικές τράπεζες έχουν «φύγει» 2,5 δισ. κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι εξακολουθεί να μην κλείνει η δεύτερη αξιολόγηση.


ποτε εχουμε πανσεληνο το μαιο

Όπως, δε, γράφουν οι «Ειδήσεις», η αβεβαιότητα και η επιστροφή των σεναρίων περί Grexit οδήγησε στο ίδιο χρονικό διάστημα στο να κοκκινίσουν κι άλλα επιχειρηματικά και στεγαστικά δάνεια συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ.


Στο πλαίσιο αυτό η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να κρατήσει αμετάβλητο το όριο χρηματοδότησης του ELA προς τις ελληνικές τράπεζες στα 46,3 δισ. ευρώ και να μη το μειώσει, δεδομένων των πιέσεων από τις πρόσφατες εκροές καταθέσεων που αγγίζουν τα 2,5 δισ. ευρώ από την αρχή του 2017.



golden park hotel βουδαπεστη
πολυεθνική βιομηχανία μαζικήσ κουλτούρασ

πως να ψηλωσω μετα τα 18

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 629,36 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,49%.


πως να ψηλωσω μετα τα 18

Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε εύρος διακύμανσης 7,74 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 630,03 μονάδες (+0,60%) και κατώτερη τιμή στις 622,29 μονάδες (-0,64%).


δημοσ ελληνικου διευθυνση

vodafone εταιρικα επικοινωνια

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 27,677 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν συνολικά 34.381.853 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,59%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε οριακά σε ποσοστό 0,05%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Coca Cola HBC (+2,60% στα 22,10 ευρώ), της Μυτιληναίος (+1,96% στα 6,75 ευρώ), της Ελλάκτωρ (+1,79% στα 1,14 ευρώ), της ΜΕΤΚΑ (+1,63% στα 6,85 ευρώ), της Alpha Bank(+1,16% στα 1,74 ευρώ) και της Viohalco (+1,14% στα 1,78 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Σαράντης (-1,35% στα 10,26 ευρώ), της Jumbo (-1,33% στα 13,31 ευρώ), του ΟΤΕ (-1,29% στα 8,40 ευρώ) και του ΟΛΠ (-1,17% στα 12,71 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων(+2,60%) και των Πρώτων Υλών (+1,96%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (-1,29%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-1,04%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών σημείωσαν η Εθνική και η Πειραιώς διακινώντας 13.889.279 και 9.734.668 μετοχές, αντιστοίχως.


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

αγια σοφια εσωτερικο

Αφορμή για την εκπόνηση της έκθεσης αποτέλεσε η πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ενοποίηση της βάσης φορολογίας των επιχειρήσεων (οι σχετικές προτάσεις ανακοινώθηκαν στις 25 Οκτωβρίου) με την οποία θα ξεκαθαρίσουν οι κανόνες υπολογισμού των εσόδων και των εκπιπτόμενων δαπανών που θα ισχύουν σε όλα τα κράτη μέλη. Δεν προβλέπεται ωστόσο η επιβολή ενιαίου φορολογικού συντελεστή, αντίθετα από την έκθεση του ΣΕΒ προκύπτει ότι μετά την ομογενοποίηση των φορολογικών συστημάτων των χωρών - μελών ο φορολογικός ανταγωνισμός μεταξύ τους θα επικεντρώνεται πλέον στο συγκεκριμένο σημείο, δηλαδή στο ύψος των συντελεστών.


πασχαλινα κουλουρακια παρλιαρος με lurpak

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην έκθεση, ο φορολογικός συντελεστής για τις επιχειρήσεις (αθροιστικοί συντελεστές σε εταιρικά κέρδη, διανεμόμενα μερίσματα και εισφορές επί αυτών) και τα στελέχη (ασφαλιστικές εισφορές, φόροι και ειδικές εισφορές σε μισθωτό με καθαρές ετήσιες αποδοχές 41.367 ευρώ) κυμαίνεται «σε επίπεδα αντίστοιχα με χώρες όπως το Βέλγιο, η Γαλλία και η Ιταλία και υψηλότερα των Σκανδιναβικών χωρών, χωρίς φυσικά αυτοί οι φόροι να προσφέρουν την αντίστοιχη ανταποδοτικότητα».


αρμολόγηση πέτρας δαπεδου

Πέρα από τους ονομαστικούς συντελεστές, ο ΣΕΒ επισημαίνει στοιχεία στο φορολογικό πλαίσιο της χώρας μας που επιβαρύνουν περαιτέρω τις επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, η δυνατότητα συμψηφισμού ζημιών με μελλοντικά κέρδη στη χώρα μας περιορίζεται στα 5 έτη, ενώ στις περισσότερες χώρες της Ε. Ε. δεν υπάρχει περιορισμός. Επίσης, τονίζει, «η έλλειψη σαφήνειας ως προς τις δαπάνες που εκπίπτουν δημιουργεί σημαντική αβεβαιότητα στις Ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες συχνά βρίσκονται αντιμέτωπες με απροσδόκητα μεγάλες φορολογικές διαφορές μετά από τους φορολογικούς ελέγχους, ενώ και οι εκπτώσεις που δίνει ο Ελληνικός νόμος για τις δαπάνες έρευνας και ανάπτυξης είναι υποδεέστερες αυτών πολλών κρατών μελών».



αγια σοφια εσωτερικο

μεταφραση τιτλων σπουδων

Όπως επισημαίνεται στο Μηνιαίο Δελτίο Ερευνών Οικονομικής Συγκυρίας «Φεβρουάριος 2017» που δημοσιοποίησε σήμερα το ΙΟΒΕ, παρά την υποχώρησή του, πάντως, ο δείκτης κυμαίνεται ακόμη σε αισθητά υψηλότερα επίπεδα από ό, τι τον ίδιο μήνα πέρυσι (89 μονάδες).


Στους επιμέρους τομείς, με εξαίρεση τη Βιομηχανία, σημειώνεται πτώση, η οποία είναι ισχυρή στο Λιανικό Εμπόριο και τις Κατασκευές.


Σημαντική κάμψη σημειώνεται και στην καταναλωτική εμπιστοσύνη, η οποία πλησιάζει το επίπεδο του Απριλίου πέρυσι, που ήταν και το χαμηλότερο από τον Αύγουστο του 2013.


Το αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, κυρίως λόγω της παρατεταμένης αξιολόγησης του προγράμματος, καθώς και η συνεχής αναβολή πιθανών θετικών επιδράσεων που μπορούν να αναμένονται μετά την ολοκλήρωσή της στις συνθήκες ρευστότητας και την αγορά εργασίας, οδηγούν τις επιχειρήσεις σε επί τα χείρω αναθεώρηση του προγραμματισμού τους για το τρέχον έτος.


μεταφραση τιτλων σπουδων

απογνωση στα αρχαια

αρνι με κριθαρακι στην κατσαρολα

Η διαφοροποίηση στις προσδοκίες του βιομηχανικού τομέα οφείλεται κυρίως στις καλύτερες προβλέψεις για την εξαγωγική του δραστηριότητα στους προσεχείς μήνες. Στον αντίποδα, η φθίνουσα τάση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης αντανακλά και την προσδοκία μελλοντικών δημοσιονομικών μέτρων όσο η συμφωνία για την αξιολόγηση καθυστερεί.


Αναλυτικότερα:



  • Στην Καταναλωτική Εμπιστοσύνη, ο σχετικός δείκτης υποχώρησε κυρίως λόγω των αισθητά δυσμενέστερων προβλέψεων των νοικοκυριών για την οικονομική κατάστασή τους και για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Οι προβλέψεις για την ανεργία επίσης επιδεινώθηκαν, αλλά ήπια, ενώ η πρόθεση για αποταμίευση παρέμεινε στο ιστορικά χαμηλό επίπεδο του Ιανουαρίου.

  • Στη Βιομηχανία, οι θετικές προβλέψεις για την παραγωγή τους προσεχείς μήνες βελτιώθηκαν αισθητά, ενώ το ισοζύγιο στις εκτιμήσεις για τα αποθέματα υποδηλώνει διόγκωσή τους. Οι αρνητικές εκτιμήσεις για τις παραγγελίες και τη ζήτηση ενισχύθηκαν ελαφρώς.

  • Στις Υπηρεσίες, οι εκτιμήσεις για την τρέχουσα κατάσταση των επιχειρήσεων μεταβλήθηκαν αρνητικά, σε αντίθεση με τις προβλέψεις για τη βραχυπρόθεσμη ζήτηση οι οποίες καλυτέρευσαν, με τις εκτιμήσεις για την τρέχουσα εξέλιξη της ζήτησης να είναι σχεδόν αμετάβλητες.

  • Στο Λιανικό Εμπόριο, οι θετικές εκτιμήσεις για τις τρέχουσες πωλήσεις αποκλιμακώθηκαν, όπως και οι προβλέψεις για τη βραχυπρόθεσμη εξέλιξή τους, ενώ οι εκτιμήσεις για το ύψος των αποθεμάτων μεταβλήθηκαν ελαφρώς αρνητικά.

  • Στις Κατασκευές, οι δυσμενείς προβλέψεις για το πρόγραμμα εργασιών των επιχειρήσεων εντάθηκαν, αλλά οι αρνητικές προβλέψεις απασχόλησης εξομαλύνθηκαν ελαφρώς.


σπουδαιος αγγλικα

Αναλυτικότερα, το ΣτΕ αναφέρει ότι, σύμφωνα με τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, το θεσπιζόμενο τεκμήριο φορολογητέου εισοδήματος, λόγω δαπάνης για την αγορά ακινήτου, εφαρμόζεται μόνο στις περιπτώσεις, που ο φορολογούμενος καταβάλλει πράγματι χρηματικό ποσό για την αγορά ακινήτου.


σπουδαιος αγγλικα

Κατόπιν αυτού, σε περίπτωση «απόκτησης ακινήτου με έκτακτη χρησικτησία, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 1045 του Αστικού Κώδικα, ήτοι με άσκηση νομής επί εικοσαετία, για την οποία δεν συντρέχει η προϋπόθεση της πραγματικής καταβολής χρηματικού ποσού, το πιο πάνω τεκμήριο (σ. σ.: φορολογητέου εισοδήματος) δεν εφαρμόζεται».


αρχαγγελος σημασια

Πριν φθάσει η υπόθεση στο ΣτΕ, το Διοικητικό Εφετείο ερμηνεύοντας τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, είχε δεχθεί ότι λογίζεται ως αγορά ακινήτου και η περίπτωση μεταγραφής ακινήτου, με δικαστική απόφαση, με την οποία αναγνωρίζεται η κυριότητα ακινήτου λόγω συμπλήρωσης των όρων της «χρησικτησίας».


δημος κατερινης κεπ

Αντίθετα, το ΣτΕ έκρινε ότι το Διοικητικό Εφετείο δεν αιτιολογεί νόμιμα την απόφαση του και την αναίρεσε.


αυτοεκτιμηση στα αγγλικα

Στα εργασιακά η διαπραγμάτευση έχει κολλήσει ιδίως στην επιμονή του ΔΝΤ για μη επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και αύξηση του ορίου στις ομαδικές απολύσεις και δευτερευόντως στις αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο και στο λοκάουτ.


αυτοεκτιμηση στα αγγλικα

νοσηλευτης στην αυστραλια

Χθες έγιναν δύο τηλεδιασκέψεις για τα φορολογικά και τα ενεργειακά χωρίς να παραχθούν αποτελέσματα. Στα ενεργειακά οι δανειστές επέμειναν ότι πρέπει στο κείμενο της συμφωνίας να περιγραφούν επακριβώς τα δομικά μέτρα για την απελευθέρωση της αγοράς εφόσον οι δημοπρασίες ρεύματος δεν φέρουν τελικά τα αναμενόμενα αποτελέσματα στη μείωση του μεριδίου της ΔΕΗ, χωρίς να τους απασχολεί το εάν αν η αξιολόγηση του στόχου μείωσης μεριδίου της ΔΕΗ θα γίνει τον Ιούνιο ή τον Δεκέμβριο.


Παράλληλα χθες υπήρξε τηλεδιάσκεψη για το ζήτημα του αφορολόγητου και των αντισταθμιστικών μέτρων η οποία μάλιστα ακολούθησε διευρυμένης σύσκεψης με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.


ο κυριος προεδρος μυθιστορημα

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση εξετάζει παραλλαγές στην πρόταση των θεσμών για μείωση του αφορολόγητου στα 5.900 ευρώ με παράλληλη διατήρηση του κατώτατου συντελεστή στο 22%. Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι το αφορολόγητο να μειωθεί στα 5.600 ευρώ και ο κατώτατος φορολογικός συντελεστής να περιοριστεί στο 15%. Αυτό που εξετάζεται είναι το εάν αυτή η παραλλαγή θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση εσόδων 1,8 δισ. ευρώ το 2019.


πενυ σλ

Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του EDUCATION FESTIVAL 2017, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που επιστρέφει φέτος για 9η χρονιά, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 11.00, υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού, με εισηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιφανείς παράγοντες του τουριστικού κλάδου.


πενυ σλ

Τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ - που στόχο έχει να αναδείξει τη σημασία και τα οφέλη του αστικού τουρισμού, και ειδικότερα τις μεγάλες δυνατότητες της Γλυφάδας ως τουριστικού προορισμού - θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γεώργιος Παπανικολάου.


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


λαζοπουλος παρασταση θεατρο

εισαγωγη ρευματος

Για περισσότερες πληροφορίες:


· http://www.education-festival. edu.gr/


· IEK ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117


σπανιες στολες

Το ΑΠΚΥ είναι κρατικό ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα και το μοναδικό αποκλειστικά εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο στην Κύπρο, το οποίο προσφέρει στον καθένα την πολύτιμη δυνατότητα να παρακάμψει περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας και να αποκτήσει έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη.


Αξιοποιώντας τη δεκαετή εμπειρία και τεχνογνωσία του στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό και την τεχνολογική υπεροχή με την υπερσύγχρονη και εύχρηστη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης eClass, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα ποιοτικά και αναγνωρισμένα από τον Δ. Ο.Α. Τ.Α. Π. μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων. Η φοίτηση διακρίνεται από ευελιξία και είναι ευπροσάρμοστη στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες των φοιτητών, ενώ η φυσική παρουσία των σπουδαστών είναι υποχρεωτική μόνο στις τελικές εξετάσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται σε εξεταστικά κέντρα στην Κύπρο και την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη). Όλα τα προγράμματα σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 προσφέρονται με υποτροφίες και 10% μειωμένα δίδακτρα που επιπρόσθετα καταβάλλονται σε δόσεις.


αναξιμανδροσ χαρτησ

Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό προγράμματα κατάρτισης σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, αλλά και ευκαιρίες παρακολούθησης προγραμμάτων δια βίου μάθησης (αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες) που καλύπτουν σύγχρονα γνωστικά πεδία.


σπανιες στολες

Αιτήσεις εισδοχής μέχρι τις 29 Μαρτίου


πορτο ραφτη τσουχτρες

Οι σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου χαρακτηρίζονται από την ευέλικτη εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία και πλαισιώνονται από τις πλέον σύγχρονες υποδομές τηλεκπαίδευσης. Τα στοιχεία αυτά καθιστούν το ΑΠΚΥ από τα μοναδικά στο είδος του και διαγράφουν ένα υποσχόμενο μέλλον για όσους αναζητούν ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους και αποφασίζουν να επενδύσουν σε μια αξιόπιστη ακαδημαϊκή επιλογή.



Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

πονος πολυ χαμηλα αριστερα

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, αστυνομικοί και υπάλληλοι της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χθες συντονισμένη δράση στο κέντρο της πόλης.


Η εν λόγω δράση επικεντρώθηκε στην ενημέρωση ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς σχετικά με τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία (νόμιμη κατοχή, ηλεκτρονική ταυτότητα, υποχρεώσεις ιδιοκτητών, τήρηση κανόνων ευζωίας κ. α.).


δορυφορικα καναλια τουρκιας

Πάρνηθα: Τα αδέσποτα κατοικίδια απειλούν την άγρια πανίδα


πονος πολυ χαμηλα αριστερα

δαχτυλιδια για το μικρο δαχτυλο με μονογραμμα

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν 22 έλεγχοι και δόθηκε σε άπαντες τους ελεγχόμενους ιδιοκτήτες των ζώων προθεσμία τριών ημερών προκειμένου να προσκομίσουν στην Κτηνιατρική Υπηρεσία τα σχετικά έγγραφα προς αποφυγή νομίμων κυρώσεων.


Στόχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης είναι η συνέχιση υλοποίησης παρόμοιων δράσεων και η επέκταση αυτών και σε χώρους αρμοδιότητας των υπολοίπων υφισταμένων Υπηρεσιών της, στους οποίους παρατηρείται αυξημένη προσέλευση ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων, για την αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών, την τήρηση της νομιμότητας και την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων.


γιωργος μητσιμπονας

Ο κ. Πολάκης, μιλώντας στον Realfm, συνέχισε την δριμεία κριτική στον κ. Σόιμπλε, λέγοντας για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Ακόμα και να υπάρξει μία συγκυβέρνηση Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών, που δεν το βλέπω, γιατί η κίνηση είναι ανάποδη τώρα, ο κ. Σόιμπλε δεν θα συνεχίσει να είναι υπουργός Οικονομικών ».


paradox προγραμματισμος

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σχολιάζοντας την στάση του Σόιμπλε σε ότι αφορά την Ελλάδα, τόνισε: «Τέρμα το αίμα. Δεν έχει άλλο αίμα. Θέλει να ρίξει την πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη».


γιωργος μητσιμπονας

αρχιτεκτονικο γραφειο αγια παρασκευη


ο γερος του βορια

Υψηλόβαθμη πηγή της Κομισιόν που έχει εικόνα για την πορεία των διαπραγματεύσεων αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην επίσκεψη του Πιέρ Μοσκοβισί στην Αθήνα την Τετάρτη, σημειώνοντας με έμφαση ότι στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας.


ο γερος του βορια

«Η Ελλάδα ζει με παρατάσεις στην εντατική εδώ και επτά χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι το Grexit έχει συζητηθεί κατά καιρούς στην Ευρώπη τους προηγούμενους μήνες. Χτυπάει πάντως, καμπανάκι για το τάχιστα κλείσιμο της αξιολόγησης, καθώς τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.


Το ελληνικό θέμα αναμένεται να τεθεί αύριο Τρίτη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είτε από τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, είτε από τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόφσκις.


Στο πλαίσιο αυτό ο Σταύρος Θεοδωράκης, που βρίσκεται στο Στρασβούργο, συναντάται το πρωί της Τρίτης με τον Πιερ Μοσκοβισί, ενώ την Τετάρτη θα έχει επαφές με τον Κύπριο επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστο Στυλιανίδη, αλλά και τους Γκι Φέρχοφστατ και Τζιάνι Πιτέλα.


ερετρια κυμη χαρτης

λεφακης προβλεψεις μαιου 2015

Σε ότι αφορά στο προσφυγικό, στην Κομισιόν δεν έχει τεθεί το θέμα της κακοδιαχείρισης. Πηγές όμως, επεσήμαναν πως υπάρχουν καθυστερήσεις και έκαναν γνωστό ότι στις 15 Φεβρουαρίου, θα εξεταστούν οι φάκελοι των κρατών μελών για την απορρόφηση των κονδυλίων.


αποσμητικα dr organic

Με επίκαιρη ερώτηση του προς τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγορεί την κυβέρνηση για αλλαγή στάσης και τον καλεί να απαντήσει «πως αποτολμά άλλη μια φορά να βάλει σε δοκιμασία τα ελληνικά νοικοκυριά και πως μπορεί με τη σημερινή δημοσκοπική σας πτώση να σηκώσει τέτοιο βάρος».


αποσμητικα dr organic

Στην επίκαιρη ερώτηση του σημειώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι εκτεθειμένος, καθώς άλλη μια φορά καταπάτησε τις υποσχέσεις του, οδηγώντας τους μισθοσυντήρητους στην απελπισία και την απόγνωση. «Μέχρι τώρα κύριε Πρωθυπουργέ είχατε την άποψη, ότι είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα λιτότητας και να δεσμεύεται η οικονομία της χώρας.


φυτικες σαντιγες

Μετά το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου εκπρόσωποί σας άλλαξαν γραμμή και είναι πρόθυμοι να θεσπίσουν, και εν συνεχεία να ψηφίσουν, τέτοια μέτρα. Την αλλαγή στάσης αυτή, την δικαιολογούν από τη βεβαιότητα, ότι θα πάμε τόσο καλά που με το περίσσευμα που θα προκύψει θα ληφθούν μετά το 2019 μέτρα υπέρ των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων ιδιαίτερα, που θα αντισταθμίζουν τις επιβαρύνσεις», αναφέρει.


κυκλοφορικό σύστημα powerpoint

κοσμικη εξουσια του παπα

Αφορμή για την αντίδραση του δημάρχου ήταν η κατάληψη, τις τελευταίες ημέρες, κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας, όπου επρόκειτο να λειτουργήσει από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΕΕΣ), δομή για 40 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.


κοσμικη εξουσια του παπα

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ενώ στο κτίριο - που ανήκει στον ΕΕΣ - είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες και επρόκειτο να μεταφερθούν τα προσφυγόπουλα, άγνωστοι προέβησαν στην κατάληψή του.



«Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία και μια ευκαιρία κινδυνεύει να χαθεί», τόνισε ο κ. Καμίνης, επισημαίνοντας ότι τόσο ο δήμος Αθηναίων αλλά και προσωπικά ο ίδιος «έχει εγκαίρως εκφράσει τον προβληματισμό του για τις συνθήκες που επικρατούν στις καταλήψεις και καταγγείλει την απροθυμία της κυβέρνησης να ασχοληθεί σοβαρά με το ζήτημα».


βαση ντουλτσε


Επιπλέον, υπογράμμισε ότι «η προστασία των παιδιών αυτών είναι κορυφαία υποχρέωση κάθε ευνομούμενης πολιτείας, που σέβεται τους διεθνείς κανόνες και τις υποχρεώσεις της».


τα δυο χωρια μυκονος

ενωτικη κινηση εκπαιδευτικων βοιωτιας

Η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος για τρίτη φορά», και ότι «η κοινωνία δεν αντέχει πλέον τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Δεν αντέχει μια κυβέρνηση που αρνείται να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, που αρνείται να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές, οι οποίες δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος. Που μάχεται την επιχειρηματικότητα και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να επιβάλλει φόρους και να φτωχοποιεί τους Έλληνες».


ενωτικη κινηση εκπαιδευτικων βοιωτιας

Μιλώντας στη Real News, σημειώνει πως με δεδομένα όλα τα παραπάνω:


παλαιός άγιος παντελεήμων

κυριακου στυλιανη


Χρειάζεται πολιτική αλλαγή που θα ομαλοποιήσει την οικονομία, θα σταματήσει τη φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων και θα δημιουργήσει συνθήκες υγιούς ανάπτυξης.



Αναφερόμενη στην δεύτερη αξιολόγηση, αναφέρει ότι «αν δεν έχει σκοπό (σ. σ. η κυβέρνηση) να την κλείσει και τώρα, το καλύτερο που έχει να κάνει, είναι να παραδώσει την εξουσία σε ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να δώσουν λύση στα προβλήματα του τόπου. Η ΝΔ αλλά και η ελληνική κοινωνία θέλουν εκλογές, διότι κάθε μέρα που περνάει, η χώρα βυθίζεται, το επιχειρηματικό περιβάλλον επιδεινώνεται, επενδύσεις και ανάπτυξη δεν μπορούν να έρθουν και οι πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους».


Ερωτηθείσα αν προέχει να κλείσει η αξιολόγηση ή η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές, η Ντόρα Μπακογιάννη απαντά: «Αυτά είναι ανύπαρκτα διλήμματα» επικαλούμενη τις κυβερνητικές καθυστερήσεις, όπως υποστηρίζει. Ενώ στην κυβερνητική μομφή ότι ο πρόεδρος της ΝΔ μετέβη στο Βερολίνο φορώντας τη φανέλα του ΔΝΤ, αναφέρει: «Είναι κωμικό το επιχείρημα και αναδεικνύει την απόλυτη ένδεια επιχειρημάτων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».



ρουκ ζουκ επεισοδιο 2

«Τα προβλήματα που έχουν μεταξύ τους οι κ. κ. Φίλης και Τσίπρας να τα λύσουν μόνοι τους», απαντά το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, στο κάλεσμα συνεργασίας που έκανε ο Νίκος Φίλης στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατά την ομιλία του στη βουλή.


«Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με τις επιλογές της, αποδεικνύει καθημερινά πως δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες του προοδευτικού χώρου, άρα και καμία συζήτηση μαζί της δεν έχει νόημα. Τζάμπα ψάχνουν συνενόχους στα αδιέξοδά τους», προσθέτει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.



Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Φίλης από το βήμα της Βουλής άφησε ανοικτή πρόσκληση συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ.


«Η κ. Γεννηματά είναι λογικό να μην θέλει συζήτηση γιατί την πονάει αυτή η συζήτηση. Πρέπει όμως να πει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Το πρόβλημα είναι του ΠΑΣΟΚ και όχι δικό μας. Εμείς λέμε στη Φώφη έλα εδώ να ψηφίσουμε απλή αναλογική τώρα για να ισχύσει από τις επόμενες εκλογές και όχι από τις μεθεπόμενες. Έλα αύριο μαζί να την ψηφίσουμε και να κάνουμε τις άλλαξες που θέλεις».


ρουκ ζουκ επεισοδιο 2

ιδεες για μακιγιαζ αποκριες

το κελάρι κερατσίνι

Σε ερώτηση που του υποβλήθηκε εάν ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποτελεί «αγκάθι» για την συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε καταφατικά, γιατί - όπως είπε - θεωρεί ότι ο κ. Βενιζέλος θέλει να συνεργαστεί με τη ΝΔ. «Ο κ. Θεοδωράκης δεν αποτελεί ένα μέγεθος με λαϊκό έρεισμα. Δεν τον αποκλείω εγώ τον Θεοδωράκη, απλώς είναι Ποτάμι, είναι προς ρευστοποίηση», σχολίασε στο ερώτημα γιατί δεν απευθύνει πρόσκληση στο Ποτάμι.



κτιριο αεκ

Σβήνοντας από τη μνήμη του το γεγονός ότι οι κάτοικοι της χώρας αυτής της Λατινικής Αμερικής ζουν υπό δραματικές συνθήκες ανασφάλειας λόγω της τεράστιας εγκληματικότητας, της έλλειψης αγαθών από τα ράφια, της οικονομικής αστάθειας και της σύνθλιψης των εισοδημάτων τους, έφθασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο ΟΗΕ έχει ανακηρύξει τη χώρα ελεύθερη από την πείνα.


κτιριο αεκ

venezuela


μισθοδοσια αεροποριας

ποντικι στην καθαρευουσα

Με αφορμή απαξιωτικά – όπως είπε - σχόλια που γίνονται, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5% και η ακραία φτώχεια στο 5% του πληθυσμού.


Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά:


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ: Έχουν ανεγερθεί ενάμισι εκατομμύριο κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες. Και δόθηκαν δωρεάν. Ξέρετε τι είναι οι φαβέλες σε αυτές τις χώρες. Ακούστε κάτι άλλο. Το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5%, η ακραία φτώχεια που πριν από την Μπολιβαριανή επανάσταση ήταν στο 30%, σήμερα είναι στο 5% του πληθυσμού. Μάλιστα, ο αρμόδιος Οργανισμός του ΟΗΕ έχει ανακηρύξει την Βενεζουέλα ελεύθερη από την πείνα. Μάλιστα, το επισιτιστικό πρόγραμμα του ΟΗΕ φέρει και το όνομα του Τσάβες. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας..


παυλος μελας εγγονος

Στη συζήτηση επερώτησης βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής θέλοντας να υπερασπιστεί την απόφαση για τη δημιουργία προαναχωρησιακών κέντρων, θύμισε με τα λεγόμενα του παλαιότερη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, μίλησε για μετανάστες που ....εξαφανίζονται στα νησιά.


«Είπαμε πρέπει φτιαχτούν προαναχωρησιακά κέντρα στα νησιά με άλλη λογική, όχι ότι όποιος μπαίνει για παράπτωμα πάει εκεί, αλλά με τη λογική ότι για να μπορέσει να είναι το άσυλο αποδοτικό χρειάζεται για κάποιους η κράτηση γιατί εξαφανίζονται. Βγαίνει η απόφαση για την επιστροφή τους και δεν τους βρίσκουμε», είπε και ανακοίνωσε ότι το προαναχωρησιακό κέντρο στη Σάμο θα είναι έτοιμο σε 20 μέρες και στην Κω σε ένα μήνα.


Επί της ουσίας της επερώτησης ανέφερε ότι η κυβέρνηση τα κατάφερε παρά τα λάθη που προέκυψαν στην πορεία, παραδέχθηκε για άλλη μια φορά ότι δεν τα πήγαν καλά στα νησιά και επέρριψε ευθύνες σε τοπικούς παράγοντες και στελέχη της αντιπολίτευσης. Σχολίασε πάντως, ότι «δεν είμαι βλάκας να τα βάζω με τους δημάρχους».


παιχνιδια μπαντμιντον

φαιη σκορδα θεμος αναστασιαδης

Σε ότι αφορά στην συμφωνία Ε. Ε.- Τουρκίας είπε πως «είναι ταγιέρ, δεν μπορείς να πάρεις μόνον τη φούστα» και προειδοποίησε πως αν καταπέσει οι ροές θα ανέλθουν σε 2.500 έως 7.000 ημερησίως.


παυλος μελας εγγονος

knx basic course training documentation (01.06)

Ο υπουργός μπόρεσε να δει τον νέο ελληνικό δορυφόρο, πριν μπει στις συσκευασίες αποστολής για τη γαλλική Γουϊάνα, από όπου θα γίνει η εκτόξευσή του στις 28 του προσεχούς Ιουνίου.


Την «ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών κατά τον προγραμματισμό» εξέφρασε ο Νίκος Παππάς με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και πρόσθεσε :


μαθετε ιταλικα δωρεαν

«Η Ελλάδα γυρίζει πλέον σελίδα συνολικά, σε ό, τι αφορά στην πολιτική της για την αξιοποίηση του διαστήματος και των διαστημικών εφαρμογών.


εβδομαδες μηνες

Με τη συγκρότηση της Εθνικής Διαστημικής Υπηρεσίας θα είμαστε σε θέση να έχουμε έναν στρατηγικό σχεδιασμό για το διάστημα, να προσελκύσουμε ξανά τα λαμπρά ελληνικά μυαλά τα οποία εργάζονται, δουλεύουν, ερευνούν και παράγουν στο εξωτερικό και να αποδώσουμε στη χώρα μας αυτό που δικαιούται και αυτό που της αξίζει» δήλωσε.


knx basic course training documentation (01.06)

Σύμφωνα με τον υπουργό, με τον νέο δορυφόρο, θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν στο μέγιστο όλες οι νέες δυνατότητες που ανοίγονται και που αφορούν πολλούς τομείς όπως: την εξυπηρέτηση αμυντικών πτυχών της χώρας, την πρόληψη καιρικών φαινομένων, την πρόληψη πλημμυρών, τον έλεγχο συνόρων και ακόμα, την παρακολούθηση πυρκαγιών, γιατί ο Hellas Sat 3 έχει τη δυνατότητα να ενώσει κάμερες για την παρακολούθηση.



ζαν λουί τρεντινιάν βικιπαιδεια

Όπως αναφέρει ο κ. Θεοδωράκης, δεν τον ενοχλούν οι εικόνες από το δυστύχημα, αλλά «η ανατριχίλα που προκαλούν ίσως συνετίσουν όσους πιστεύουν ότι οι δρόμοι είναι πίστες αγώνων», αναφερόμενος στον οδηγό του πολυτελούς αυτοκινήτου που έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας.


υλικα ζωγραφικης εξαρχεια



ενα φιλι vegas


ζαν λουί τρεντινιάν βικιπαιδεια


Όχι δε με ενοχλούν οι εικόνες από το δυστύχημα. Η ανατριχίλα που προκαλούν ίσως συνετίσουν όσους πιστεύουν ότι οι δρόμοι είναι πίστες αγώνων

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) February 27, 2017

τόνοι και ημιτόνια

Όμως σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος που γνωρίζει εκ των έσω την πορεία των διαπραγαντεύσεων στον δρόμο για το... QE υπάρχουν, σημαντικά εμπόδια:


τόνοι και ημιτόνια

​Πρώτον, τα μέτρα ύψους 2% του ΑΕΠ, δηλαδή, 3,6 δισ. ευρώ. Αυτά θα προέλθουν από τη μείωση του αφορολόγητου (θα φτάσει, περίπου, τις 6.000 ευρώ) και από την περικοπή των συντάξεων. Η κυβέρνηση ελπίζει να μειωθεί το 2% σε 1,8% καθώς το ΔΝΤ δέχθηκε να ενσωματώσει στις αναλύσεις του και τα τελευταία οικονομικά στοιχεία της χώρας.


σποροι γκαζον θεσσαλονικη

´Ετος έναρξης των περικοπών το 2019 για αφορολόγητο και το 2020 για τις συντάξεις. Η διαφωνία έγκειται στο ότι η κυβέρνηση ζητά σταδιακή μείωση των συντάξεων, μέσα σε μια 5ετία με το ΔΝΤ να το απορρίπτει. Μεγαλύτερο αγκάθι για το οποίο δεν υπάρχει τελική συμφωνία είναι το ύψος του αφορολόγητου και το ύψος των μειώσεων στις συντάξεις.


φορολογειται το προνοιακο επιδομα

​Δεύτερον, υπάρχει εμπλοκή που όμως δεν μοιάζει αξεπέραστη ως προς τα ισοδύναμα θετικά μέτρα. Το ΔΝΤ θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον καθορισμό τους για να είναι αναπτυξιακά (π. χ. μείωση φορολογίας επιχειρήσεων), ενώ η κυβέρνηση θέλει να τα κατευθύνει προς τις κοινωνικές ομάδες και κυρίως τους χαμηλοσυνταξιούχους που θα πληγούν από τις μείωσεις σε αφορολόγητο και συντάξεις . Γι' αυτό και προτείνει μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια, στα φάρμακα, στα τρόφιμα πρώτης ανάγκης και, βέβαια, στον ΕΝΦΙΑ.


​Τρίτον, εμπλοκή φαίνεται να υπάρχει και σε μια σειρά "περιφερειακά" θέματα, κυρίως, όμως στο θέμα της ενέργειας. Οι θεσμοί ζητούν η ΔΕΗ να μην έχει την πλειοψηφία στην αγορά ενέργειας και επαναφέρουν το παλιό τους σχέδιο που είναι η πώληση παγίων της επιχείρησης (λιγνιτικές μονάδες, υδροηλεκτρικά, κ. λπ.). Η κυβέρνηση που, δεν ήθελε και δεν θέλει να πουλήσει ούτε τμήμα της ΔΕΗ, προσπάθησε να ξεπεράσει το όλο ζήτημα με τους διαγωνισμούς ηλεκτρικής ενέργειας - πουλούσε, δηλαδή, ενέργεια σε ιδιώτες. Όμως οι διαγωνισμοί δεν έχουν αποδώσει ακόμη με αποτέλεσμα οι θεσμοί να απαιτούν να καθοριστεί εδώ και τώρα το plan B που δεν είναι άλλο από το αρχικό σχέδιο: ήτοι να αποδεχτεί η κυβέρνηση την πώληση παραγωγικών δυνάμεων της ΔΕΗ, κόντρα στις σαφείς προεκλογικές δεσμεύσεις της.



βιβλιοπωλειο λεξη κυπρος

Συγκεκριμένα, ο κ. Βούτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ανέφερε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ταυτίζεται με ακραίες θέσεις του ΔΝΤ - ιδίως στα εργασιακά - και με τις θέσεις που λαμβάνει στέλνει, μεσούσης της διαπραγμάτευσης, μηνύματα στους δανειστές.


Παράλληλα, τόνισε πως η κυβέρνηση δεν έχει ζητήσει από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ψηφίσουν τα μέτρα, ενώ υποστήριξε - απαντώντας σε σχετική ερώτηση για εσωκομματικές διενέξεις στη ΝΔ - ότι επειδή κατέρρευσε το σενάριο της αριστερής παρένθεσης τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν στρατηγικό αδιέξοδο, καθώς δεν μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν συμφέροντα που είχαν επενδύσει σε αυτό το σενάριο.


O κ. Μητσοτάκης βρήκε την ευκαιρία με την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στα Μέσα Μεταφοράς για να φέρει στην επιφάνεια τη γενική αντίθεσή του και τη δυσανεξία του προς τους μαζικούς κοινωνικούς αγώνες, σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής σχολιάζοντας ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ που ζητά να μην γίνονται απεργίες χωρίς το 50% συν 1 των εργαζομένων. Είπε πως τέτοιες απόψεις έχουν ζητηθεί από ακραίους συντηρητικούς κύκλους και έχουν απορριφθεί από την κοινωνία. Υπογράμμισε, πάντως, πως όλοι κρίνονται για την ατζέντα των κινητοποιήσεων.


εφαρμογες πληροφορικης υπολογιστων βιβλιο

αποζημιωση για χαμενη βαλιτσα


βιβλιοπωλειο λεξη κυπρος

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ανεμοσκαλα δαφνη

«Αγωνιζόμαστε για να προβάλουμε τις θέσεις μας, όχι για να είμαστε αρεστοί στον κ. Τσίπρα αλλά χρήσιμοι στον λαό. Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να ακολουθήσει ή νοιώθει ότι πρέπει να συμβιβαστεί με την τυχοδιωκτική ομάδα που κυβερνά τη χώρα θα μείνει πίσω» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


Μάλιστα σημείωσε ότι ανάλογες τοποθετήσεις είναι εκτός πραγματικότητα και εμφανίστηκε βέβαιος ότι «όλα τα στελέχη της παράταξη έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας και όλοι μαζί θα συμπορευθούμε».


ανεμοσκαλα δαφνη

Επίθεση στην κυβέρνηση: Οδηγεί τη χώρα σε τέταρτο μνημόνιο


Στην αρχή της τοποθέτησής του ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι οδηγεί την χώρα σε ένα τέταρτο μνημόνιο από την πίσω πόρτα.


αλητης στο δρομο

άθεος ο τσίπρας

«Τα πανηγύρια της 20ής Φεβρουαρίου αποδείχθηκαν ψεύτικα και αποτελούν εμπαιγμό του ελληνικού λαού. Η καθυστέρηση έχει δραματικές επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε:


«Εκροή καταθέσεων, επιδείνωση του οικονομικού κλίματος και αβεβαιότητα έχουν επιστρέψει για τα καλά, με ευθύνη της κυβέρνησης. Ο λογαριασμός της ανικανότητας και της ιδεοληψίας του κ. Τσίπρα είναι βαρύς. Η αδυναμία της κυβέρνησης να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, μείωσε την αξιοπιστία της χώρας. Το αποτέλεσμα είναι υπερβολικά πρόσθετα μέτρα που ξεπερνούν τον ορίζοντα υλοποίησης του τρίτου προγράμματος. Κάθε μέρα που περνά η προσπάθεια για δανεισμό από τις αγορές προκειμένου η χώρα να εξασφαλίσει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες δυσκολεύει. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, θα οδηγηθούμε σε ένα τέταρτο μνημόνιο από την πίσω πόρτα χωρίς να έχει εξασφαλιστεί καν πρόσθετη χρηματοδότηση».


βικυ χατζηβασιλειου ποσο υψος εχει

Υποχρέωση υποβολής νέας αίτησης έχουν και όσοι έχουν ενταχθεί στο ΚΟΤ κατά το παρελθόν, προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η υπαγωγή τους, με βάση τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2017 (φορολογική δήλωση 2018). Όσοι δεν πληρούν πλέον τα κριτήρια ένταξης θα μπορούν να αξιοποιούν το ΚΟΤ μέχρι την 30ή Νοεμβρίου 2018, οπότε και θα έχει παρέλθει ένας μήνας (όπως προβλέπει ο νόμος) από την λήξη της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων σε όλη τη χώρα (μετά και την παράταση μέχρι την 30 Οκτωβρίου 2018 για τις πυρόπληκτες περιοχές).


ποντικομικρούλης 2 online

Δηλαδή, μετά και την παράταση μέχρι την 30ή Οκτωβρίου 2018 για τις πυρόπληκτες περιοχές, εάν και μέχρι 30/11/2018 δεν έχετε υποβάλει εκ νέου αίτηση, τότε αυτόματα απεντάσσεσθε από το ΚΟΤ (από 01/12/2018) ακόμη και αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κάποια κατηγορία. Η εφαρμογή θα συνεχίσει να δέχεται αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) και μετά την 30ή Νοεμβρίου 2018.


ελαιοτριβειο κορινθος

Δείτε αν είστε δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) σε 6 βήματα


Βήμα 1. Με την είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να συναινέσετε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται (τα δικά σας, του/της συζύγου και των προστατευόμενων τέκνων σας)


βικυ χατζηβασιλειου ποσο υψος εχει

Βήμα 2. Μετά την συναίνεσή σας, εμφανίζεται φόρμα που αναφέρει κάποια προσωπικά στοιχεία σας. Επιλέξτε για ποιο ΚΟΤ θέλετε να κάνετε αίτηση


Βήμα 3. Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση αριθμού παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης απαιτείται το e-mail και ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων


Για αιτήσεις ΚΟΤ-Β σε περίπτωση που το νοικοκυριό σας έχει και ενήλικα φιλοξενούμενα μέλη, για να δείτε αν πληρείτε τα κριτήρια απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων μέσω των κωδικών τους Taxisnet για την προσπέλαση των στοιχείων τους από την ΑΑΔΕ Αν για κάποιο άτομο απαιτείται συναίνεση αναφέρεται ευκρινώς


Βήμα 4. Για αιτήσεις ΚΟΤ-Α απαιτείται να έχετε εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ που να έχει εγκριθεί εντός του τελευταίου διμήνου. Αν είστε δικαιούχος ΚΕΑ αλλά η αίτησης σας έχει εγκριθεί πριν από τους τελευταίους 2 μήνες, πρέπει να κάνετε τροποποιητική αίτηση ΚΕΑ. Για ΚΟΤ-Α δεν απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων γιατί έχει δοθεί στο ΚΕΑ


Βήμα 5. Εφόσον έχουν δοθεί όλες οι τυχόν απαιτούμενες συναινέσεις των ενήλικων μελών του νοικοκυριού σας, και έχουν συμπληρωθεί όλα τα απαιτούμενα πεδία, εμφανίζεται η πληροφορία αναφορικά με το εάν πληροίτε τα κριτήρια ή όχι


Βήμα 6. Για να καταστείτε δικαιούχος πρέπει να πατήσετε το κουμπί [Υποβολή Αίτησης]. Εάν πληροίτε τα κριτήρια του ΚΟΤ, εμφανίζεται και το όριο τετραμηνιαίας κατανάλωσης για τιμολόγηση με το ΚΟΤ που αιτηθήκατε. Στην αντίθετη περίπτωση, εμφανίζονται οι λόγοι απόρριψης


πιασιμο θωρακικων μυων

«Οι γραμμές των λεωφορείων αλλάζουν, όπως και η φιλοσοφία του σχεδιασμού των γραμμών. Στόχος μας είναι η ύπαρξη γραμμών από τις γειτονιές της Αθήνας στους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς, η ένταξη των αστικών ΚΤΕΛ στον σχεδιασμό του ΟΑΣΑ, η οικοδόμηση εμπιστοσύνης του πολίτη προς τα μέσα αστικών συγκοινωνιών», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.


γραφειο ετεροδημοτων νδ αθηνα

Αναφερόμενος στο κρίσιμο ζήτημα της αξιολόγησης ο κ. Σπίρτζης επισήμανε πως η κυβέρνησης δίνει μια μεγάλη διαπραγματευτική μάχη, σημειώνοντας:


πιασιμο θωρακικων μυων


Το ζητούμενο δεν είναι το κλείσιμο της αξιολόγησης με όποιους όρους, όπως μας παρότρυνε η ΝΔ και όπως έπραττε όταν ήταν στην κυβέρνηση. Το ζητούμενο είναι οι τελικές αποφάσεις να φέρουν τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό. Να προβλέπουν ευνοϊκά μέτρα για τους αδύνατους και κοινωνική δικαιοσύνη στην κατανομή των υποχρεώσεων.


ανταλλακτικα αυτοκινητων audi θεσσαλονικη


Στη συνέχεια ο υπουργός καταφέρθηκε και κατά την Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως: «σκεφτείτε να δεχόμασταν κάθε παράλογη απαίτηση των δανειστών όπως έκανε η ΝΔ και οι συνεργάτες της... Θα έκλεινε γρήγορα η αξιολόγηση και μαζί αρκετές χιλιάδες ζωές, ενώ σημειώνει πως:



Όσο κι αν μας κατηγορεί η ΝΔ για σπατάλες, οι άνεργοι και οι κοινωνικά αδύνατοι θα συνεχίσουν να μετακινούνται δωρεάν. Θα κοπούν τα κυκλώματα που ανέχονταν όλα αυτά τα χρόνια, ληστεύοντας τις αστικές μεταφορές και τον ελληνικό λαό.



τραγουδι για πινοκιο

Μετά το πέρας της επίσκεψής του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως «η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αλλά και η στήριξη συνολικά της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών - που είναι η φυσική μετεξέλιξη της πρωτογενούς παραγωγής - αποτελεί πρώτη προτεραιότητα».


«Πόσο μάλλον σε μια εποχή, όπου η μεσογειακή διατροφή, η ελληνική διατροφή, έχει αναγνωριστεί από όλους ως η πιο υγιεινή διατροφή, η οποία μπορεί να προλάβει μια σειρά από ασθένειες», προσέθεσε και χαρακτήρισε την εξωστρέφεια των προϊόντων της ελληνικής γης ένα πάρα πολύ σημαντικό στοίχημα για τη χώρα.


Σε αυτό το πλαίσιο, ανέφερε πως η σωστή τυποποίηση και σωστή προβολή των προϊόντων μας είναι αυτή, η οποία θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε θέσεις σε αγορές του εξωτερικού και ταυτόχρονα, θα επιτρέψει και στις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν περισσότερες θέσεις απασχόλησης.


τραγουδι για πινοκιο

πως παθαινεις φιμωση

συνθηματα αποελ 2016

mitsotakis 1


mitsotakis 6


mitsotakis 5


γαιδουρακια μινιατουρα

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσουν πρωτοβουλίες για μια Αθήνα βιώσιμη και ασφαλή και τόνισε πως αντικείμενο της συνομιλίας τους ήταν να μοιραστούν σκέψεις για το κοινό όραμα για την πόλη.


γαιδουρακια μινιατουρα

Υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος με τους εμπλεκόμενους φορείς, επισημαίνοντας ότι οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στον Δήμο, «αρκεί να εξασφαλίσουμε θεσμική αρτιότητα και οικονομική βιωσιμότητα».


Τέλος ο κ. Τσίπρας έκανε ειδική αναφορά στην τουριστική ανάπτυξη της πρωτεύουσας, λέγοντας πως μπορούμε να κινηθούμε μαζί μιας και η Αθήνα γίνεται ελκυστικός τουριστικός προορισμός.


εορτολογιο 2017 οκτωβριος

tsipras kaminis 3


τραπεζα πειραιωσ ρηγα φεραιου πατρα

tsipras kaminis 4


Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την πρόσκληση και ζήτησε να υπάρξει στενή συνεργασία της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού με την κυβέρνηση.


tsipras kaminis 5


μιχάλης και γιώργος νικολόπουλος

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο Έλληνας υπουργός, πιθανότατα, εμφανίζεται... δυσαρεστημένος με κάτι που του λέει ο κ. Ντάισελμπλουμ με αποτέλεσμα να αντιδρά κάνοντας μία γκριμάτσα στο πρόσωπο του.


roma open results

TSAKALOTOS 1


zoom μεταφραση

REUTERS/Yves Herman


Ενδεικτική της δυσαρέσκειας του Ευκλείδη Τσακαλώτου είναι και η στιγμή που συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός όπου ο Έλληνας υπουργός προτάσσει τα χέρια του ενώ ο επικεφαλής του Eurogroup φαίνεται ιδιαίτερα σκεπτικός κρατώντας με το χέρι το πηγούνι του.


μιχάλης και γιώργος νικολόπουλος

TSAKALOTOS 2


REUTERS/Yves Herman


Θεατής σε αυτόν τον έντονο διάλογο ανάμεσα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γερούν Ντάισελμπλουμ ειναι ο Γάλλος Επίτροπος, Πιερ Μοσκοβισί


TSAKALOTOS 3


(REUTERS/Yves Herman)


Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

αρωματοπωλείο ηρακλειο

Ο κ. Πατούλης ήταν καλεσμένος του Αμερικανού προέδρου στην εκδήλωση που φιλοξένησε στον Λευκό Οίκο για να τιμήσει την ελληνική εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου αλλά και την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα.


εσωτερικη ανατομια σκυλου

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ανέβασε φωτογραφίες από τη συνάντησή του με τον Τραμπ, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με τον σχολιασμό «Στην Ουάσινγκτον με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ. Ο Λευκός Οίκος άνοιξε τις πόρτες του στον Ελληνισμό!». Σε αυτές απαθανατίζεται να ανταλλάσει μια θερμή χειραψία με τον Τραμπ, ο οποίος φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος που τον υποδέχτηκε.


αρωματοπωλείο ηρακλειο




οταν γουργουριζουν τα εντερα τι ειναι

αποτελεσματα αιτησεων για παιδικουσ σταθμουσ εσπα

Η αρμόδια υπουργός Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του Ανδρέα Λοβέρδου έκανε λόγο για ένα χρόνιο πρόβλημα και πρόσθεσε πως βούληση της κυβέρνησης είναι να δοθεί μόνιμη και οριστική λύση με σεβασμό στο Σύνταγμα και το ενωσιακό δίκαιο.


αποτελεσματα αιτησεων για παιδικουσ σταθμουσ εσπα

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση υπήρξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: «είστε ήδη αμαρτωλοί», είπε και αναφέρθηκε σε υπουργική τροπολογία με την οποία η κυβέρνηση σταμάτησε τις συνεργασίες με εταιρίες καθαρισμού και προχώρησε σε απευθείας ατομικές συμβάσεις έργου με καθαρίστριες. Για το θέμα αυτό, πρόσθεσε, η Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο παραβίασης δύο ευρωπαϊκών οδηγιών.


παρισι γενευη τρενο

πορεια του χρηματιστηριου

«Τι θα κάνετε αν σας πει το Δικαστήριο ότι αυτά που κάνετε είναι παράνομα; Σας λέει Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ ότι αυτές είναι κεκαλυμμένες συμβάσεις εργασίας... Τι θα κάνετε τότε; Θα βρίζετε τους δικαστές; Ποιο σχέδιο έχετε;», αναρωτήθηκε. Προχωρώντας άλλο ένα βήμα, είπε πως η κυβέρνηση με άλλο νόμο γενικεύει αυτή την πρακτική σε όλο το δημόσιο.


υπερηχος μαστου νεα σμυρνη

Σύμφωνα με τη πρόταση που υπογράφουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ με πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα, ζητείται να διερευνηθούν ενδεχόμενες πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και του Ερρίκος Ντυνάν και την υπερτιμολόγηση των φαρμάκων.


Οι βουλευτές της πλειοψηφίας υποστηρίζουν ότι πρέπει να διερευνηθεί το ειδικό ζήτημα δημοσίου ενδιαφέροντος για τη διαφθορά και τη κατασπατάληση δημοσίου χρήματος στο χώρο της υγείας κατά τα έτη 1997-2014.


υπερηχος μαστου νεα σμυρνη

διέρρευσε το σημείωμα στρατηγικής της νδ

Ειδικότερα αναφέρουν, πως:


περουκες για παιδια


  • Όσον αφορά στο ΚΕ. Ε.Λ. Π.Ν. Ο.: ο τραπεζικός δανεισμός αυτού, όπως ο δανεισμός του με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α. Ε. και την Τράπεζα Αττικής, και όλες οι δανειακές συμβάσεις που έχει συνάψει, με τις τροποποιήσεις τους, τα υπέρογκα ποσά που καταβλήθηκαν για διαφημιστική δαπάνη άνευ ουσίας και ανάγκης, οι συμβάσεις αγοράς, μίσθωσης ή χρήσης ακινήτων, τα εικονικά τιμολόγια, οι «διορισμοί» και η μισθοδοσία προσωπικού χωρίς συμβάσεις, ακόμα και απευθείας από Υπουργούς, οι μετατροπές συμβάσεων εργασίας, οι συμβάσεις παροχής υπηρεσιών ή/και έργου ή/και προμηθειών υλικών και αντιδραστηρίων, η διαχείριση ευρωπαϊκών πόρων και οι συνέπειες της εν γένει οικονομικής διαχείρισής του.

  • Όσον αφορά στην Τιμολόγηση, στην καταβολή Φαρμακευτικής δαπάνης και στις λοιπές προμήθειες: το περιεχόμενο των υπουργικών αποφάσεων καθορισμού τιμών και ύψους αποζημίωσης φαρμάκων, νοσοκομειακών και λοιπών υλικών, αλλά και το σύννομο ή μη των υπουργικών αποφάσεων, των συμβάσεων, των διοικητικών ενεργειών και των κανονιστικών πράξεων τόσο των αρμόδιων υπουργών όσο και των εμπλεκόμενων φορέων εποπτείας τους.

  • Όσον αφορά στο «ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ − Ε. Ε.Σ. ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ − Ν. Π.Ι. Δ.»: η διοίκηση, διαχείριση και συμφωνίες που οδήγησαν στην υπερχρέωση και στη μη εξυπηρέτηση των οφειλών του, τα πάσης φύσεως δάνειά του, οι διαδικασίες και συμφωνίες που οδήγησαν στην με πλειστηριασμό εκποίηση του νοσηλευτικού ιδρύματος και όλης της περιουσίας του, ο προσδιορισμός της αξίας των πλειστηριασθέντων πραγμάτων και δικαιωμάτων, οι σχετικές συμβάσεις και τα σύμφωνα εμπιστευτικότητας, το σύννομο ή μη του περιεχομένου τους, το εάν εκπλειστηριάστηκαν και πράγματα κυριότητας του Ε. Ε.Σ. που είχαν παραχωρηθεί σ’ αυτό λόγω του ιδρυματικού του χαρακτήρα, το εάν από όλες τις παραπάνω ενέργειες εξυπηρετήθηκε ή αντίθετα ζημιώθηκε το Ελληνικό Δημόσιο, το εάν ωφελήθηκαν παρανόμως τρίτα πρόσωπα – φυσικά ή/και νομικά - καθώς και το ύψος του οφέλους τους. Επιπροσθέτως, να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες του Υπουργού Υγείας και του τότε Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τυχόν ευθύνες - για συγκάλυψη - από τους αρμόδιους και μετά τον πλειστηριασμό του υπουργούς.


κόψιμο αναβολής

«Ένας εξαναγκασμένος διαγωνισμός για την πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων μέσα σε δώδεκα μήνες και κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη των δανειστών είναι ένας ‘στημένος διαγωνισμός’», επεσήμανε ο υπουργός μιλώντας στην εφημερίδα «Ειδήσεις».


τι σου επιφυλάσσει το 2016

Ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για «αδικαιολόγητη μεταστροφή» από τους δανειστές, οι οποίοι είχαν εντοπίσει «θετικά βήματα στη πορεία ανοίγματος της αγοράς». «Προφανώς έχει μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της επίθεσης στην περιουσία της ΔΕΗ», επεσήμανε.


κόψιμο αναβολής

νικολαος δημητριαδης

Δεν αποδέχθηκε τον χαρακτηρισμό «αντάρτης» αναφέροντας πως όλα όσα δηλώνει εντάσσονται στις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνηση και επέμεινε στην αρχή της συλλογικότητας όσον αφορά την τελική ψήφιση της συμφωνίας.


«Επαναλαμβάνω πως δεν υπερασπίζομαι προσωπικές απόψεις, αλλά τις προγραμματικές μας θέσεις. Τώρα, όλα τα άλλα είναι δημοσιογραφικές πιπεράτες αναφορές». «Δεν αποδέχομαι τον όρο «εσωκομματική αντιπολίτευση» για ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτού του τύπου η φρασεολογία δεν αντιστοιχεί στη δικιά μας κουλτούρα και λειτουργία. Είμαστε ένα κόμμα πολυτασικό, δημοκρατικό, με σεβασμό στις μειοψηφούσες απόψεις και τις συλλογικές αποφάσεις», είπε ο υπουργός.


Η σχέση με τον πρωθυπουργό


Η σχέση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπως ανέφερε, είναι εξαιρετική παρότι το σκληρό πρόγραμμα και των δύο δεν τους επιτρέπει να έχουν πολλές συναντήσεις.


«Με τον Αλέξη Τσίπρα είμαστε μαζί σχεδόν από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε πρόεδρος του κόμματος. Όπως καταλαβαίνετε, δεν τον βλέπω μόνο σαν τον πρόεδρο της κυβέρνησης. Πέρα από την αλληλοεκτίμηση, η σχέση μας είναι βαθιά ανθρώπινη και αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να του μιλάω ανοιχτά και ειλικρινά. Το μόνο παράπονό μου είναι ότι από τότε που έγινε πρωθυπουργός δεν μπορεί να κινείται τόσο άνετα όσο εγώ και έτσι τον βλέπω λιγότερο στον ελεύθερό μας χρόνο».


ηλεκτρικη σομπα κουκουναρα

Συγκεκριμένα κυβερνητικές πηγές διευκρινίζουν προκειμένου «να μην υπάρχουν παρερμηνείες» πως ο οδικός χάρτης της συμφωνίας της Μάλτας έχει ως εξής:


1. Ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας (SLA) που περιλαμβάνει τις εντός προγράμματος μεταρρυθμίσεις καθώς και τα θετικά και αρνητικά μέτρα για τα έτη 2019 και 2020.


ηλεκτρικη σομπα κουκουναρα

σιμιγδαλι τιμη

2. Συγκεκριμενοποίηση σε προσεχές Eurogroup των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος, τα οποία όπως έχει πολλάκις διευκρινιστεί, θα εφαρμοστούν μετά το τέλος του προγράμματος (Σεπτέμβριος 2018). Η συγκεκριμενοποίηση των μέτρων για το χρέος τώρα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, καθώς πρέπει να ληφθούν υπόψη ώστε να υπάρξει θετική μελέτη βιωσιμότητας του χρέους από τις τεχνικές ομάδες του ΔΝΤ. Η θετική μελέτη βιωσιμότητας του χρέους είναι απαραίτητη ώστε να μπορεί το ΔΣ του Ταμείου να εγκρίνει συμμετοχή στο ελληνικό πρόγραμμα.


ανταλλακτικα μοτο ροδος

3. Μετά την εφαρμογή των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος (Σεπτέμβρης 2018), θα εφαρμοστούν και τα μέτρα και τα αντίμετρα που προβλέπει η συμφωνία της Μάλτας (από 01.01.2019).


«Αυτός είναι ο οδικός χάρτης και δεν αμφισβητείται από κανέναν: Ούτε από τον κ. Β. Σόιμπλε, ο οποίος αυτήν ακριβώς τη συμφωνία περιέγραψε και στις σημερινές δηλώσεις του», καταλήγουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές.


καλο φαγητο εδεσσα

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην τραυματία αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα» αναφέρει σε σχετική δήλωση και προσθέτει:


καλο φαγητο εδεσσα


Προσβλέπω στην ταχεία διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος.


σταφυλοκοκκος θανατος


«Οι Έλληνες οφείλουμε πολλά στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεών μας. Κάτω από αντίξοες συνθήκες, με αυταπάρνηση και περηφάνεια, με το αξιόμαχο και το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσής τους, υπηρετούν την ειρήνη και την ασφάλεια της πατρίδας μας» καταλήγει ο πρόεδρος της ΝΔ.


πως να κανω ηλεκτροκολληση

δωδεκατος οικος στον καρκινο

Ο κ. Κοτζιάς, την Παρασκευή 21 Απριλίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την πρώτη Υπουργική Διάσκεψη των 10 κρατών του «Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών» (Ancient Civilizations Forum) που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Απριλίου στο Ζάππειο, έδωσε και το στίγμα της εξωτερικής πολιτική που θα υλοποιήσει.


Νωρίς το πρωί της Κυριακής, πριν την έναρξη του forum, ο κ. Κοτζιάς θα έχει διμερείς επαφές στο νεοκλασικό κτήριο της Βασιλίσσης Σοφίας, με τους ομολόγους του της Κινάς του Ιράν, του Ιράκ και της Αιγύπτου. Συναντήσεις με την Κινεζική, την Αιγυπτιακή και την Ιρανική αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Αναλυτικότερα, όλο το φάσμα των διμερών θεμάτων Ελλάδας - Κίνας θα βρεθούν στο επίκεντρο των επαφών που θα έχει την Κυριακή 23 Απριλίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τoν κινέζο ομόλογό του Wang Yi στο Υπουργείο Εξωτερικών. Στο πλαίσιο της συνάντησης θα γίνει η προετοιμασία της επίσημης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει από τις 12 – 16 Μαΐου στην Κίνα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


δωδεκατος οικος στον καρκινο

χαρτοσημο αποδειξη επαγγελματικης δαπανης

Ο κ. Κοτζιάς εστιάζει και στην αναβάθμιση των σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι το Σεπτέμβρη, που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα μεταβεί στις ΗΠΑ, όπου θα έχει συναντήσεις σε υψηλό επίπεδο. Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψή του κ. Κοτζιά στις ΗΠΑ σε λιγότερο από έξι μήνες.


κουμπαρος εκκλησια

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως είπε ο κ. Κοτζιάς, το Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί τα αποτελέσματα των εκλογών που θα γίνουν στη Γαλλία και στη Γερμανία. Επίσης, είπε ότι μετά από καιρό η ελληνική διπλωματία θα ενισχύσει τις σχέσεις με τις Αφρικανικές χώρες. Πρώτος σταθμός του στην Αφρική το Αλγέρι.


Η Μέση Ανατολή είναι το επόμενο πεδίο που θα εστιάσει η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική. Στις 22 και 23 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο η δεύτερη διάσκεψη για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο (η πρώτη πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 2016). Ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται στις αρχές Νοεμβρίου η δεύτερη διάσκεψη για τον «Θρησκευτικό και Πολιτιστικό Πλουραλισμό και την Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή».


Πρώτη Υπουργική Διάσκεψη του Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών


Τη Δευτέρα 24 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί, στο Ζάππειο, η πρώτη Υπουργική Διάσκεψη του Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών (Ancient Civilizations Forum). Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Στο Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών συμμετέχουν συνολικά δέκα κράτη που εκπροσωπούν σημαντικούς αρχαίους πολιτισμούς από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές. Συγκεκριμένα πρόκειται για την Ελλάδα, τη Κίνα, την Αίγυπτο, τη Βολιβία, την Ινδία, το Ιράκ, το Ιράν, την Ιταλία, το Μεξικό και το Περού.


Ο κ. Κοτζιάς είπε ότι με την πρωτοβουλία του αυτή στοχεύει στην υλοποίηση πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής ήπιας ισχύος.


εεκχ βχ

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τα Νέα", ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως αυτό μπορεί να γίνει με λιγότερες δαπάνες και λιγότερους φόρους, με γενναία ρύθμιση "κόκκινων" δανείων και με ένεση ρευστότητας στην οικονομία.


Ο κ. Μητσοτάκης λέει "όχι" σε ένα γραφειοκρατικό κράτος, τονίζοντας πως είναι απαραίτητες οι ιδιωτικοποιήσεις που θα φέρουν ανταγωνισμό και δουλειές, αλλά και οι τολμηρές μεταρρυθμίσεις που θα απελευθερώσουν το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Ελληνα. «Το σχέδιό μας είναι φιλόδοξο, καλά επεξεργασμένο, ρεαλιστικό», σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως η σημερινή κυβέρνηση φέρνει «τέταρτο Μνημόνιο και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση».


υλικα για κορδονια γυαλιων

«Μπορεί να είμαστε στο 2017», δηλώνει Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «αλλά ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Ελληνίδων και Ελλήνων, υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας από το 2019 και μετά. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ψηφίσει όλα αυτά που δεσμευόταν ότι δεν θα κάνει: περικοπές συντάξεων και μείωση αφορολόγητου. Κι ας έλεγαν ότι είναι αντισυνταγματικό το να νομοθετήσουν εκ των προτέρων. H εξαπάτηση των πολιτών είναι πρωτοφανής».


εεκχ βχ

sushi of gari omakase price range

Κριτική στους δανειστές με φόντο... εκλογές


Ο Πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει την ανάγκη να υπάρξει μια άλλη κυβέρνηση, αυτή της ΝΔ, «που θα μπορεί να προχωρήσει αποφασιστικά τις τολμηρές αλλαγές που χρειάζονται, να βάλει ξανά τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και να δώσει ένα άλλο μήνυμα για το πού πάμε εντός και εκτός Ελλάδας. Και βέβαια θα αξιοποιήσει ό, τι καλύτερο διαθέτει η χώρα σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού. Έχουμε και τη γνώση και την ικανότητα, ώστε οι πολίτες να αισθανθούν και πάλι την ασφάλεια της επιστροφής στην κανονικότητα».


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μητσοτάκης ασκεί κριτική στους δανειστές της Ελλάδας, αναφέροντας ότι: «έχουν και αυτοί ευθύνες για λάθη που έχουν συμβεί. Ανέχθηκαν την υπερφορολόγηση που είναι η βάση του μνημονίου Τσίπρα. Συμφώνησαν με το ασφαλιστικό-έκτρωμα του κ. Κατρούγκαλου. Κλείνουν τα μάτια στην άλωση της Δημόσιας Διοίκησης από τους κομματικούς εγκάθετους. Σήμερα, επιμένουν σε υψηλά πλεονάσματα για πολλά χρόνια. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Όπου θεωρώ ότι κάνουν λάθος θα τούς το επισημαίνω, επιδιώκοντας ταυτόχρονα αλλαγή πολιτικής. Αλλά για να είμαστε αξιόπιστοι πρέπει να αναλάβουμε και εμείς τις δικές μας ευθύνες. Πρέπει να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και να αποφασίσουμε εμείς τι είδους χώρα θέλουμε. Μπορώ να πείσω τους εταίρους ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που μπορεί να κάνει τις αλλαγές που πρέπει με δική της επιλογή και όχι από καταναγκασμό. Επιδιώκω αξιόπιστες, ειλικρινείς σχέσεις, προκειμένου να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός στην πράξη».


Επίθεση σε Τσίπρα...


Κατηγορεί ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα ότι «ούτε θέλει ούτε μπορεί» βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. «Προτιμά»,δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, «να βαυκαλίζεται ότι θα προκαλέσει πάλη των τάξεων, προβοκάροντας τους μεν εναντίον των δε. Η κυβέρνηση σερβίρει "μπαγιάτικο Τσαβισμό", δηλαδή πολιτική φτήνια και οικονομική φτωχοποίηση. Το κύριο μέλημά της είναι η στοχοποίηση των πολιτικών της αντιπάλων με κάθε μέσο. Δεν έχουμε κυβέρνηση, αλλά κυβερνώσα αντιπολίτευση που στο υποσυνείδητό της γνωρίζει ότι αργά ή γρήγορα θα φύγει από την εξουσία. Όλη αυτή η χυδαιότητα και οι ψεύτικοι διχασμοί δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή, αλλά δεν ενδιαφέρουν τους πολίτες».


«Ο κ. Τσίπρας δεν εφαρμόζει απλά Μνημόνια, παράγει διαρκώς καινούργια. Επαναλαμβάνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε κοινωνικό πακέτο 12 δισ. και, αντ'αυτού, έχει πάρει μέτρα 12,5 δισ. Η χώρα πρέπει να βγει από το φαύλο κύκλο της οικονομικής καταστροφής. Το 2014 η Ελλάδα είχε τον καλύτερο ρυθμό ανάπτυξης της Ευρωζώνης και διαπραγματευόταν την έξοδο στις αγορές και το μηχανισμό πιστοληπτικής στήριξης. Το 2016 ήταν η μόνη χώρα της Ευρωζώνης που βρισκόταν ακόμα σε ύφεση», λέει χαρακτηριστικά.


γιαννης αμανατιδης βουλευτης συριζα

Το επίδομα θα κυμαίνεται από 840 έως 2.500 ευρώ το χρόνο και αφορά κυρίως νέους από 25 έως 45 ετών.


πληροφοριες για το χριστουγεννιατικο δεντρο

Το επίδομα στέγασης αποτελεί προνοιακό πρόγραμμα για νοικοκυριά που διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία ή επιβαρύνονται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας.


γιαννης αμανατιδης βουλευτης συριζα

θεραπεία διάσωσης

Ωφελούμενοι


Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: Κάθε ενήλικο άτομο που διαμένει μόνο του σε κατοικία και δεν εμπίπτει στην κατηγορία ενηλίκων έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης της ημεδαπής ή αλλοδαπής.


Πολυπρόσωπο νοικοκυριό: Όλα τα άτομα που διαμένουν κάτω από την ίδια στέγη. Στο πολυπρόσωπο νοικοκυριό εντάσσονται: α) φιλοξενούμενα άτομα ή φιλοξενούμενη οικογένεια, με την προϋπόθεση ότι η φιλοξενία είχε δηλωθεί στην τελευταία εκκαθαρισμένη δήλωση φορολογίας εισοδήματος, και β) τα ενήλικα τέκνα έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους.


Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ταινιες village τεταρτη

«Η σημερινή τοποθέτηση του κ. Καμμένου για “πλαστογραφημένα έγγραφα βουλευτών της Ν. Δ.” που απουσίαζαν από την ψηφοφορία για την φωτογραφική τροπολογία της Κυβέρνησης, προστίθεται στις γνωστές φαντασιώσεις του εταίρου του κ. Τσίπρα», αναφέρουν και προσθέτουν:



Ας μην ψάχνει, λοιπόν, ο κ. Καμμένος για εσωτερικά προβλήματα στη Ν. Δ. 'Αλλωστε πολλά έχει στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του κόμματός του μετά μάλιστα και τη σημερινή του πιρουέτα για ταύτιση των ΑΝΕΛ με το “παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ”. Και για να μην επανέρχεται καθημερινά του επισημαίνουμε ότι σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος έχει ταχθεί κατά της συγκεκριμένης χαριστικής τροπολογίας.


ωραριο καταστηματων λαμια 2017


Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που υπογράφουν τη συγκεκριμένη δήλωση είναι οι εξής: Σ. Αναστασιάδης, Στ. Καλαφάτης, Θ. Καράογλου, Κ. Γκιουλέκας, Γ. Καρασμάνης, Γ. Κασαπίδης, Ντ. Μπακογιάννη, Χρ. Σταϊκούρας, Απ. Βεσυρόπουλος, Κ. Κοντογιώργος, Κ. Κουκοδήμος, Κ. Τζαβάρας.


αποδεικτικο φορολογικησ δηλωσησ


ταινιες village τεταρτη

μωσαικο ντινασ νικολαου

Ο υπουργός Επικρατείας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της περίπου τρίωρης συνεδρίασης στη Βουλή έκανε αναφορά στα εξής θέματα: Τη δυναμική της συζήτησης αυτήν τη στιγμή, τις συζητήσεις στο Μπάρι στους G7 για το χρέος, τη συζήτηση μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας αναφορικά με το δημοσιονομικό μονοπάτι από το 2018 και μετά, από το οποίο εξαρτάται και ο προσδιορισμός, το εύρος των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος.


Στο πλαίσιο αυτής της γενικής συζήτησης, επισημάνθηκε από τον κ. Τζανακόπουλο και το γεγονός ότι από τη συμπεριφορά των αγορών φαίνεται ότι μερικώς προεξοφλείται θετική κατάληξη στην όλη συζήτηση.


καμπια καρτουν

Ο κ. Τζανακόπουλος, η κ. Αχτσιόγλου, ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, δέχτηκαν διευκρινιστικές ερωτήσεις σε σχέση με τη συμφωνία. Ζητήθηκαν διευκρινίσεις και για τη συζήτηση για το χρέος, και ειδικότερα λεπτομέρειες σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα για μετά το 2018, ενώ υπήρξαν ερωτήσεις με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων για το αν και κατά πόσον ισχύουν όσα γράφονται για κάποια μέτρα και αντίμετρα, και για το χρέος.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κ. Αχτσιόγλου προέβη σε αναλυτική ενημέρωση για τη συμφωνία ως προς τα εργασιακά, παρουσίασε το σύνολο των σχετικών αντιμέτρων. Τόσο η ίδια, όσο και ο κ. Πετρόπουλος απάντησαν σε διευκρινιστικές ερωτήσεις αναφορικά με τις ασφαλιστικές εισφορές και τον ΕΦΚΑ.


μωσαικο ντινασ νικολαου

αντ κυπρου προγραμμα

Μεταξύ άλλων, τονίστηκε ότι η συζήτηση για τις ασφαλιστικές εισφορές βασίζεται σε λανθασμένες βάσεις, γιατί το 2017 δεν αλλάζει τίποτα απολύτως, ενώ το 2018, με το 15% έκπτωση, το ύψος των εισφορών για το 90% των ελεύθερων επαγγελματιών θα είναι το ίδιο, ενώ για κάποιος θα υπάρξει μία πολύ μικρή επιβάρυνση και για κάποιος άλλους μπορεί και κάποια ελάφρυνση. Ειπώθηκε, επίσης, ότι για το 2019 είναι ακόμα ανοικτό, καθώς καταργείται μεν η έκπτωση, ωστόσο θα εξεταστεί πώς θα επιλυθούν πιθανές αδικίες που μπορεί να δημιουργούνται.


Διευκρινίσεις δόθηκαν, μεταξύ άλλων, και για τις γνωμοδοτήσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, επί των οποίων είναι εκπεφρασμένες οι θέσεις της κυβέρνησης.


εκκωφαντικός προελευση

Η ιστορία αυτή δεν αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση. Είναι ένα από τα χιλιάδες παραδείγματα επαγγελματιών που υποχρεώνονται να πληρώσουν φόρους και εισφορές πέρα από κάθε λογική. Γι' αυτούς τους επαγγελματίες το κράτος έχει μετατραπεί σε συνέταιρο και μάλιστα με πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο.


εκκωφαντικός προελευση

Μια πρόχειρη μεταρρύθμιση


Ο λεγόμενος «νόμος Κατρούγκαλου» αποτελεί ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα νομοθετήματα της κυβέρνησης Τσίπρα. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο λιγοστεύουν οι υποστηρικτές του. Τα ερωτήματα πολλά:


- Γιατί έγινε μια μεταρρύθμιση τέτοιας κλίμακας όταν οι θεσμοί ζητούσαν μόνο περικοπές και όχι συνολική αναδιάρθρωση του συστήματος;


μια πρέζα

νεο εσπα παιδικοι σταθμοι

- Γιατί επελέγη να γίνει αυτή η μεταρρύθμιση στη δυσμενέστερη στιγμή για τους εργαζόμενους και τα δημόσια οικονομικά;


- Γιατί προχώρησαν τόσο ριζικές αλλαγές στο σύστημα χωρίς σοβαρές αναλογιστικές μελέτες;


- Γιατί έγινε τόσο πρόχειρα ο νόμος ώστε να μην δοθεί η δέουσα προσοχή στο ζήτημα των αυτοαπασχολούμενων;


- Γιατί τελικά μεγάλος αριθμός αυτοαπασχολούμενων επιβαρύνθηκε υπέρογκα;


Η συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση αναίρεσε το βασικό επιχείρημα του κ. Κατρούγκαλου. Ο τότε υπουργός Εργασίας υποστήριζε ότι αυτή ήταν η τελική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και μ' αυτήν θα πορευόταν τα επόμενα χρόνια. Όμως λίγους μήνες μετά την ψήφιση του νόμου, και η «προσωπική διαφορά» (βασικό στοιχείο του νόμου) καταργήθηκε και ο τρόπος υπολογισμού των εισφορών άλλαξε. Οπότε, πώς θα μπορούσε πλέον ο νόμος Κατρούγκαλου να χαρακτηριστεί μακράς πνοής;


katrougkalos


Οι εισφορές


Το τελευταίο επεισόδιο με το νόμο Κατρούγαλου ήταν η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των εισφορών. Ο νόμος έλεγε ότι οι εισφορές λογίζονταν ως έξοδα και αφαιρούνταν από το εισόδημα του ασφαλισμένου βάσει του οποίου προέκυπταν οι εισφορές της επόμενης χρονιάς.


ξυλοκοπτικο στυλ

Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν θα γίνει και η ψήφισή του από το Σώμα.


δωρεαν βιβλια για μπουζουκι

Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ψήφισαν επί της αρχής τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, ενώ στο σύνολό τους τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν.


Επιφύλαξη να δηλώσει την ψήφο της στην επί των άρθρων ψηφοφορία στην Ολομέλεια δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας από τη ΝΔ και αντίστοιχή θέση πήρε και το Ποτάμι με τον Γιώργο Μαυρωτά.


ξυλοκοπτικο στυλ

πισινα ελληνικη λεξη

Το ΚΚΕ μέσω του βουλευτή του Ιωάννη Δελή είπε πως θα δηλώσει «υπέρ» στο άρθρο 71 για την κατάργηση της έκπτωσης φόρου των βουλευτών.


Η θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ήταν πως «με εξαίρεση τη διόρθωση των ημαρτημένων στο ΦΠΑ στα αγροτικά, δεν θα ψηφίσει ούτε τα μέτρα ούτε τα αντίμετρα».


Από πλευράς Ένωσης Κεντρώων η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου δήλωσε πως το κόμμα θα στηρίξει την κατάργηση της έκπτωσης φόρου των βουλευτών (άρθρο 71) και το άρθρο 70 (το άρθρο με το οποίο προστίθενται στις υπηρεσίες που υπάγονται στο μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, αυτές που παρέχονται από τη γεωργική παραγωγή).


Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του CNN Greece


εντυπο κ1 κληρονομιασ

Σύμφωνα με την πρόταση της ΝΔ τα χρήματα αυτά μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις ακόλουθες δράσεις:



  • Αναγκαίες θέσεις ώστε κανένα παιδί προσχολικής ηλικίας να μην μείνει εκτός βρεφονηπιακών σταθμών.

  • Την επαναφορά του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια και ζωοτροφές στο 13% από 24%.

  • Την μείωση του ΕΝΦΙΑ από φέτος κατά 20%.

  • Την κατάργηση του αναποτελεσματικού Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί.



εντυπο κ1 κληρονομιασ

Η ΝΔ δια στόματος του εισηγητή της Χρήστου Σταϊκούρα κάλεσε την κυβέρνηση να αποδεχθεί την τροπολογία. «Η πρότασή μας είναι ειλικρινής, ρεαλιστική και κοστολογημένη», είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας.


τραγουδιστες γερμανιας

στρατοι χωρων

καρκινος αντρας και γυναικα αιγοκερως

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η οποία κάθεται στα έδρανα της βουλής και εργάζεται, καθώς δεν έχει λεπτό για χάσιμο.


έργο υποδομής

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η κ. Αχτσιόγλου, έχει μπροστά της σημειώσεις, φωτοτυπίες, ένα laptop και μελετά.


AXTSIOGLOY 1


λιωμένη

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


καρκινος αντρας και γυναικα αιγοκερως

AXTSIOGLOY 2


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


AXTSIOGLOY 3


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


ευρωλιγκα προγραμμα τηλεορασης

«Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό θάρρος και όχι κλειστοφοβία. Έχει ανάγκη από μία νέα αρχή. Δεν θεωρώ ότι οι εκλογές είναι ό, τι κατάλληλο για τη χώρα, γιατί και ο Μητσοτάκης να βγει και να κάνει κυβέρνηση με τη κ. Γεννηματά, ούτε αυτός θα φέρει επενδύσεις. Ήταν ο Σαμαράς, δεν έφερε καμία επένδυση, άρα τις ίδιες δυσκολίες που έχει ο Τσίπρας θα έχει και ο Μητσοτάκης. Εμείς σαν Ένωση Κεντρώων κοιτάμε να λυθεί το ελληνικό πρόβλημα, να φύγουμε από αυτό το καρκίνωμα των μνημονίων. Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται εκλογές. Εκείνο που χρειάζεται είναι να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας από πρωθυπουργός και να αναθέσουμε σε έναν τεχνοκράτη να κάνει μία κυβέρνηση για δυο - τρία χρόνια», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρόσθεσε: «ο Μητσοτάκης να σταματήσει να ζητάει εκλογές δείχνοντας εξουσιομανία. Να κατεβάσουν τη μύτη τους και τον εγωϊσμός τους και οι δύο, πριν καταστρέψουν τη χώρα και να κάνουμε μία κυβέρνηση για να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις, αυτό ζητούν οι ξένοι».


Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε, καθώς και στο επικείμενο Εurogroup.


«Το πακέτο τώρα ψηφίστηκε, η ΝΔ το ονόμασε τέταρτο μνημόνιο, είναι βαρύτατο, σκληρό, και τώρα είναι πια νόμος του κράτους. Ο κ. Τσίπρας τα ψήφισε αυτά, ελπίζοντας ότι θα πάρει ρύθμιση για το χρέος. Δεν θα γίνει καμία ρύθμιση του χρέους. Μόνο μία διαβεβαίωση έχουμε από τους εταίρους, ότι αν τον Αύγουστο του 2018 έχετε ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις, τότε, όπως μας είπανε από το 2012, τότε η διεθνής κοινότητα, οι δανειστές κυρίως, θα εξετάσουν την ελάφρυνση του χρέους, ώστε κάποια ομόλογα να επιμηκυνθούν με πολύ μικρά επιτόκια» σχολίασε, ενώ για το Eurogroup της Δευτέρας είπε ότι «δεν θα ληφθεί καμία απόφαση απλώς θα εκτιμηθεί αν όλα είναι έτοιμα για το Εurogroup της 15ης Ιουνίου».


ευρωλιγκα προγραμμα τηλεορασης

μαμα πετουνια

επεμβαση περιτομης

Ο κ. Λεβέντης, στο πλαίσιο των επαφών του στο νησί, επισκέφθηκε το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας Όλυμπος Κέρκυρας, το Γενικό Νοσοκομείο και τον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, ενώ το βράδυ θα είναι κεντρικός ομιλητής σε συγκέντρωση μελών και φίλων της Ένωσης Κεντρώων.


καν' το οπωσ ο ακησ επεισοδιο 217

Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση στην πρεσβεία του καναδικού κράτους στην Ελλάδα έγινε ως διαμαρτυρία για την στήριξη που αυτό παρέχει στην εταιρία Eldorado Gold.


καν' το οπωσ ο ακησ επεισοδιο 217

κοιταξου στον καθρεφτη

φιλικα ονοματα σκυλων

Μια ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων έφτασαν έξω από το κτήριο της πρεσβείας και αφού επιτέθηκαν και προκάλεσαν φθορές στην τζαμαρία του κτηρίου, πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν. Στο σημείο έχουν αφήσει δυο βαριοπούλες.




αγγελικη παππα αγγλικα

Ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Γαβρόγλου απαντώντας στα πυρά της αντιπολίτευσης ανέφερε πως η συγκεκριμένη διαδικασία επελέγη μετά την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο 4327/15 για τον τρόπο επιλογής των διευθυντών εκπαίδευσης. Σημείωσε δε, ότι υπάρχουν ζητήματα που χρίζουν άμεση παρέμβασης όπως η παράταση της θητείας των μονοπρόσωπων οργάνων στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, η οποία λήγει, τα επαγγελματικά λύκεια, και η δημιουργία του Μουσουλμανικού Τεμένους στην Αθήνα.


Κριτική στην κυβέρνηση ότι φέρνει προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο για το οποίο δεν υπήρξε διάλογος και διαβούλευση, άσκησαν ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη, ενώ επικριτικοί για τον τρόπο νομοθέτησης υπήρξαν και οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Ένωσης Κεντρώων.


Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει άρθρο για το Ισλαμικό Τέμενος, το οποίο καταψηφίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.



αστεια παιχνιδια για παρεα
νανου νεο ηρακλειο
αγγελικη παππα αγγλικα

βλαχοπουλου λαχειο

“Σε σχέση με το φραστικό επεισόδιο που μου καταλογίζει η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, απαντώντας μου με προκλητικό τρόπο και χωρίς την παραμικρή απόδειξη για τη δήθεν «σεξιστική» φραστική επίθεση εκ μέρους μου, έχω να αναφέρω τα εξής:


τα καλυτερα χειμερινα λαστιχα

Διαψεύδω κατηγορηματικά την κ. Ασημακοπούλου και δηλώνω ότι σεξιστικές εκφράσεις όπως «μωρή» δεν ανήκουν στο λεξιλόγιό μου, δεν έχουν σχέση με τον χαρακτήρα μου, αλλά και με τη συνείδησή μου. Όλοι όσοι γνωρίζουν τη διαδρομή μου, τόσο προσωπικά όσο και πολιτικά, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμιά σχέση με το άτομό μου”, αναφέρει με ανακοίνωσή του ο κ. Συρμαλένιος και προσθέτει:


“Προφανώς πρόκειται για μια νέα συστηματική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να συκοφαντήσει με κάθε τρόπο της κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ”.



δραστηριοτητες πατρα
βλαχοπουλου λαχειο

λιγο πριν τον θανατο

Με πρώτο υπογράφοντα τον γενικό γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα, το ΚΚΕ καλεί τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών να τοποθετηθούν στο λαϊκό αίτημα για καμία εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τη μη χρησιμοποίηση του ελληνικού εδάφους, στρατοπέδων και τμημάτων των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση «Noble Jump» και σε άλλες παρόμοιες στρατιωτικές ασκήσεις;


Οι βουλευτές του ΚΚΕ κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «βαδίζει στα χνάρια των προηγούμενων κυβερνήσεων που έβαλαν τη χώρα και το λαό σε μεγάλες περιπέτειες και κινδύνους».


λιγο πριν τον θανατο

οι ιδιοτροπίες της μαριάννας εισητηρια

δοση τριτεκνων

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

γυναικες γδυνονται

«Για να γίνουν κυβέρνηση γέμισαν τον κόσμο ψέματα, ενίσχυσαν τις πιο ακραίες αντιδράσεις και πέταξαν τόνους λάσπη στους πολίτες που αντιστάθηκαν στον λαϊκισμό τους. Και όταν έγιναν κυβέρνηση έπαιξαν για μήνες το παιχνίδι της δραχμής, έκλεισαν τις τράπεζες και έσυραν τη χώρα σε ένα διχαστικό δημοψήφισμα» τονίζει το Ποτάμι.


γυναικες γδυνονται

επιστημες υγειας μορια 2013

linoleum oder vinyl

«Όταν κατάλαβαν ότι στο σενάριο τους δεν θα ήταν οι σωτήρες της δραχμής αλλά οι κυνηγημένοι της δραχμής έκαναν στροφή 180 μοιρών και υπέγραψαν άλλο ένα μνημόνιο. «Yes στο εξωτερικό - κομματικό κράτος στο εσωτερικό» είναι η πολιτική της πρώτης φοράς αριστερά - με μπόλικη ακροδεξιά. Και τώρα μιλούν για εθνικούς στόχους! Τι ακριβώς εννοούν; Θα πρέπει να το περιγράψουν αναλυτικά στον ελληνικό λαό. Γιατί είναι σαφές ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χρησιμοποιούν άλλα λεξικά από αυτά που χρησιμοποιούν οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας», καταλήγει το Ποτάμι.


βλαβες νερου κυπρος

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, η επίδοση του Εργατικού Κόμματος διέψευσε όλα τα προγνωστικά και τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες προεξοφλούσαν την ήττα του και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους Συντηρητικούς της Τερέζα Μέι.


βλαβες νερου κυπρος

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει την εξαιρετική καμπάνια του Τζέρεμι Κόρμπιν και του Εργατικού Κόμματος, η οποία επικεντρώθηκε στις κοινωνικές ανάγκες, στο κράτος πρόνοιας και τα δημόσια αγαθά. Σημειώνει, παράλληλα, πως κατάφερε να γυρίσει το κλίμα, εμπνέοντας τους πολίτες και ιδίως τη νέα γενιά.


πιστολι κροτου

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρει το Εργατικό Κόμμα και επισημαίνει πως η εκλογική επίδοσή του ανοίγει τον δρόμο για μία νέα Ευρώπη πέραν της λιτότητας.



σηραγγα καλογερικου

διαδρομοι απο ψαθα

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωση που εξέδωσε ζητά από την ΕΡΤ την άμεση απομάκρυνση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου.


τραμ για ελληνικο

«Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε. Ρ.Τ. “Αίθουσα Σύνταξης”, Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.


Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


5ο γραφειο δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης γ αθηνας

Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της και προσθέτει:


διαδρομοι απο ψαθα

«Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης.


«Αν η διοίκηση της Ε. Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της», καταλήγει η ΝΔ.


Η ανάρτηση της Κατερίνας Ακριβοπούλου που άναψε φωτιές


Η δημοσιογράφος με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανέβασε φωτογραφία στην οποίοα απεικονίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ως επαίτης, να ζητά εκλογές.


Σημειώνεται ότι μετά την ανακοίνωση της ΝΔ, η δημοσιογράφος έσβησε την ανάρτησή της στο Facebook.




οικισμοσ ραφηνα λιμνη πλαστηρα

Σε επιστολή του, διαβιβάζει τα συλλυπητήρια του ιδίου και των μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου προς τον Πρόεδρο της Συνέλευσης της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας Εντουάρντο Φέρρο Ροντρίγκες:


οικισμοσ ραφηνα λιμνη πλαστηρα

αυτάρκης σημασία

«Με θλίψη και ανησυχία παρακολουθώ τη φυσική και ανθρώπινη καταστροφή που έπληξε την Πορτογαλία, κατανοώντας πλήρως την κατάσταση, αφού και στην Ελλάδα έχουμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές από την πύρινη λαίλαπα. Θα ήθελα να σας εκφράσω, και μέσω υμών στα μέλη της Συνέλευσης και τους πολίτες της Πορτογαλίας, τα θερμά συλλυπητήρια της Βουλής των Ελλήνων για την τραγική απώλεια τόσων ανθρώπων, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση ολόκληρου του ελληνικού λαού στις οικογένειες των θυμάτων, στις αρχές της χώρας σας και στο φίλο πορτογαλικό λαό για τη δοκιμασία που περνάτε».


ημερησιος υετος

κοφινασ προκατασκευασμενεσ κατοικιεσ

«Πριν από δύο δεκαετίες, με την εκλογή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η γενιά μας τόλμησε ένα νέο ξεκίνημα, ένα ποιοτικό άλμα στο μέλλον για την παράταξή μας και την Ελλάδα. Στο χρονικό αυτό διάστημα, με την ψήφο του λαού της Αρκαδίας εξελέγην σε πέντε εκλογικές αναμετρήσεις βουλευτής και διετέλεσα υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπουργός Υγείας και γραμματέας του κόμματός μας, αναφέρει ο κ. Λυκουρέντζος σε δήλωσή του στο αθηναϊκό πρακτορείο.


το αντιθετο ακριβως

«Μαζί με τον αρκαδικό λαό διανύσαμε μία πορεία, η οποία χαρακτηρίζεται από επιτυχίες, κατακτήσεις αλλά και από λάθη, αποτυχίες και απογοητεύσεις», σημειώνει και συνεχίζει:


«Σε κάθε περίπτωση, ήμουν πάντα μαζί με εκείνους με τους οποίους στηρίξαμε τα εθνικά και τοπικά συμφέροντα, χωρίς προσωπικούς υπολογισμούς και ιδιοτέλεια. Πορευτήκαμε σταθερά με ειλικρίνεια, ευθύτητα και ακεραιότητα. Μιλήσαμε πάντοτε τη γλώσσα της αλήθειας».


κοφινασ προκατασκευασμενεσ κατοικιεσ

Όπως λέει, «στην Αρκαδία αγωνίστηκα να γίνουν πράξη αξίες και αρχές, οι οποίες συγκροτούν το αληθινό νόημα της πολιτικής. Απέρριψα την υποκρισία, τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Με τη μαχητικότητά μου αλλά και την υπογραφή μου, μεταξύ άλλων πολλών και σημαντικών δράσεων, αναπτύχθηκαν νέες υποδομές στους τομείς της Εκπαίδευσης και της Υγείας, ιδιαίτερης κοινωνικής σημασίας, κυρίως για τη νέα γενιά».


γραμμές 24ωρης λειτουργίας

«Σήμερα, είκοσι χρόνια αργότερα, με προσωπική μου απόφαση δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας», τονίζει λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα είναι πάντα μαζί με τον αρκαδικό λαό στην πρώτη γραμμή.


watch online tv on ipad

«Επίορκοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ, που ομολόγησαν ότι καταχράστηκαν διάφορα ποσά, επιστρέφουν ατιμώρητοι στις θέσεις τους.


πλειμομπιλ χελωνονιτζακια

προγραμμα εξεταστικης τει λαμιας φυσικοθεραπεια

Κι αυτό γιατί – με ευθύνη της Κυβέρνησης – δεν συγκροτήθηκαν τα πειθαρχικά συμβούλια που είναι τα μόνα αρμόδια να αποφανθούν για την περίπτωσή τους και να επιβάλουν τις νόμιμες κυρώσεις», αναφέρουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωση που εξέδωσαν και προσθέτουν:


«Αυτά που συμβαίνουν, σήμερα, στο Υπουργείο Εργασίας, ξεπερνούν κάθε όριο και προκαλούν οργή στο κοινό αίσθημα. Το χάος και η ανοργανωσιά στην υπηρεσία της ανομίας και της ατιμωρησίας.


Για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνεται ότι η μόνη “συνεπής θέση” του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δημιουργία Κράτους ανομίας και ατιμωρησίας».


watch online tv on ipad

el pollo loco

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετά από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, οι εισαγγελείς Διαφθοράς έχουν σχηματίσει δικογραφία με αντικείμενο όσα φέρεται να ισχυρίστηκε και μάλιστα εδώ και δέκα χρόνια, ο πρώην πρόεδρος της γαλλικής εταιρείας Thales Engineering & Consulting, η οποία το 2003 είχε αναλάβει το έργο του εκσυγχρονισμού 6 φρεγατών τύπου Standard του Πολεμικού Ναυτικού.


Ο άλλοτε επικεφαλής της εταιρείας, σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων, φέρεται να υποστήριξε ενώπιον των αρχών της πατρίδας του, ότι η THALES ουσιαστικά έχασε στο διαγωνισμό για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (C4I) γιατί η αμερικανική εταιρεία στην οποία κατακυρώθηκε το έργο, δωροδόκησε σε... ανώτατο επίπεδο την τότε κυβέρνηση Σημίτη.


el pollo loco

philadelphia orchestra rehearsal schedule

Μάλιστα το εν λόγω κορυφαίο στέλεχος της THALES, σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, ισχυρίστηκε σε Γάλλους εισαγγελείς ότι ο Έλληνας πρόεδρος της Thales International Greece, κατά την επίμαχη περίοδο, του είχε αναφέρει ότι το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων το έχασαν γιατί «δωροδόκησαν χαμηλά». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος πρώην επικεφαλής της THALES υποστηρίζει ότι η ακριβής φράση του προέδρου του ελληνικού τμήματος της εταιρείας ήταν: «Χάσαμε την αγορά αυτή επειδή δωροδοκήσαμε χαμηλά, ενώ οι Αμερικανοί στόχευσαν τον υπουργό Εσωτερικών και τον πρωθυπουργό». Στην κατάθεση αυτή ο Γάλλος φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι η αμερικανική Saic - που τελικώς ανέλαβε το C4I - υποστηριζόταν από τον τότε αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Ντικ Τσέινι.


διακοσμητικα για τζαμια

Η επίμαχη κατάθεση φαίνεται να ήταν στη διάθεση της Δικαιοσύνης από το 2006, όταν και είχε αποσταλεί μαζί με άλλα έγγραφα σε αίτημα δικαστικής συνδρομής που είχαν υποβάλει οι γαλλικές αρχές στην Ελλάδα, στο πλαίσιο έρευνας που έκαναν για πρακτικές διαφθοράς από την THALES. Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν είχε αξιολογηθεί επαρκώς μέχρι πριν λίγο καιρό οπότε, με αφορμή δημοσιεύματα, η κ. Δημητρίου έδωσε εντολή να ερευνηθεί η βασιμότητα όσων διαλαμβάνονται στον φάκελο αυτό.


κατάσχεση λογαριασμών από ικα

Με ερώτηση προς την υπουργό Εργασίας που κατέθεσε στη Βουλή, η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφέρει ότι η είδηση πως 19 επίορκοι υπάλληλοι - υπεξαιρέτες, καταχραστές και πλαστογράφοι - επέστρεψαν από χθες Πέμπτη και εργάζονται και πληρώνονται κανονικά στον ΕΦΚΑ, με αποκλειστική ευθύνη της Κκυβέρνησης, συνιστά πρόκληση για την κοινή γνώμη.


«Η παράλειψη συγκρότησης πειθαρχικών συμβουλίων στον ΕΦΚΑ, 6 μήνες μετά την ίδρυση του οργανισμού, και πάνω από ένα χρόνο μετά την ψήφιση του ιδρυτικού του νόμου, δεν αποτελεί απλώς ολιγωρία, αδράνεια ή αβελτηρία, στα οποία η κυβέρνηση μας έχει άλλωστε συνηθίσει», αναφέρει.


κατάσχεση λογαριασμών από ικα

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου καλεί την Έφη Αχτσιόγλου να απαντήσει στις ακόλουθες ερωτήσεις:


προικοθηρας ο ματεο

1. Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβείτε προκειμένου να αποδοθούν οι προσήκουσες πειθαρχικές ευθύνες στους ελεγχόμενους υπαλλήλους και να προστατευθεί η διοίκηση και οι πολίτες από τον κίνδυνο επανάληψης παραβατικών συμπεριφορών;


καθαρισμος αυτιων χωρις μπατονετα

2. Ποιές πρωτοβουλίες θα αναλάβετε προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοια κρούσματα;


Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

μην ταξιδευεις κοτσιρας στιχοι

«Η Νέα Δημοκρατία, η οποία όλο το προηγούμενο διάστημα επένδυσε με όλους τους τρόπους στην καταστροφολογία και την αποτυχία της διαπραγμάτευσης, χθες αποφάσισε αντί να συζητήσει κυρίαρχα για την οικονομία, να συζητήσει για όλα τα άλλα, για όλα όσα ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε ότι επικοινωνιακά θα είναι πιο δυνατά για τον ίδιο και το κόμμα του», είπε η κ. Σβίγκου στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm» και πρόσθεσε:


σαιτασ στεγεσ


«Είδαμε μία συζήτηση, στην οποία από τη μίαν αντιπαρατέθηκε ένας ουσιαστικός λόγος για όλα τα θέματα, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού, και από την άλλη είδαμε τον κ. Μητσοτάκη να προσφεύγει μόνο σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, σε μία ακροδεξιά ρητορεία, από την οποία το κόμμα του θα έπρεπε κανονικά να πάρει αποστάσεις, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψει το στρατηγικό του αδιέξοδο μετά την θετική κατάληξη της συμφωνίας του Eurogroup».


καρκινος στη χολη


«Από την ομιλία του πρωθυπουργού έγινε μία πολύ εκτενής ενημέρωση, τόσο γι’ αυτά που προβλέπει η συμφωνία, δηλαδή και για το σκέλος του χρέους και για το αναπτυξιακό σκέλος και γι’ αυτά που είναι να γίνουν το επόμενο διάστημα [...] από την άλλη βέβαια υπήρχε, όπως ήταν προφανές, η απάντηση σε όσα ανιστόρητα και επικίνδυνα αποφάσισε να εκστομίσει ο κ. Μητσοτάκης με τις αναφορές του στη βία, την τρομοκρατία κ. ο.κ.», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


μην ταξιδευεις κοτσιρας στιχοι

Σε ό, τι αφορά τους στόχους της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα εξήγησε ότι επικεντρώνονται στην ανάπτυξη που δεν αφορά μόνο τους δείκτες αλλά αφορά και τους ανθρώπους. «Είναι μία ανάπτυξη, η οποία δε θα αφορά μόνο λίγους και δε θα αφορά μόνο λίγες μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά θα διαχυθεί σε όλη την οικονομία και γι’ αυτόν τον λόγο το ΕΣΠΑ, παραδείγματος χάριν, όπου είμαστε πρώτη σε απορρόφηση ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ, αφορά πολλές επιχειρήσεις και έχει μία κύρια στόχευση τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Την ίδια στιγμή η συμφωνία του Eurogroup και προβλέπει σύνδεση της ανάπτυξης με το χρέος, αλλά και προβλέπει την ίδρυση αναπτυξιακής τράπεζας και άλλα εργαλεία τα οποία εδώ και καιρό προσπαθούσαμε να γίνουν αποδεκτά από τους εταίρους, αλλά αυτή τη στιγμή θα γίνουν πραγματικότητα», διευκρίνισε, ενώ για την καταπολέμηση της ανεργίας είπε:



«Δεν πρόκειται να πανηγυρίσουμε για το ότι έχει μειωθεί αρκετά η ανεργία, γιατί γνωρίζουμε ότι πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα, αλλά την ίδια στιγμή δεν πρέπει να υποτιμούμε τα βήματα που έχουν ήδη γίνει σε αυτόν τον τομέα και δεν μπορούμε να υποτιμούμε ότι επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπάρχουν 230.000 νέες θέσεις εργασίας, όταν τις προηγούμενες περιόδους από τις προηγούμενες κυβερνήσεις χάθηκαν εκατομμύρια θέσεις εργασίας και προσπαθούμε να ανατρέψουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση».