Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

γυαλισμα αυτοκινητου βολος

Ήθη, έθιμα, λαογραφία, ιστορία, αρχαιολογία, φυσική ομορφιά, γεωλογία, φιλοξενία, γαστρονομία, παράδοση, ο γάμος σε όλη την Ελλάδα, φυσικός πλούτος, θάλασσα, ψάρεμα, πολιτισμός, αυθεντικές προσεγγίσεις του παρελθόντος που ενώνονται με το παρόν και το μέλλον, εναέριες λήψεις, αθλητικές δραστηριότητες, περιπατικά μονοπάτια και πολλές ακόμη δράσεις, σε μια ακατάπαυστη κινητικότητα που έχει ξεκινήσει με την Σαντορίνη με πολύ μεγάλη επιτυχία και τώρα συνεχίζεται στην Βόρεια Ελλάδα, με επίκεντρο επί του παρόντος την Χαλκιδική ενώ ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της δημοσιογραφικής μελέτης και της οργάνωσης παραγωγής για τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη.


γυαλισμα αυτοκινητου βολος

Ακολουθεί όλη η Βόρεια Ελλάδα-Μακεδονία και Θράκη, η Κρήτη, η Σύρος και όλοι οι τόποι της Ελλάδας σ΄ένα πρόγραμμα δωδεκαετίας, που θα έχει καλύψει με έρευνα και shootings όλη τη χώρα.


Ταυτόχρονα ετοιμάζεται το Αρχαιολογικό Ενδυματολογικό status των ενδυματολόγων μελετητών της Sigma σε συνεργασία με αρχαιολόγους και δημοσιογράφους, για να εστιάσουμε στον τρόπο που ντυνόντουσαν οι Αρχαίες Ελληνίδες, βάζοντας αυτά τα μοναδικά ενδύματα σε μια Παγκόσμια κίνηση γνωριμίας με την μόδα στην Αρχαία Ελλάδα και στο Βυζάντιο, αφού πρώτα τα φορέσουν σημαντικές Ελληνίδες σε μια μεγάλη γιορτή, τιμώντας την Αρχαία μόδα που θα γίνει στην Αθήνα.


δήλωση περιουσιακής κατάστασης αιρετών

συμπαιγνια προταση

Οι «Action In Greece» έχουν στη θέση του leader την κορυφαία αρωγό του Τουρισμού και του Πολιτισμού της Ελλάδας, την πολυβραβευμένη προσωπικότητα που παράγει έργο και συντονίζει όλη αυτή την Εθνική προσπάθεια την Σοφία Στάμου.


Οι «Action In Greece» έχουν την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, της Περιφέρειας Μακεδονίας, όλων των Δημόσιων και Δημοτικών Φορέων, των Επιμελητηρίων, του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, του ΕΟΑΕΝ, της Unesco Πειραιώς και Νήσων και των Τουριστικών Οργανισμών.


VIDEO SHOOTING KAI PHOTO SHOOTING ( AΘΗΝΑ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 2016 )


kountoura


Η Υπουργός Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά, εντυπωσιάζεται απ΄την παρουσίαση για την Σαντορίνη της Sigma Group στα πλαίσια των κινηματογραφικών ταινιών ντοκυμαντέρ Action In Greece στο Ζάππειο Μέγαρο και κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, που παρευρίσκονται.


Στα παρακάτω links μπορείτε να δείτε δηλώσεις όλου του καλλιτεχνικού κόσμου, που αγκάλιασε τις Action In Greece με την πιο ζεστή και δυνατή άμεση φωνή κινητοποίησης υπέρ του project, απ΄τα πρώτα του κιόλας βήματα.


https://youtu. be/2VU3cgFVuyo


https://youtu. be/wGpwaFgIdCs


Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Κάρμεν Ρουγγέρη (Σαντορίνη), Σταματίνα Τσιμτσιλή (Θεσσαλονίκη) και Ματθίλδη Μαγγίρα (Θράκη) - που ως Greek Ambassadors,στήριξαν την προβολή των τόπων τους και χαρίζουν απλόχερα την αγάπη τους στο project Action In Greece.


https://youtu. be/F5sPrj4lEqQ


https://youtu. be/RWK9IjgG-bM


(ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ-ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου