Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

θανατος εγγυητη δανειου

Oι τραυματίες είναι 17, έντεκα άνδρες και έξι γυναίκες. Μία τραυματίας είναι διασωληνωμένη στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου παραμένουν οι εννιά εκ των τραυματιών. Στους υπόλοιπους δόθηκε εξιτήριο.


θανατος εγγυητη δανειου

Από τους 15 νεκρούς, οι 6 αναγνωρίστηκαν μέχρι τις 19:00. Με ενέργειες του ΕΚΕΠΥ, οι ιατροδικαστικές υπηρεσίας Αθηνών και Πειραιώς θα παραμείνουν ανοικτές όλο το βράδυ για τη διενέργεια νεκροτομιών.


κεντρικο δελτιο ειδησεων mega 2014

μαιλ σε καθηγητη

Το υπουργείο Υγείας τονίζει ότι το «Θριάσιο» νοσοκομείο τέθηκε σε κατάσταση ετοιμότητας μετά το πέρας της πρωινής λειτουργίας του, προκειμένου να διαχειριστεί αποκλειστικά αυτό τους τραυματίες και τους νεκρούς που διακομίσθηκαν εκεί απ' τις πληγείσες περιοχές, ανεξαρτήτως του μέσου διακομιδής τους.


Σε έκτακτο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κήρυξε εθνικό πένθος για την ανείπωτη τραγωδία στην Δυτική Αττική, που μετρά 15 νεκρούς από τη σφοδρή κακοκαιρία.


Ο πρωθυπουργός, αφού εξέφρασε τη «βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινά του συλλυπητήρια» προς τις οικογένειες των θυμάτων, κήρυξε τη χώρα σε εθνικό πένθος.


Την ίδια ώρα, χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό βρίσκονται οι κάτοικοι της Μάνδρας, οι οποίοι όσο περνάει η ώρα βυθίζονται στην απόγνωση.


Κατεπείγουσα διοικητική έρευνα διατάχθηκε για την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία στην Δυτική Αττική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου