Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

σχολη χορου χαριλαου θεσσαλονικη

Φρίκη με νέα υπόθεση παιδεραστίας: 23χρονος ασέλγησε σε βάρος της 4χρονης ανιψιάς του

Σοκ στο πανελλήνιο και όχι μόνο προκαλεί η νέα υπόθεση παιδεραστίας που έρχεται από τα Τρίκαλα με «πρωταγωνιστή» έναν 23χρονο, ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της 4χρονης ανιψιάς του.


Μάλιστα, ο δράστης ομολόγησε πως ασέλγησε σε βάρος της κόρης της αδερφής του την ώρα που εκείνη απουσίαζε από το σπίτι της μικρής.


ξενοδοχειο ωκεανισ τηνοσ



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Η υπόθεση, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας το trikalanews.gr και έχει «παγώσει» το πανελλήνιο έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς ο 23χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Τρικάλων, όπου φέρεται να ομολόγησε τις «αρρωστημένες» πράξεις του.


δωρεαν σεμιναρια σκηνοθεσιας 2014

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία στις Αρχές της 37χρονης αδερφής του και μητέρας της 4χρονης. Στη συνέχεια άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν τον 23χρονο τον οποίο και συνέλαβαν.


σχολη χορου χαριλαου θεσσαλονικη

Ο δράστης με το βαρύ κατηγορητήριο της αποπλάνησης και ασέλγειας ανήλικης κατ΄ εξακολούθηση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, θα οδηγηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Ανακρίτρια Τρικάλων.

Η 4χρονη εξετάστηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας και αναμένεται το πόρισμα της εξέτασης, ενώ την παρακολουθεί Παιδοψυχολόγος της ΕΛ. ΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου