Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

πως να ξεκινησω διαλογισμο

Στέλλα Εικοσπεντάκη - Φρίκη: Αυτή είναι η δικαιολογία του πατέρα - δολοφόνου της 6χρονης

Στέλλα Εικοσπεντάκη - Όλες οι ειδήσεις: Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Η 6χρονη Στέλλα Εικοσπεντάκη, η οποία εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (27/04/2017) από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη από τον ίδιο της τον πατέρα.


Ήταν μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν η σορός του κοριτσιού βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο σπίτι της οικογένειας.


wasabi online order



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι Αρχές έστρεψαν από την πρώτη στιγμή την προσοχή τους στον πατέρα της μικρής, ο οποίος από την εύρεση του πτώματος κι έπειτα θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος, καθώς είχε πέσει σε αντιφάσεις με βάση τις καταθέσεις που είχε δώσει.

Τελικά ο άνδρας, λίγο μετά την εύρεση του πτώματος της 6χρονης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην «κακιά στιγμή».


πως να ξεκινησω διαλογισμο

λυκοι ακαδημια ποδοσφαιρου

Μάλιστα πρόβαλε τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.

Ο πατέρας της 6χρονης είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου