Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

μαξιλαρι ανατομικο αυχενα

Διακόπηκε ξανά η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου

Εκ νέου διεκόπη την Τετάρτη (06/12/2017) η δίκη για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη, με κατηγορούμενους τον επιχειρηματία Άρη Φλώρο, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 21 ετών για άλλη υπόθεση, αυτή της Energa-Hellas Power και δύο Αλβανούς οι οποίοι φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.


ροζ βιντεο πανια

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Δεκεμβρίου, με πρώτο μάρτυρα τον δικηγόρο που δέχθηκε την επίθεση. Στο δικαστήριο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε σήμερα ο επιχειρηματίας, Άρης Φλώρος, ο οποίος εμφανίζεται, σύμφωνα με την κατηγορία, ως ηθικός αυτουργός στην συγκεκριμένη υπόθεση.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κατά τη σημερινή διαδικασία το σύνολο των δικηγόρων έθεσε θέμα εξαιτίας της στενότητας του χώρου της δικαστικής αίθουσας, ενώ η παρότρυνση της εισαγγελέως της έδρας προς τους συνηγόρους να κάνουν υπομονή, προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου του επιχειρηματία, Ηλία Αναγνωστόπουλου ο οποίος έκανε λόγο για δίκη παρωδία και έλλειψη σεβασμού στο υπερασπιστικό λειτούργημα.«Ζητώ άδεια να τραβηχτεί φωτογραφία πώς είναι η αίθουσα αυτή τη στιγμή για να κάνουμε αναφορά. Σαν να είμαστε σε λεωφορείο».

«Τι εννοεί η κ. εισαγγελέας να κάνουμε υπομονή;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αναγνωστόπουλος.


μαξιλαρι ανατομικο αυχενα

γενόμενος χρονική αντικατάσταση

Το επόμενο επεισόδιο παίχτηκε με αφορμή τον ορισμό των ημερομηνιών που θα συνεδριάσει και πάλι το δικαστήριο. Ωστόσο ο μεγάλος αριθμός των συνηγόρων, οι υποχρεώσεις του δικαστηρίου αλλά και η έλλειψη δικαστικής αίθουσας οδήγησαν σε νέα διακοπή για να βρεθεί λύση.

Ήταν η στιγμή που κάποιος από το ακροατήριο σχολίασε χαριτολογώντας : «Εδώ ταιριάζει το τραγούδι το Σάββατο μπορείς; Όχι, όχι…», ενώ ένας από τους κατηγορούμενους πρότεινε απευθυνόμενος στην πρόεδρο: «Βάλτο Σαββατοκύριακο που έχει κενό».

Τελικά, η πρόεδρος, έπειτα από πολλές διαπραγματεύσεις, έδωσε δυο ημερομηνίες για τον Ιανουάριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου