Τρίτη 2 Απριλίου 2019

τι κακο εκανα ο καημενος κυριτσης

Καιρός - Χιόνια στην Αθήνα: «Βόμβα» από τον Αρνιακό: Έρχεται νέος χιονιάς - Πότε θα «χτυπήσει»

Καιρός: Υποχώρηση θα παρουσιάσουν από σήμερα, Τρίτη (10/01/2017) τα έντονα καιρικά φαινόμενα που «χτυπούν» εδώ και ημέρες τη χώρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.


lumen λαμπτηρων

Ωστόσο, όπως ανάφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, από το απόγευμα θα αρχίσουν να σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Μάλιστα, όπως τόνισε ο κ. Αρνιακός, ο χειμώνας δεν... τελείωσε ακόμα, καθώς από τις 15 Ιανουαρίου ένα νέο ισχυρό κύμα χιονιά αναμένεται να "χτυπήσει" την Ελλάδα.


δρομολογιο κτελ θεσσαλονικη λευκαδα

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον χιονιά


τι κακο εκανα ο καημενος κυριτσης

Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κλειστοί λόγω χιονόπτωσης και παγετού είναι οι εξής δρόμοι:

Π. Ε.Ο. Αθηνών – Θηβών, από το 4ο χλμ. στο ρεύμα προς Θήβα, Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτ-των, με ωφέλιμο βάρος άνω των 3,5 τόνων. Τα υπόλοιπα οχήματα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Περιφ. Ο. Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το Σ. Ν Πεντέλης «414» χλμ, έως το ύψος της Λ. Διόνυσου.

Λ. Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα προς «REGENCY GAZINO MONT PARNES».

Aγίου Παντελεήμονος από Ξενίας μέχρι Πεντέλη.

Αγίου Μερκουρίου στην Βαρυμπόμπη , από το ύψος της ταβέρνας ‘’ΛΕΩΝΙΔΑΣ’’.

Λ. Φυλής από το ύψος της Μονής Κλειστών ρεύμα προς Δερβενοχώρια.

Παράλληλα, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, τα φαινόμενα που επηρεάζουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση μέχρι και τις βραδινές ώρες της Τρίτης (10/01/2017), ενώ νέα επιδείνωση αναμένεται από την Τέταρτη (11/01/2017) και από τα δυτικά.

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια και κατόπιν συνεννόησης με τους δημάρχους.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Βύρωνα, Ζωγράφου, Καισαριανής, Γαλατσίου, Ηλιουπόλεως, Δάφνης-Υμηττού, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής (Αχαρνές, Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα - Αρτέμιδα, Ραφήνα - Πικέρμι, Σαρωνικός, Ωρωπός).

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλους τους δήμους.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Κηφισιάς, Πεντέλης, Παπάγου-Χολαργού, Βριλησσίων, Νέας Ιωνίας, Φιλοθέης-Ψυχικού, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Αλίμου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Νέας Σμύρνης, Μοσχάτου-Ταύρου, Αγ. Δημητρίου, Π. Φαλήρου. Στο Δήμο Καλλιθέας κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Ιλίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Περιστερίου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Πειραιά, Κορυδαλλού, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος, Νίκαιας-Ρέντη.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Σαλαμίνας, Αίγινας, Αγκιστρίου, Τροιζηνίας, Πόρου.

Δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Διονύσου (Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Διονύσου, Δροσιάς, Κρυονερίου, Ροδόπολης, Σταμάτας) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον καιρό

Δείτε πού χιονίζει ΤΩΡΑ - Ζωντανή εικόνα από όλη την Ελλάδα




Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ρημα στολιζομαι

Καιρός Αθήνα - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποια δρομολόγια στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ ματαιώνονται (pics)

Ειδήσεις | Καιρός Αθήνα: Μεγάλη ταλαιπωρία υφίσταται από νωρίς το πρωί της Τρίτης (10/01/2017) το επιβατικό κοινό της Αθήνας, καθώς έχουν ματαιωθεί δεκάδες δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΑ, εξαιτίας του χιονιά και της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες το Λεκανοπέδιο της Αττικής.


class of 3000 on netflix

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr ποια δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΑ ματαιώνονται και ποια πραγματοποιούνται μερικώς


ρημα στολιζομαι



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο ΟΑΣΑ, με ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε σήμερα, αναφέρει πως αρκετά δρομολόγια είτε ματαιώνονται είτε πραγματοποιούνται μερικώς, συνέπεια του παγετού που υπάρχει σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου.


σημασια του ενίσταμαι

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον καιρό

Δείτε πού χιονίζει ΤΩΡΑ - Ζωντανή εικόνα από όλη την Ελλάδα


Καιρός Αθήνα - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποια δρομολόγια στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ ματαιώνονται (pics)
01
Καιρός Αθήνα - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποια δρομολόγια στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ ματαιώνονται (pics)

















πουλοβερ στυλ

Τους πέρασαν χειροπέδες για την πυρκαγιά στη Σάμο

Δύο άτομα συνελήφθησαν σήμερα, Σάββατο (09/07/2016) στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς χθες το απόγευμα, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Παλιά Χωματερή του νησιού.


πουλοβερ στυλ

κτηματιας στα αρχαια

Οι συλληφθέντες, ένας 46χρονος και ένας 23χρονος, θα οδηγηθούν αύριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Παράλληλα, η πυρκαγιά στη Σάμο βρίσκεται πλέον σε ύφεση και οι πυροσβεστικές δυνάμεις την έχουν οριοθετήσει.



σταματησει συνώνυμα

πασχαλης εγω ζωγραφισα τη γη

Συγκλονίζει το θαύμα του Αγίου Ραφαήλ – Πώς σώθηκαν μάνα και έμβρυο

Αληθινό γεγονός που προκαλεί ανατριχίλα και δέος!


καλως μας ηρθες αυγουστε

Θα ήθελα να σας γράψω το θαύμα που μου έκανε ο Άγιος Ραφαήλ. Είμαι η Ελένη Χ. από την Αλεξάνδρεια Ημαθείας.


πασχαλης εγω ζωγραφισα τη γη

πες μου ενα ψεμα γυφτακι



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Το Νοέμβριο του 2011 μαθαίνω από τον γυναικολόγο μου ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου. Μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να πάω τον άλλο μήνα, δηλαδή τον ∆εκέμβριο, να ακούσουμε την καρδούλα του μωρού.

Περνάει ο καιρός και ήρθε η μέρα που πρέπει να κάνουμε τον υπέρηχο, να ακούσουμε την καρδούλα του μωρού. Πάμε στον γιατρό, με βάζει στον υπέρηχο, βλέπει από εδώ, βλέπει από εκεί, τίποτα.

Ο σάκος πολύ πιο μεγάλος από την πρώτη φορά, αλλά άδειος. Δεν φαίνεται τίποτα. Εγώ και ο άντρας μου παγώνουμε. Ακούμε τον γιατρό να μας λέει ότι δεν ακούει την καρδούλα του μωρού και δεν βλέπει έμβρυο. Μας φωνάζει στο γραφείο του και μας λέει ότι πρέπει να κάνω τον καθαρισμό, δηλαδή απόξεση, για να μην μείνουν υπολείμματα στη μήτρα, γιατί είναι επικίνδυνο, μπορεί να προκληθεί σηψαιμία και θάνατος. Ήταν ημέρα Τρίτη όταν έγιναν όλα αυτά.

Μας κλείνει ραντεβού για την Παρασκευή (3μέρες μετά). Εμείς αυτές τις ημέρες ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι. Παίρνω, λοιπόν, τηλέφωνο έναν από τους πατέρες της Αδελφότητος του Αγίου Ραφαήλ στο Άνω Σούλι Μαραθώνος, τον οποίο γνώριζα τηλεφωνικά και με στήριζε με τα καλά του λόγια, με τις ευχές και τις προσευχές του. Γεμάτη πόνο του εξιστόρησα όσα συνέβησαν και τον παρακάλεσα να προσευχηθεί για μένα και το μωρό μου. Εκείνος μου έδωσε θάρρος και δύναμη. Μου είπε να μην απελπίζομαι, αλλά να έχω πίστη το Θεό και τους Αγίους.

Μου είπε ότι θα προσευχηθεί, αλλά να προσευχηθώ και γω, να παρακαλέσω τον Άγιο Ραφαήλ να αναλάβει την κατάσταση και να λέω στον Άγιο Ραφαήλ: «Άγιε Ραφαήλ, προχώρα εσύ μπροστά και εγώ σ’ ακολουθώ!». Αυτό και έκανα. Έρχεται η Παρασκευή και πάμε στον γιατρό να κάνω την επέμβαση (δεν παύει να είναι χειρουργείο). Φτάνουμε στο ιατρείο. Ο γιατρός είναι πάνω στα χειρουργεία, γιατί έχει μια γέννα. Μόλις τελείωνε θα ανέβαινα και εγώ να κάνω την απόξεση. Περίμενα λίγη ώρα μαζί με τον άντρα μου και με μια φίλη μας.

Χτυπάει το τηλέφωνο είναι ο γιατρός μου και ρωτάει την υπάλληλό του αν έχω έρθει και του λέει ότι είμαι στο ιατρείο του και είμαι έτοιμη να ανέβω πάνω για την επέμβαση. Τότε ο γιατρός της λέει να περιμένω να με ξαναδεί, προκειμένου να μου φύγει κάθε αμφιβολία, και μετά να γίνει η επέμβαση. Κατεβαίνει ο γιατρός, με φωνάζει και με βάζει στον υπέρηχο. Ο άντρας μου, σίγουρος ότι δεν υπάρχει μωρό, κάθεται έξω και με περιμένει. Βάζει ο γιατρός το μηχάνημα και τι να δει!

Θεέ μου, την καρδούλα να χτυπάει κανονικά και το έμβρυο, το οποίο το έβλεπα και εγώ!! Ο γιατρός τα έχασε. Με ξαναείδε 2-3 φορές. Βγαίνει έξω σαστισμένος, πάει στον υπολογιστή του να δει το ιστορικό μου (που να ήξερε ότι είχε βάλει ο Άγιος Ραφαήλ το χέρι Του). Μετά από λίγο έρχεται μέσα στον υπέρηχο, φωνάζει και τον άντρα μου και μας ανακοινώνει ότι η επέμβαση δεν μπορεί να γίνει, γιατί υπάρχει μωράκι και μάλιστα χτυπάει κανονικότατα η καρδούλα του. Η χαρά μας ήταν τόσο μεγάλη που δεν περιγράφεται με λόγια. Ήμασταν πανευτυχείς. Με το που φύγαμε από τον γιατρό η πρώτη σκέψη που είπα στον άντρα μου και την φίλη μας ήταν να πάω να ανάψω ένα κεράκι στον Άγιο Ραφαήλ.

Ευχαριστήσαμε τον Αγιο Ραφαήλ μέσα από την καρδιά μας για το θαύμα που μας έκανε. Είναι ο προστάτης μου Άγιος, όπως είναι και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και η Παναγία μας. Μας βοηθάει καθημερινά με την παρουσία Του.

Θα Τον ευχαριστώ σε όλη μου τη ζωή! Ευχαριστώ για όλα Άγιέ μου Ραφαήλ!

Σημείωση: Ο Άγιος Ραφαήλ, εκτός από προστάτης των ασθενών, είναι και προστάτης των εγκύων. Όπως πολλές γυναίκες το έχουν βιώσει και συχνά τους το αποκαλύπτει ο ίδιος ο Άγιος Ραφαήλ σε όνειρο, προτρέποντάς τις να Τον επικαλούνται για να προστατεύει και εκείνες και τα παιδιά που κυοφορούν και να τις βοηθά να έχουν καλή γέννα.

Πηγή: vimaorthodoxias.gr


τρια γουρουνακια αγιος στεφανος

Σοκ στη Μυτιλήνη: Αυτοκτόνησε αστυνομικός - Είχε αφήσει σημείωμα

Ανάστατοι είναι οι συνάδελφοι του 42χρονου αστυνομικού, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του περίστροφο.


Ο 42χρονος αστυνομικός, ο οποίος ήταν από τα Ιωάννινα, υπηρετούσε το τελευταίο δίμηνο στη Μυτιλήνη, ενισχύοντας τις δυνάμεις της αστυνομίας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις προσφυγικές ροές.


ραμονα νεχτ τοπ μοδελ



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Τον άτυχο άνδρα βρήκαν σήμερα Πέμπτη (14/07) το πρωί, συνάδελφοί του στο κατάλυμα όπου διέμενε στην περιοχή της Θερμής λίγα χιλιόμετρα από το hot spot της Μόριας.

Κι ενώ πολλοί είναι οι συνάδελφοι του αυτόχειρα που μιλάνε για τη μεγάλη ένταση που βιώνουν διαχειριζόμενοι το προσφυγικό θέμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ένα σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του εξηγούνται οι προσωπικοί λόγοι που οδήγησαν τον αυτόχειρα στην απονενοημένη αυτή ενέργεια.


τρια γουρουνακια αγιος στεφανος

μάιλσ ντέιβισ so what

ξαπλωτη θεση θηλασμου

Ο Βαρθολομαίος και οι θρησκευτικοί ηγέτες της Τουρκίας καταδικάζουν το πραξικόπημα

Την απόπειρα πραξικοπήματος που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Τουρκία καταδίκασαν με κοινή τους δήλωση οι ηγέτες των θρησκευτικών κοινοτήτων της γειτονικής μας χώρας.


Την κοινή δήλωση υπογράφουν ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Θρησκευμάτων της Τουρκίας, ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης και ο Αρχιραββίνος της Τουρκίας, όπως διαβάζουμε στο vimaorthodoxias.gr.


φαινόμενο του πυγμαλίωνα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η δήλωση από τους εκπροσώπους των εβραϊκών, χριστιανικών και μουσουλμανικών κοινοτήτων σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «εκφράζουν την μεγάλη θλίψη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που διαταράσσουν την ειρήνη του μεγάλου έθνους μας και του κόσμου».


ξαπλωτη θεση θηλασμου

Στους υπογράφοντες περιλαμβάνονται ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Θρησκευμάτων της Τουρκίας, ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιραββίνος της Τουρκίας.


συστημα σιδερωματος stirella

αμοιβη επιστημονικου συνεργατη βουλευτη

Ο Οικουμενιικός Πατριάρχης στην Παιδόπολη της νήσου Πρώτης (pics)

O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στις 14/7 μαζί με Συνοδικούς Αρχιερείς μετέβησαν στην Παιδόπολη της νήσου Πρώτης, όπου ο Πατριάρχης ευλόγησε τα παιδιά και τους υπευθύνους της Παιδόπολης, με αφορμή την έναρξη της Κατασκηνωτικής περιόδου.


επιφανεια επεισοδιο 1

Να σημειωθεί ότι στην Παιδόπολη της Πρώτης, προσφέρει τις υπηρεσίες του, τα τελευταία χρόνια, κλιμάκιο στελεχών της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, όπως διαβάζουμε στο vimaorthodoxias.gr.


αμοιβη επιστημονικου συνεργατη βουλευτη



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο Οικουμενιικός Πατριάρχης στην Παιδόπολη της νήσου Πρώτης (pics)
01
Ο Οικουμενιικός Πατριάρχης στην Παιδόπολη της νήσου Πρώτης (pics)












αριστοτελησ πολιτικα μεταφραση

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

που εχει παιξει η μαρια ιωαννου

Πανικός στην Πάτρα με αυτό που είδαν οι δύτες στο βυθό – Γιατί σήμανε συναγερμός;

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που συνέβη σήμερα, Δευτέρα, (18/07/2016) στην Αχαΐα.


Δύτες, οι οποίοι έκαναν κατάδυση στη θαλάσσια περιοχή της Παναγούλας εντόπισαν δύο χειροβομβίδας.


που εχει παιξει η μαρια ιωαννου

ψυχρα κι αναποδα ειδη για παρτυ



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στο σημείο έφθασαν άνδρες του Λιμενικού, ενώ στην περιοχή επιχείρησαν και πυροτεχνουργοί από την Πάτρα. Ταυτόχρονα, ειδοποιήθηκε το Πολεμικό Ναυτικό, προκειμένου να μεταβεί στην Παναγοπούλα ειδικό κλιμάκιο για να παραλάβει τις χειροβομβίδες.

Σχετικά με τον τύπο των χειροβομίδων, αλλά και την προέλευσή τους αναμένεται να δοθούν απαντήσεις μετά τους απαραίτητους ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν.


σακησ ρουβασ τωρα αρχιζουν τα δυσκολα

ονειροκριτης σκοτωσα ανθρωπο

Στρατιωτική θητεία: Τι θα γίνει με τους φαντάρους που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια

Η σφοδρή κακοκαιρία εμποδίζει τις μετακινήσεις και την παρουσία των στρατευσίμων στα στρατόπεδα


ονειροκριτης σκοτωσα ανθρωπο

συμβολαιογραφοι νιγριτα σερρων

Το ΓΕΣ αναγνωρίζοντας το πρόβλημα μετακίνησης που μπορεί να έχει προκύψει για κάποιους κατατασσόμενους, ενημερώνει ότι “λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι υπόχρεοι για κατάταξη με την 2017 Α/ΕΣΣΟ κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 11 Ιανουαρίου 2017, θα γίνονται δεκτοί για κατάταξη ως εμπροθέσμως καταταγέντες, μέχρι και δύο (2) ημέρες μετά την προσδιοριζόμενη ημερομηνία κατάταξής τους, κατ’ εφαρμογή της παραγράφου 4 του άρθρου 31 Ν.3421/05”.


γιαννακιδου κυριακη φωτογραφια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


καρδια μου παψε να πονας στιχοι

Φωτιές σε Αμφιλοχία και Μεσσηνία

Πυρκαγιές ξέσπασαν το απόγευμα της Τετάρτης σε αγροτική έκταση στην περιοχή Μπαμπίνη Αμφιλοχίας και σε δασική έκταση στην περιοχή Βλαχόπουλο Μεσσηνίας. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 12ωρου εκδηλώθηκαν συνολικά 31 αγροτοδασικές πυρκαγιές.


καρδια μου παψε να πονας στιχοι

Η φωτιά στην περιοχή Μπαμπίνη Αμφιλοχίας ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης σε αγροτική έκταση. Στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 αεροσκάφη Πετζετέλ και δύο αεροσκάφη Καναντέρ.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι δυνάμεις αυτές ενισχύθηκαν αργότερα με ένα ελικόπτερο, 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα και 5 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Η πυρκαγιά στην περιοχή Βλαχόπουλο Μεσσηνίας ξέσπασε σε δασική έκταση και τέθηκε υπό μερικό έλεγχο το βράδυ. Επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 2 αεροσκάφη.


ιερός ναός υψώσεως τιμίου σταυρού χολαργού

μετεο φαναρι ροδοπης

βουκουρέστι ωρα

Δείτε: Σπάνιες εικόνες της Αθήνας (vid)

Μια πόλη που δεν υπάρχει πια... Σπάνιο φωτογραφικό υλικό απο την Αθήνα του 20ου αιώνα απο το Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο.


βουκουρέστι ωρα

ποιηματα νοσταλγιας

Απολαύστε το βίντεο


μαζα κακαο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)



χολη λιθοτριψια

Κρήτη: Δείτε το άλλο μισό του κλιματιστικού που έκανε θραύση στο Internet (photo)

Ένας Κρητικός ξενοδόχος κατάφερε να «ρίξει» το διαδίκτυο με την πατέντα του κλιματιστικού!


χολη λιθοτριψια

μελιτζανες τουρσι συνταγη

παιδικοι υπνοσακοι με ποδαρακια

Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς ο επιχειρηματίας, θέλοντας να μειώσει τα έξοδα του, έβαλε ένα aircodition ανά δύο δωμάτια!




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Το κατάφερε ανοίγοντας μια τρύπα στον τοίχο που χωρίζει τα δύο δωμάτια, ώστε το κλιματιστικό να ξεκινάει από το ένα και να καταλήγει στο άλλο.

Σήμερα το zarpanews παρουσιάζει και το άλλο μισό του κλιματιστικού από το διπλανό δωμάτιο!


Κρήτη: Δείτε το άλλο μισό του κλιματιστικού που έκανε θραύση στο Internet (photo)
01
Κρήτη: Δείτε το άλλο μισό του κλιματιστικού που έκανε θραύση στο Internet (photo)

οφθαλμιατροι εοπυυ θεσσαλονικη

Συναγερμός στο Τυμπάκι - Μεγάλη φωτιά σε συσκευαστήριο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε συσκευαστήριο στο Τυμπάκι.


κρισα

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενη από 16 πυροσβέστες με 8 πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι δίνουν μάχη για να ελέγχουν τις φλόγες.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ζημιά που έχει προκληθεί στη μονάδα είναι εκτεταμένη, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά.


οφθαλμιατροι εοπυυ θεσσαλονικη


εκπαιδευτικης και κοινωνικης πολιτικης θεσσαλονικης μορια

mods on xbox one fallout 4

Άγριο έγκλημα στο Πικέρμι

Σοκ προκαλεί το έγκλημα που διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (23/07/2016) στο Πικέρμι με θύμα έναν 83χρονο.


mods on xbox one fallout 4

κασκολ πλεκτο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 83χρονος εντοπίστηκε από τη σύζυγό του νεκρός μέσα στο σπίτι όπου διέμενε. Ο ηλικιωμένος έφερε τραύματα στο κεφάλι, ενώ οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος. Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης της πόρτας του σπιτιού, όπου διαπράχθηκε η δολοφονία.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν πίσω από τη δολοφονία κρύβονται ένας ή περισσότεροι δράστες. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία της προανάκρισης.



γραφει η αλλη καλο μηνα

ο μεγαλυτερος ελληνας συνθετης

Σέρρες: Καταδικάστηκε ο 37χρονος που χτύπησε και έκαψε δύο σκυλιά στο δημοτικό κυνοκομείο

Με φυλάκιση ενός έτους και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε από το Πλημμελειοδικείο Σερρών, ο 37χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου και έκαψε δύο σκυλιά, τα οποία φιλοξενούνταν στο δημοτικό κυνοκομείο Σερρών.


εντος στοας

το ρημα τρεχω στην υποτακτικη

Ο συμβασιούχος υπάλληλος του κυνοκομείου δικάστηκε το μεσημέρι με την αυτόφωρη διαδικασία. Η επιβληθείσα ποινή είναι με αναστολή. Εξάλλου, σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ, ήτοι 30.000 για κάθε ζώο.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα δύο άτυχα τετράποδα του επιτέθηκαν, όταν πήγε να τα ταΐσει.



ο μεγαλυτερος ελληνας συνθετης

επιτροπη φαρμακων νοσοκομειου

Τρόμος με «δράκο» στο Μετρό - Επιτέθηκε σε γυναίκα μέρα μεσημέρι!

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δράσης ενός 27χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος έστηνε καρτέρι ακόμη και τα μεσημέρια έξω από το σταθμό του Μετρό στο Πανεπιστήμιο, με σκοπό να βιάσει ανυποψίαστες γυναίκες που τύχαινε να περνούν από εκεί.


επιτροπη φαρμακων νοσοκομειου

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΟΥ


  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», το τελευταίο θύμα του άστεγου με το ψυχρό βλέμμα και τη μεγάλη μυϊκή δύναμη, ήταν μια κοπέλα, η οποία κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού της τον Νοέμβριο του 2015, με την κατάθεσή της να διαβάζεται στο δικαστήριο, όπου δικάστηκε ο δράστης της επίθεσης.


ρωσικα εστιατορια στο μενιδι

Όπως περιέγραψε η γυναίκα στο δικαστήριο, «ο άνδρας βρισκόταν στην έξοδο που οδηγεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Στεκόταν μπροστά μου και δεν μου επέτρεπε να προχωρήσω. Με κοίταξε περίεργα, προσπάθησα να τον αποφύγω. Δεν με άφησε. Σε όλη τη διάρκεια μου ασκούσε έντονη σωματική βία. Με πίεζε στα γεννητικά όργανα. Με έριξε στο πεζοδρόμιο και με τράβηξε από την κουκούλα».


art of war quotes

Το θύμα, ευτυχώς, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τότε ένας ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 70 ετών, έσπευσε στο σημείο και εκείνη βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει.

Τελικώς, η κοπέλα βρήκε μια διμοιρία των ΜΑΤ και ζήτησε βοήθεια. Ευτυχώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη που οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Μας προσέγγισε σε κατάσταση σοκ και μας περιέγραψε τι συνέβη με τον κατηγορούμενο», δήλωσε στο δικαστήριο ένας από τους αστυνομικούς που κατέθεσε ως μάρτυρας. Και πρόσθεσε: «Μεταβήκαμε με την παθούσα στο σημείο, γιατί πίστευε ότι θα βρίσκεται ακόμα εκεί. Πράγματι, όταν φτάσαμε, εκείνος βρισκόταν ακόμη στο σημείο αμέριμνος. Όταν μας είδε, τράπηκε σε φυγή. Τελικά τον ακινητοποιήσαμε με τη βοήθεια συναδέλφων λίγο πιο κάτω. Μας είπε ότι είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα».

Ο 27χρονος Αιγύπτιος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι το προηγούμενο βράδυ «είχε κάνει δύο ενέσεις, γιατί ήταν άστεγος και κοιμόταν στο δρόμο και δεν ήξερε τι να κάνει». Μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη και παρακάλεσε να μην σταλεί εκ νέου στη φυλακή, αφού στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για ληστεία, αντίσταση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς και εν τέλει τον καταδίκασε σε κάθειρξη έξι ετών για απόπειρα βιασμού.


ανανέωση ταυτότητας δικηγόρου

Στην Υπηρεσία Ασύλου την Τετάρτη οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί

Η διαδικασία των συνεντεύξεων για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς ξεκινούν την Τετάρτη (27/07/2016) από την Υπηρεσία Ασύλου στην Αθήνα, στο πλαίσιο εξέτασης των αιτημάτων που έχουν υποβάλει για πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.


Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η καταγραφή των αιτημάτων διεθνούς προστασίας των στρατιωτικών και σύμφωνα με τον νόμο οι αιτούντες είχαν περιθώριο επτά ημερών από την καταγραφή, προκειμένου να προετοιμαστούν για τη συνέντευξη.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όπως προβλέπει η διαδικασία, αφού ολοκληρωθούν οι συνεντεύξεις, ο αρμόδιος υπάλληλος εκδίδει την πρωτοβάθμια απόφαση. Σε περίπτωση που είναι αρνητική, οι αιτούντες μπορούν να ασκήσουν προσφυγή, οπότε ακολουθεί η δευτεροβάθμια διαδικασία εξέτασης του αιτήματός τους.


ανανέωση ταυτότητας δικηγόρου

συναστρια ζυγος υδροχοος

παιδικα ρουχα καρπενησι

σεα στην ιονια οδο

Δρομολόγια ΟΑΣΘ: Ποια εκτελούνται και ποια όχι σήμερα, Τετάρτη 11/01/2017 (ΛΙΣΤΑ)

ΟΑΣΘ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ: Νέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης, καθώς λόγω της κακοκαιρίας έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης του ΟΑΣΘ.


Συγκεκριμένα, σε 208 ανέρχονται τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ που κυκλοφορούν - με σχέδιο εκτάκτου ανάγκης - από τις 5:00 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, 44 εκ των οποίων με αντιολισθητικές αλυσίδες, σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης.


αποτελεσματα εκλογων 2015 νομου ροδοπης



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όπως τόνισε, οι καιρικές συνθήκες στην πόλη θα είναι αυτές που θα ρυθμίσουν και την κυκλοφορία των αστικών.


σπρει για ασθμα

Η χιονόπτωση, πάντως, που ξεκίνησε εκ νέου περί τις 10:00, δεν προοιωνίζεται θετική για την κυκλοφορία των λεωφορείων και την εξυπηρέτηση των πολιτών.


σεα στην ιονια οδο

«Σε περίπτωση που επιδεινωθεί για τα καλά ο καιρός, τότε θα πρέπει τα οχήματα να επιστρέψουν στα αμαξοστάσια και να μπουν οι αλυσίδες, προκειμένου να κινούνται με ασφάλεια», είπε ο κ. Στεφανίδης, προαναγγέλλοντας - σε αυτή την περίπτωση - καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Δεν διεξάγονται και σήμερα δρομολόγια σε 13 γραμμές που εξυπηρετούν 20 περιοχές του νομού.

Μεταξύ άλλων, δεν γίνονται τα δρομολόγια σε:

Άνω Πόλη,

Συκιές,

Ευαγγελίστρια,

Πολίχνη,

Μετέωρα,

Πεύκα,

Φίλυρο,

Καλλιθέα,

Ν. Μηχανιώνα,

Αγία Τριάδα,

Ν.751 Πανόραμα,

Τοπικό Πανοράματος,

Λιβάδι - Περιστερά,

Αγ. Αντώνιο - Μονοπήγαδο,

Αρδαμέρι,

Νικόπολη,

Ξηροχώρι,

Μεσήμβρια.

Ο κ. Στεφανίδης διευκρίνισε ότι για τα λεωφορεία που θα κυκλοφορήσουν σήμερα έχει γίνει προμήθεια ειδικού υγρού από τη Γερμανία, προκειμένου να επιλυθούν τα τεχνικά προβλήματα που παρουσίασαν χθες 60 οχήματα στο υδραυλικό σύστημα των θυρών, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ακινητοποιήθηκαν 25 αστικά εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Στη Σχολή Δικαστών, στην Καλαμαριά ακινητοποιήθηκαν τέσσερα, τα οποία απεγκλωβίστηκαν στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το φονικό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα

Στο μεταξύ, πυκνό χιόνι πέφτει από το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ακόμη και στο κέντρο της πόλης, όπου ήδη το έχει «στρώσει», με την κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους να διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Το θερμόμετρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έδειχνε νωρίτερα -4 βαθμούς Κελσίου!

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:



κλειστη η συγγρου

Συναγερμός στο Αιγαίο για νέες τουρκικές παραβιάσεις

Νέες παραβάσεις και παραβιάσεις του FIRΑθηνών πάνω από το νοτιοανατολικό Αιγαίο πραγματοποίησαν σήμερα τουρκικά αεροσκάφη.


ινγκο σουλτσε

παπαδοπουλος και σια trailer

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, σημειώθηκαν τέσσερις παραβιάσεις από δύο αεροσκάφη CN-235 και δύο παραβάσεις στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


κλειστη η συγγρου

σκρουτζ κρεβατι στρωμα υποστρωμα

Υπόθεση «Noor 1»: Ισόβια για πέντε κατηγορούμενους πρότεινε η εισαγγελέας

«Καταπέλτης» ήταν στην πρότασή της για τις ποινές που πρέπει να επιβληθούν στους κατηγορούμενους της υπόθεσης μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης τον Ιούνιο του 2014, ήταν σήμερα Τετάρτη (27/07), η εισαγγελέας.


κασμ μαρακες

Η δίκη της πολύκροτης αυτής υπόθεσης διεξάγεται στα στρατιωτικά δικαστήρια του Ρουφ, όπου σήμερα η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, ανακοίνωσε την πρότασή της για τα ανώτερα προβλεπόμενα όρια που θα πρέπει να επιβληθούν στους κατηγορούμενους.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Αναλυτικά, για τον 42χρονο εφοπλιστή, ο οποίος φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στη μεταφορά των 2,1 τόνων ηρωίνης και είχε κριθεί ένοχος για το αδίκημα της διαμετακόμισης των ναρκωτικών, προτάθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν δέκα χρόνια και η επιβολή προστίμου ενός εκατομμυρίου ευρώ.


σ αγαπαω κι αδιαφορω

Επίσης, στον ναυλομεσίτη ή «κάπτεν Τζορτζ», που είχε κριθεί και αυτός ένοχος για το αδίκημα της διαμετακόμισης ναρκωτικών, προτάθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν δέκα χρόνια και η επιβολή προστίμου ενός εκατομμυρίου ευρώ.


σκρουτζ κρεβατι στρωμα υποστρωμα

Όσον αφορά τους τέσσερις άνδρες τουρκικής καταγωγής που είχαν συλληφθεί σε αποθήκη στο Κορωπί, όπου βρέθηκε σημαντικό μέρος της κατασχεθείσας ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, προτάθηκε για τους τρεις η ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν δέκα χρόνια και η επιβολή προστίμου 500.000 ευρώ κατά άτομο και στον τέταρτο δώδεκα χρόνια με την κατηγορία της απλής συνέργειας στη μεταφορά.

Για έναν Ιρανό, που φερόταν ως ο «συνοδός» του φορτίου της ηρωίνης και ο οποίος έχει καταδικαστεί για άμεση συνέργεια στη διαμετακόμιση και για απλή συνέργεια στη μεταφορά, προτάθηκε η ποινή των 20 χρόνων με πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Σε δύο άτομα, που φέρονται ως συνεργάτες του 42χρονου εφοπλιστή, προτάθηκε για τον έναν η ποινή των 12 χρόνων με απλή συνέργεια και για τον άλλον η ποινή των 20 ετών για μεταφορά κατ' εξακολούθηση.

Για τους καταδικασθέντες για απλή συνέργεια τρεις Έλληνες επιχειρηματίες, που φέρονται να συνδέονται με την ιδιοκτησία, τη μίσθωση και εμπορική εκμετάλλευση του πλοίου, ο εισαγγελέας πρότεινε την ποινή της φυλάκισης δώδεκα ετών.

Τέλος, για τον Τούρκο οδηγό της νταλίκας που είχε συλληφθεί στο λιμάνι του Πειραιά και κατηγορείτο για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, η εισαγγελέας πρότεινε την ποινή των δέκα χρόνων.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τις ποινές θα ανακοινωθεί την Τρίτη 2 Αυγούστου, ενώ ότι η εισαγγελέας είχε απορρίψει όλα τα αιτήματα των καταδικασθέντων για αναγνώριση ελαφρυντικών.

Σημειώνεται, ότι στην υπόθεση του «Noor one», 18 από τα 32 άτομα κρίθηκαν αθώα.

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων