Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

καυτερες κοτομπουκιες

Τζόκερ Κλήρωση [1924]: Ώρα για τα 2.000.000 ευρώ

Τζόκερ: Τουλάχιστον 2.000.000 ευρώ θα μοιράσει απόψε στον ή στους τυχερούς που θα μαντέψουν σωστά τους 5+1 αριθμούς του τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ μετά το τζακ ποτ της περασμένης κλήρωσης της Κυριακής - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποψινή και τις επόμενες κληρώσεις.


λειζερ για κρεατοελιες

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της περασμένης κλήρωσης του Τζόκερ ήταν οι: 2, 4, 22, 23, 39 και Τζόκερ ο αριθμός 17.


παιδικες κατασκηνωσεις αττικη 2015



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


tzoker2tzoker3tzoker3Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 17/06/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.


καυτερες κοτομπουκιες

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Διαβάστε επίσης:

Eurogroup: Η ώρα της κρίσης για την Ελλάδα

Καιρός τώρα: Δεν θα θυμίζει καλοκαίρι η Πέμπτη - Δείτε πού και πότε θα βρέξει (pics)



ελαστικα michelin πειραιας

ΟΑΕΔ: Έρχονται 15.000 νέες θέσεις εργασίας

Παρουσίαση και απολογισμό της δραστηριότητας της διοίκησης του ΟΑΕΔ σχετικά με τις Σχολές Μαθητείας σε όλη την επικράτεια, έκανε η διοικήτρια του Οργανισμού, Μαρία Καραμεσίνη, κατά την ομιλία της στη εκλογοαπολογιστική συνέλευση των εκπαιδευτικών της Σχολής Μαθητείας στη Λάρισα.


ελαστικα michelin πειραιας

Επίσης η κ. Καραμεσίνη, σε δηλώσεις της, αναφέρθηκε και σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την ένταξη των ανέργων στην εργασία, στον ιδιωτικό τομέα, για το επόμενο διάστημα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η κ. Καραμεσίνη μετά το τέλος των προγραμματισμένων συναντήσεων με τους εκπαιδευτικούς των σχολών, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σημείωσε πως στο πλαίσιο του απολογισμού, ο ΟΑΕΔ τα τελευταία χρόνια έχει εκπονήσει 30 προγράμματα μάθησης στο χώρο εργασίας, όσες και οι επαγγελματικές ειδικότητες που πανελλαδικά προσφέρουν οι σχολές. Τόνισε δε, πως τα προγράμματα έχουν δοθεί στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις για πιλοτική εφαρμογή, καταγραφή και εμπλουτισμό, αλλά και στους κοινωνικούς εταίρους προς διαβούλευση.

Επίσης, αναφέρθηκε στα προγράμματα μαθητείας τα οποία εγκαινιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας (ΟΣΕ), τον κλάδο του έτοιμου ενδύματος, αλλά και στην έναρξη νέων ειδικοτήτων (γαλακτοκομική στο Κιλκίς) σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ και μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου.


μανιοκαταθλιψη τροποι αντιμετωπισης

boston time lapse

Αξίζει να τονιστεί, πως η κ. Καραμεσίνη σε δηλώσεις της νωρίτερα προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναφέρθηκε στα ποσοστά της ανεργίας, στη Θεσσαλία και γενικότερα στην Ελλάδα.

Όπως είπε, η Θεσσαλία έχει ποσοστό ανεργίας που φτάνει το 18% και το οποίο «είναι χαμηλότερο από τον μέσο όρο της ανεργίας της χώρας, ο οποίος βρίσκεται στο 21,2%».

Στο πλαίσιο αυτό, η διοικήτρια του Οργανισμού μίλησε και για το νέο πρόγραμμα που αναμένεται το επόμενο διάστημα, και αφορά την δυνατότητα ένταξης στην εργασία 15.000 ανέργων, 18-29 ετών, στον ιδιωτικό και κοινωνικό τομέα της Οικονομίας.

Η κ. Καραμεσίνη είπε ότι από το πρόγραμμα αυτό θα επιχορηγούνται οι επιχειρήσεις με 50% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους για 12 μήνες, για προσλήψεις ανέργων που βρίσκονται εκτός εργασίας από 3 έως 12 μήνες και με υποχρέωση των επιχειρήσεων να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας για ακόμη 3 μήνες, με δικά τους έξοδα.

Το πρόγραμμα αυτό δίνει την δυνατότητα για επιδότηση των επιχειρήσεων για 15 μήνες, εφόσον προσλάβουν μακροχρόνια ανέργους, χωρίς βέβαια το πρόγραμμα να υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας στην συνέχεια, ανέφερε η διοικήτρια του ΟΑΕΔ.


ΟΑΕΔ: Έρχονται 15.000 νέες θέσεις εργασίας
01
ΟΑΕΔ: Έρχονται 15.000 νέες θέσεις εργασίας

τζαμια για βιτρινα

Τρομοκρατία, μεταναστευτικό και visa waiver στο «μενού» της επίσκεψης του αρχηγού της ΕΛΑΣ στις ΗΠΑ

Το θέμα των νέων ταυτοτήτων απασχολεί τις ΗΠΑ


Τρομοκρατία, μεταναστευτικό και visa waiver, ήταν τα βασικά θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι των συνομιλιών στις Ηνωμένες Πολιτείες ανάμεσα στον αρχηγό της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνο Τσουβάλα και την αμερικανική ηγεσία του FBI και της CIA.


τζαμια για βιτρινα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μόνο που αυτή τη φορά φαίνεται ότι η ελληνική πλευρά ήταν έτοιμη και για τις κατάλληλες απαντήσεις, αλλά και για τις κατάλληλες από την πλευρά της ερωτήσεις.


επιδομα γαμου απο τον οαεδ

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


ρετσινα πειραια

μετρο νεα υορκη τιμες

Ζάεφ: Σαφής διάκριση των όρων «Μακεδονία» και «Μακεδονικός» για Ελλάδα και Σκόπια

Την πεποίθηση ότι θα υπερψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στο δημοψήφισμα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, τονίζοντας ότι και οι δύο χώρες βγήκαν κερδισμένες από αυτήν, ενώ εξήγησε το «σαφή» διαχωρισμό των όρων «Μακεδονία» και «Μακεδονικός» που προβλέπει για την Ελλάδα - «Στο πρόσωπο του Τσίπρα βρήκα έναν καλό φίλο και η χώρα μου απέκτησε μία φίλη χώρα, την Ελλάδα», τονίζει.


οταν ολα θα καιγονται youtube

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Politika του Βελιγραδίου, ο Ζάεφ εμφανίστηκε μάλιστα «αθεράπευτα αισιόδοξος» και έτοιμος «να διαλύσουμε τις προκαταλήψεις με τις οποίες ανεύθυνοι πολιτικοί κοροϊδεύουν την κοινή γνώμη», ενώ δεν δίστασε να κάνει λόγο ακόμα και για καθαίρεση του Προέδρου Ιβάνοφ εξαιτίας των αντιδράσεών του για τη συμφωνία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Θα προσπαθήσουμε, πλήρως και θεμελιωδώς, να παρουσιάσουμε στους πολίτες τα οφέλη από τη συμφωνία με την Ελλάδα, να διαλύσουμε τις προκαταλήψεις με τις οποίες ανεύθυνοι πολιτικοί κοροϊδεύουν την κοινή γνώμη. Είμαι αθεράπευτα αισιόδοξος και πιστεύω ότι το δημοψήφισμα θα πετύχει» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Ζόραν Ζάεφ.


αφοι βασιλοπουλοι βεροια

Αναφερόμενος δε, στη στάση που τηρεί ο Πρόεδρος Γκιόργκι Ιβάνοφ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει η Βουλή στην καθαίρεση του, ανάλογα με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

«Η ετυμηγορία του λαού θα πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από την αντιπολίτευση, όπως και από την κυβέρνηση. Βεβαίως, αν λάβουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, θα εκπληρώσουμε το πολιτικό μας καθήκον ως εξουσία και αυτό είναι η υλοποίηση της βούλησης του λαού. Αν αυτό προϋποθέτει ότι, ως κοινοβουλευτική πλειοψηφία, πρέπει να κινήσουμε τη διαδικασία καθαίρεσης του Προέδρου Ιβάνοφ τότε θα το πράξουμε, τηρώντας πάντα τις προβλεπόμενες από το σύνταγμα και τους νόμους διαδικασίες» ξεκαθαρίζει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων.

Κληθείς να κάνει μία αποτίμηση για το τι έχασε και τι έλαβε η κάθε χώρα με την συμφωνία για το Σκοπιανό, ο Ζάεβ τόνισε ότι και οι δύο χώρες είχαν οφέλη και το μόνο που έχασαν ήταν η ματαιοδοξία που επιδείκνυαν και οι δύο πλευρές πριν καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.


μετρο νεα υορκη τιμες

Προσπαθώντας να γίνει πιο συγκεκριμένος αναφέρει: «Το όνομα του κράτους Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας θα μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες. Στη συμφωνία γίνεται σαφής διαχωρισμός των όρων "Μακεδονία" και "Μακεδονικός" όπου, για την Ελλάδα θα δηλώνουν την ελληνιστική περίοδο της ιστορίας, ενώ στη δική μας περίπτωση θα αποδίδουν το γεωγραφικό χώρο, τη γλώσσα, την ιστορία του λαού μας, τον πολιτισμό μας και την κληρονομιά μας σε εντελώς διαφορετική σημασία απ΄ ό, τι στην περίπτωση της Ελλάδας».

Αναφερόμενος ιδιαίτερα στην εθνότητα και τη γλώσσα ο Ζόραν Ζάεφ τονίζει: «Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο να προσδιοριζόμαστε ως Μακεδόνες. Στον ΟΗΕ η γλώσσα παραμένει όπως ήταν "μακεδονική" χωρίς επιπλέον διευκρινήσεις που σημαίνει ότι διατηρούμε την ταυτότητα και την γλώσσα. Στη συμφωνία υπάρχει άρθρο που διευκρινίζει την επιστημονική πραγματικότητα ότι η γλώσσα μας ανήκει στην οικογένεια των νοτιοσλαβικών γλωσσών». ¨

Εξηγώντας τη δυναμική που θα ακολουθηθεί για την εφαρμογή της συμφωνίας, ο Ζόραν Ζάεφ, αφού επισημαίνει ότι θα τεθεί σε ισχύ σταδιακά και όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επικύρωσης και από τις δύο πλευρές, αναφέρει: «Όλες οι κρατικές υπηρεσίες θα υιοθετήσουν τις αρχές της συμφωνίας και το νέο όνομα. Οι οργανώσεις, οι σύλλογοι, οι εταιρίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το επίθετο "Μακεδονικός" τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Τα αγάλματα του προγράμματος "Σκόπια 2014" που απεικονίζουν την ελληνική πολιτιστική, ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά θα χαρακτηριστούν ως τέτοια. Ο "Εφιππος πολεμιστής" θα ονομαστεί "Αλέξανδρος ο Μακεδών" και θα αναγραφεί, όπως επιβάλλεται, ότι αποτελεί μέρος της αρχαίας ελληνικής περιόδου και της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Δεν θα γκρεμίσουμε τα αγάλματα, αλλά θα αποτελέσουν σύμβολα της φιλίας των δύο λαών».

Σε ερώτηση της Politika για το χαρακτήρα των συνομιλιών, ο Ζάεφ επισήμανε ότι η ειλικρίνεια και ο αλληλοσεβασμός καθόρισαν και το αποτέλεσμα. «Από την αρχή καθορίσαμε σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης στη βάση του σεβασμού της αξιοπρέπειας της κάθε πλευράς και όταν έτσι ξεκινάει μία διαδικασία τότε όλα είναι ευκολότερα», ανέφερε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων.

Αποκάλυψε, δε, ότι η ελληνική πλευρά προσέγγισε τις συνομιλίες πολύ καλά προετοιμασμένη, ενώ εξήρε το ρόλο του ειδικού μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς. Παραδέχθηκε βέβαια ότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές αλλά - όπως είπε - λάμβανε θάρρος από την ελληνική πλευρά που του έλεγε πάντα την παροιμία «Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται».

«Πιστεύω ότι ο ομόλογος μου Αλέξης Τσίπρας και εγώ αλλά και οι συνεργάτες μας αποδειχθήκαμε ως καλοί καπετάνιοι», συμπεραίνει ο Ζόραν Ζάεφ.

Αφού υπογραμμίζει ότι μέσα από αυτήν τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων δημιουργήθηκαν σχέσεις προσωπικής φιλίας με τον Έλληνα πρωθυπουργό, καταλήγει: «Στο πρόσωπο του Τσίπρα βρήκα έναν καλό φίλο και η χώρα μου απέκτησε μία φίλη χώρα, την Ελλάδα».


μεση θερμοκρασια σεπτεμβριου

Αθήνα - Ομολογία - σοκ μητέρας: «Άδειασα όλες τις σφαίρες του πιστολιού γιατί ήθελα να πεθάνει»

Στη φυλακή οδηγείται η Ρομά η οποία σκότωσε το δολοφόνο του γιου της έξω από το γραφείο του ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων το 2012.


σκιες σφακιανακης

Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη όπως πρωτοδίκως με μειωμένο καταλογισμό και το ελαφρυντικό προτέρου εντίμου βίου.


μεση θερμοκρασια σεπτεμβριου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Την ενοχή της για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με μειωμένο καταλογισμό είχε προτείνει νωρίτερα και ο εισαγγελέας της έδρας επισημαίνοντας ότι «ήξερε τι έκανε, αλλά με μειωμένο καταλογισμό».


ωρα στην ιορδανια

Η κατηγορούμενη στην απολογία της, δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της και ζήτησε συγγνώμη. Ωστόσο, όπως είπε, «όταν τον σκότωσα ένιωσα ανακούφιση».

«Εκείνη τη μέρα άλλαξα λίγο την εμφάνισή μου για να μην με καταλάβουν οι συγγενείς του. Τον είδα να μπαίνει στην Ευελπίδων τον ακολούθησα και πήγα στο κτήριο 9. Φοβόμουν ότι θα τον αφήσουν ελεύθερο. Άδειασα όλες τις σφαίρες από το πιστόλι γιατί ήθελα να πεθάνει. Όταν πυροβόλησα περίμενα να με σκοτώσουν οι αστυνομικοί. Για μένα είναι σαν έχουν σκοτώσει το γιο μου τώρα δεν έχει περάσει δευτερόλεπτο. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι ότι σκότωσαν το γιο μου στην αγκαλιά μου και φώναζε μανούλα. Και κράταγε την κοιλιά του. Όταν πήγα στο ΚΑΤ άνοιξα την πόρτα και τον είδα, ήταν ανοιγμένος σαν αρνί. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πέθανε ορκίζομαι στο Θεό. Το παιδί αυτό ήταν ο έρωτάς μου, η ανάσα μου, η ο πνοή μου, μου άφησε τρία παιδιά εγγόνια. Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε αλλά για μένα είναι 6 δευτερόλεπτα. Εμείς οι τσιγγάνοι όταν έχουμε πένθος για 40 μέρες δεν κάνουμε μπάνιο, δεν πιάνουμε ούτε σαπουνάδα στα χέρια. Στα 9μερα του γιου όμως πήγα και έκανα μπάνιο και έκοψα τα μαλλιά μου και ήθελα να αυτοκτονήσω. Δυο λεπτά πριν αυτοκτονήσω είδα το νεκρό γιο μου σε μια καρέκλα να κλαίει και να λέει ότι η μητέρα μου αυτοκτόνησε εξαιτίας μου».

Στο δικαστήριο κατέθεσε ως μάρτυρας η Διευθύντρια του 6ου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, η οποία παρακολουθεί ψυχιατρικά την κατηγορούμενη. Όπως ανέφερε, πάσχει από σχιζοσυναισθηματικη ψύχωση. Λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθείται ψυχιατρικά. Αν ξαναφυλακιστεί, μπορεί να υποτροπιάσει. Το να ζει με την οικογένειά της είναι ο τρόπος για να ανταπεξέρχεται στην ασθένεια της. Όταν ακολουθούνται αυτοί οι όροι, παύει η επικινδυνότητα.

«Η γυναίκα αυτή από 22 χρόνων είχε νοσήσει είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Έπαθε ένα τεράστιο σοκ το παιδί της ξεψύχησε στην αγκαλιά της. Δεν είχε καταλάβει ότι πέθανε. Το πρώτο στάδιο του πένθους είναι η άρνηση ο θυμός και η εκδίκηση. Η ασθένειά της είναι αντιμετωπίσιμη, το να ζει εκτός με την οικογένεια της βοηθάει σε αυτό.

Κατά την άποψή μου ήταν σε βρασμό, ο βρασμός μπορεί μα διαρκέσει και ένα μήνα. Σε αυτή τη θόλωση την καθοδηγούσε ο γιος της.

Η κατηγορούμενη εισήλθε με κρίση με απώλεια συνείδησης. Η συμπεριφορά της ήταν παρανοϊκή. Ζητούσε να κοιμάται με το γιο της, τον ζητούσε συνέχεια, έψαχνε να τον βρει. Πήρε παρά πολύ χρόνο για να συνέλθει. Μετά από πολύ καιρό έλαβε την πρώτη θεραπευτική άδεια για να πάει στο μνήμα του γιου της. Έλεγε στην θεραπεύτριά της ο γιος της είναι η ψυχή και αυτή τα χέρια του».


διατροφη αναλογα με τα κιλα

27 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


σκύλος δαγκώνει αυτοκίνητο

Σήμερα Τετάρτη 27 Ιουνίου γιορτάζουν οι: Πιερής, Πιέρος, Πιέριος, Πιέρης, Πιερία, Πιέρα, Πιερίων.


στεφανοσ χιοσ μπινελικια 2015



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)



διατροφη αναλογα με τα κιλα

τροποι ψησιματος φουρνου

Φρίκη στα Καμένα Βούρλα: Φίλος οικογένειας ασελγούσε σε μαθήτρια

Νέο σοκ στη Φθιώτιδα με υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη - Κατηγορείται ότι χάιδευε σε απόκρυφα σημεία την κόρη φίλων του - Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη


Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Λαμίας η υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη στα Καμένα Βούρλα.


τροποι ψησιματος φουρνου

caroline otero wikipedia



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η φρίκη που ζούσε η ανήλικη ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της ίδιας και της μητέρας της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να θώπευε τη μαθήτρια σε διάφορα επίμαχα σημεία του σώματός της, κατά τη διάρκεια του περσινού χειμώνα, όταν δηλαδή ήταν 13 ετών. Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, ο 52χρονος διατηρούσε πολύ στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια.


μονιτορ σκρουτζ

Η 14χρονη σήμερα επιβεβαίωσε μέσω της παιδοψυχολόγου που την εξέτασε τα παραπάνω και ακολούθησε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη για ασέλγεια σε ανήλικη.

Πραγματοποιήθηκε επίσης έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε κατάσχεση σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ενός λαπ-τοπ, καθώς και οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, που θα μπορούσε να περιέχει φωτογραφικό υλικό, τα οποία και θα σταλούν για έλεγχο.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα τύπου φλόμπερ τα οποία ο 52χρονος δεν τα είχε δηλωμένα.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθεί, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τρίτη. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος στο αστυνομικό μέγαρο της Φθιώτιδας.


ηθοποιοι της αμερικης

Φρίκη στην Ηλεία: Συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας στην κόρη του

Με την κατηγορία της ασελγείας στην κόρη του, ηλικίας 35-40 ετών, συνελήφθη την Πέμπτη (28/6) ένας ηλικιωμένος άνδρας περίπου 70 ετών, σε ορεινή περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.


Η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε μετά από καταγγελίες στις οποίες προέβησαν άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντος του.


ανεμοστροβιλος λευκαδα

μοναδα μετρησης ισχυος ρευματος



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο αλλά επαναλαμβανόταν το τελευταίο διάστημα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη του κατηγορούμενου έχει νοητικά προβλήματα.


ηθοποιοι της αμερικης

Ο συλληφθείς κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας στον Πύργο και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγή: patrisnews.gr


Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

διαφημιστικη εταιρεια ελλαδα

9η Φεβρουαρίου: «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας»

Σήμερα (09/02) γιορτάζεται για δεύτερη χρονιά η «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας». Η 9η Φεβρουαρίου είναι παράλληλα ημέρα μνήμης του εθνικού ποιητή Διονυσίου Σολωμού.


Για μόλις δεύτερη φορά, γιορτάζεται σήμερα η «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας». Η Παγκόσμια Ημέρα καθιερώθηκε το 2017, με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εξωτερικών και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.


αθλητικα καταστηματα χαλανδρι

λεων προβλεψεις αυγουστου 2017



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τα ελληνικά είναι η επίσημη γλώσσα της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς και μία από τις 23 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, είναι επίσημα αναγνωρισμένη μειονοτική γλώσσα στην Αλβανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Ουκρανία και την Τουρκία.

«Αξίζει να τιμάται μια γλώσσα πολύτιμη ως παρακαταθήκη για τη Δύση και αναντικατάστατη ως θεμέλιο για την εθνική ταυτότητα του ελληνισμού», τονίζει σε μήνυμά του για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, το υπουργείο Παιδείας.


διαφημιστικη εταιρεια ελλαδα

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Την ελληνική γλώσσα αξίζει κανείς και να τη μάθει και να την αγαπήσει. Και για τις αρετές της, αλλά κυρίως διότι έχει εκφράσει έναν μεγάλο πολιτισμό, ο οποίος στην αρχή της μακράς διάρκειάς του διαμόρφωσε και κωδικοποίησε την πρώτη και καταστατική στρώση του ανώτερου λεξιλογίου και του εννοιολογίου του δυτικού πολιτισμού, και που δεν έπαψε έκτοτε, σε όλη την ιστορική συνέχειά του, να ζυμώνεται με τις μεγάλες ιστορικές στιγμές της Ανατολής και της Δύσης. Αξίζει όντως να τιμάται μια γλώσσα πολύτιμη ως παρακαταθήκη για τη Δύση και αναντικατάστατη ως θεμέλιο για την εθνική ταυτότητα του ελληνισμού.

Για να αγαπήσεις όμως πρέπει να γνωρίσεις. Να γνωρίσεις πάνω απ’ όλα τους δόκιμους συγγραφείς που έγραψαν στη γλώσσα αυτή. Στο ερώτημα πώς θα γίνει τούτο δεν υπάρχει πιο δοκιμασμένη απάντηση από τη συγκρότηση Αναγνωστικών Κύκλων: φίλοι, συμμαθητές, ή συμφοιτητές συνέρχονται, σε μικρές ομάδες ανά μία ή δύο εβδομάδες για ένα δίωρο ή τρίωρο σε φιλικό σπίτι, και διαβάζουν κείμενα συγγραφέων της επιλογής τους. Ένας διαβάζει, και οι λοιποί παρακολουθούν με το κείμενο ανά χείρας. Για έργα, μάλιστα, ξενόγλωσσων λογοτεχνιών (ή και της αρχαίας ελληνικής γραμματείας), συνηθίζεται σε φανατικούς κύκλους και η πρακτική ο αναγνώστης να διαβάζει από μια μετάφραση, και οι συναναγνώστες να παρακολουθούν από το πρωτότυπο! Δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, απαραίτητο να ακολουθεί συζήτηση ή σχολιασμός των κειμένων. Προέχει η γνωριμία με τα αναγνώσματα. Αυτό είναι το καίριο. Με την ανάγνωση το στατικό οπτικό σήμα μετατρέπεται σε παλλόμενο άκουσμα, και από το αφτί εισχωρεί στην καρδιά και στο μυαλό. Εξού και η από στήθους εκμάθηση στα γαλλικά ονομάζεται par coeur και στα αγγλικά by heart!

Αν για την εκμάθηση μιας γλώσσας δεν υπήρξε ποτέ καλύτερο στήριγμα από το αφτί, πάλι το αφτί αποδεικνύεται ο καταλύτης για τη μετατροπή ενός κειμένου σε σώμα και αίμα πολιτισμού. Έτσι μπαίνει η ελληνική λογοτεχνία στο κυκλοφοριακό σύστημα της σύγχρονης εποχής.

Η πρακτική των αναγνωστικών κύκλων έρχεται από την ελληνορωμαϊκή αρχαιότητα, και συνεχίζεται με διάφορες μορφές ως και τη νεότερη εποχή. Στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο. Με μαθητές, φοιτητές, δασκάλους. Με το νεότερο ακαδημαϊκό προσωπικό, συχνά μαζεμένο στο σπίτι του καθηγητή. Συχνά ο βίος τέτοιων κύκλων κρατούσε χρόνια ολόκληρα, και οι αναγνώσεις, που οργάνωναν όμιλοι φίλων στις έδρες ελληνικών σπουδών, κάλυπταν ολόκληρες μικρές βιβλιοθήκες. Την εμπειρία την αγάπησαν και σπουδαίοι σύγχρονοι συγγραφείς – κάποτε σε τέτοιους κύκλους διάβαζαν και δικά τους έργα εν προόδω-- και την καταξίωσαν αφοσιωμένοι φιλόλογοι, φιλόσοφοι και μεταφραστές. Δεν είναι δύσκολη υπόθεση η ίδρυση αναγνωστικών ομίλων από θιασώτες της ελληνικής γλώσσας και γραμματείας, η αδιάκοπη όμως λειτουργία τους στο όνομα μορφών των ελληνικών γραμμάτων που θαυμάζουμε απαιτεί πίστη και αφοσίωση όχι συνηθισμένες. Για την ανάγνωση στην αρχαιότητα πάντως δεν θα βρεθεί εμβληματικότερη μορφή από τον Αριστοτέλη - αυτόν που ο Πλάτων ονόμαζε "ο αναγνώστης".»

Διαβάστε επίσης:

H Τουρκάλα που τρέλανε τον Τσίπρα - Δείτε φωτογραφίες

Νέα δημοσκόπηση «βόμβα» - Εκπλήξεις και ανατροπές

Πασίγνωστος ηθοποιός εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη (photos)


αποκριατικη στολη φαντασμα της οπερας

Σαρωτικές αλλαγές στην παιδεία - Έρχεται το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια

Πανελλήνιες εξετάσεις - Πανελλαδικές: Αλλάζουν όλα από τον Σεπτέμβριο του 2019…


Άμεσα θα ανακοινωθεί το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, όπως δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Μάξιμου Χαρακόπουλου, ο κ. Γαβρόγλου σημείωσε ότι το νέο σύστημα θα ισχύσει από τον Ιούνιο του 2020 και θα αφορά τους μαθητές που τον Σεπτέμβριο του 2019 θα φοιτούν στην γ΄ λυκείου.


συνταγη ρυζογαλο με ζαχαρουχο

«Θα είναι δομημένο γύρω από το ποια θα είναι η γ΄ λυκείου. Δεν μπορεί από τη α΄ λυκείου τα παιδιά να έχουν το άγχος των εξετάσεων. Πρέπει να αποδραματοποιηθούν» υπογράμμισε ο υπουργός, ενώ διέψευσε ότι είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η ελεύθερη πρόσβαση στα πανεπιστήμια.


αποκριατικη στολη φαντασμα της οπερας

ταιγκερ επιπλα

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Πανελλήνιες 2018

«Ουδέποτε είπαμε ότι θα μπαίνεις χωρίς καμία εξέταση και κανένα μάθημα στα πανεπιστήμια, χωρίς απολυτήριο. Οι εξετάσεις είναι οργανικό εργαλείο του παιδιού. Κανείς δεν λέει ότι θα πηγαίνεις το πρωί στο σχολείο και θα κάνεις ό, τι θέλεις. Το αντίβαρο στο σημερινό σύστημα θα είναι γύρω από το απολυτήριο. Θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το απολυτήριο που θα παίρνουν τα παιδιά και με εξετάσεις και με παρουσία και με εργασίες θα είναι αντικειμενικό» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2018: Πτώση δείχνουν οι εκτιμήσεις για τις Βάσεις - «Βατερλό» σε 2ο και 4ο πεδίο


διεθνής ημέρα μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος

Μητέρα στον Βόλο έδωσε Πανελλήνιες μαζί με την κόρη της

Μία ασυνήθιστη και τολμηρή απόφαση πήραν πριν από αρκετό καιρό μία μάνα με την κόρη της στον Βόλο και τώρα όλοι μιλούν γι' αυτές.


διεθνής ημέρα μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος

Η 50χρονη Μαρία Μαστρογιάννη, εργαζόμενη στον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, και η κόρη της, τελειόφοιτη του Μουσικού Λυκείου Βόλου, Δέσποινα-Παρασκευή Σταθοπούλου ανέβηκαν χέρι-χέρι τον «Γολγοθά» των Πανελληνίων Εξετάσεων στηρίζοντας και δίνοντας κουράγιο η μία στην άλλη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μάλιστα και οι δύο μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών την περασμένη Παρασκευή ήταν πολύ ικανοποιημένες από τα αποτελέσματά τους.


φυλλα εργασιας στο νηπιαγωγειο

Η κόρη της 50χρονης συγκέντρωσε 17.771 μόρια στη θεωριτική κατεύθυνση, βάζοντας στόχο τη Σχολή Ψυχολογίας στη Θεσσαλονίκη.


και ξεκινω με τη λιτσα

Από την άλλη, η μητέρα της, Μαρία Μαστρογιάννη, τα πήγε εξίσου καλά συγκεντρώνοντας 14.153 μόρια και στοχεύοντας στο ΙΑΚΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οπως εξομολογείται η ίδια, οι θυσίες που έκανε για να καταφέρει να περάσει σε κάποια σχολή στα 50 της χρόνια ήταν πολλές, αλλά η εμπειρία ήταν μοναδική.

«Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Διαβάζαμε μαζί, μαζί γνωρίσαμε τα όριά μας, μαζί κάναμε θυσίες και δίναμε κουράγιο η μία στην άλλη. Για μένα προσωπικά ήταν ένα όνειρο, πες ένα απωθημένο. Για προσωπικούς λόγους δεν έδωσα πανελλαδικές και αποφάσισα να το κάνω τώρα. Τώρα ήρθε για μένα το πλήρωμα του χρόνου να ανοίξω έναν νέο κύκλο, αυτόν της πραγματοποίησης ονείρων», αναφέρει η Μαρία Μαστρογιάννη, η οποία γιόρτασε τα 50ά γενέθλια στις 10 Ιουνίου, ενώ διάβαζε για να δώσει εξετάσεις την επομένη στο μάθημα των αρχαίων ελληνικών.

Το απίστευτο ήταν μάλιστα πως όλως τυχαίως, μητέρα και κόρη έδωσαν εξετάσεις στην ίδια αίθουσα και συγκεκριμένα σε αντικριστά θρανία.

«Είναι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου», ανέφερε η Δέσποινα - Παρασκευή Σταθοπούλου που είχε στήριγμα τη μητέρα της σε όλη τη δύσκολη και ψυχοφθόρο διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων. «Διαβάζαμε μαζί και έπαιρνα κουράγιο. Όταν την έβλεπα να προσπαθεί προσπαθούσε κι εγώ περισσότερο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία, με δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές», λέει η Δέσποινα Σταθοπούλου.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr


Μητέρα στον Βόλο έδωσε Πανελλήνιες μαζί με την κόρη της
01
Μητέρα στον Βόλο έδωσε Πανελλήνιες μαζί με την κόρη της

ειρηνη πολεμος νηπιαγωγειο

Κινητοποιήσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας - Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ στο υπ. Υγείας

Σε 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία της περιφέρειας και σε 4ωρη στάση εργασίας (11.00 πμ – 3.00 μμ) για την Αττική, σήμερα, Τρίτη, 3/7/2018, προχωρά η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).


ειρηνη πολεμος νηπιαγωγειο

γυναικεια επιχειρηματικοτητα 2013 επιδοτησεις

Η Ομοσπονδία, που κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της για «ομηρία πέντε μηνών και μετά απόλυση» του επικουρικού προσωπικού, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 11:30 πμ έξω από το υπουργείο Υγείας. Το θέμα με το επικουρικό προσωπικό προέκυψε μετά τη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της απόφασης του αρμόδιου κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με το οποίο «οι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου τόσο των επικουρικών γιατρών όσο και των υπόλοιπων επικουρικών που υπερβαίνουν το 24μηνο θεωρούνται μη νόμιμες». Το υπουργείο Υγείας με διάταξη που ψηφίστηκε στη Βουλή δίνει παράταση στην θητεία των επικουρικών, των οποίων η σύμβαση έληγε στο τέλος του έτους, με την υπογραφή νέων συμβάσεων με ισχύ έως τις 31 Μαΐου 2019. «Παρατείνεται πέντε μήνες η ομηρία τους και μάλιστα με διακοπή και νέες συμβάσεις, διακόπτοντας έτσι τα δικαιώματα των συμβασιούχων για μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ. Επισημαίνει δε ότι η διάταξη προβλέπει διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ «χωρίς καμία επιπλέον μοριοδότηση της προϋπηρεσίας στις ίδιες θέσεις» και πως ο νόμος «οδηγεί σε άμεση διακοπή των συμβάσεων και απόλυση».


τράπεζα πειραιώς δάφνη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


κολεγια πατρα

Θρίλερ με τον αγνοούμενο φαντάρο: Η μαρτυρία που τα ανατρέπει όλα

Ο 23χρονος φαντάρος Τάκης Κολλιαδέλης αγνοείται για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα - Τα ίχνη του χάθηκαν στο πλοίο της επιστροφής από τη Χίο όπου υπηρετούσε


ειμαι γραμματικη αναγνωριση

ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ 23ΧΡΟΝΟ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα καθώς μία νέα μαρτυρία ανατρέπει τα στοιχεία.

Σύμφωνα με τη νέα αυτή μαρτυρία, ο 23χρονος εθεάθη ζωντανός αρκετή ώρα αφότου καταγράφηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του. Όπως αποκάλυψε το ανώνυμο τηλεφώνημα ο Τάκης Κολλιαδέλης είχε τσακωθεί με κάποιους Ρομά αλλά και με μία κοπέλα που ήταν στην παρέα.

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε μέσα στο πλοίο, μίλησε στο Star και έφερε στο φως νέα στοιχεία για υπόθεση.


κολεγια πατρα

ειρηνη μπαλτα βικιπαιδεια

«Ξύπνησα απλά το πρωί και δεν τον είδα εκεί πέρα. Έκατσα λίγο έξω, περίμενα να κατέβει και ο τελευταίος επιβάτης. Το τηλέφωνό του ήταν διαρκώς κλειστό. Πήγα και ειδοποίησα στο καράβι και έπειτα ειδοποιήσαμε το Λιμενικό», ανέφερε στο Star ο Νίκος Αδάμ, φίλος και συνεπιβάτης του αγνοούμενου φαντάρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρόσωπο που ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνιση του φίλου του.

«Ήμασταν στο κατάστρωμα. Τον άφησα να κάτσει και να τελειώσει το τσιγάρο του. Και μπήκα μέσα. Κάποια στιγμή πήγα για ύπνο κατά τις 01:30 με 02:00. Μετά δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη».

Λίγη ώρα αργότερα, στις 2:30, ο χρόνος σταματά και ξεκινά το θρίλερ με τον Τάκη να είναι άφαντος.

Το νέο στοιχείο όπως και οι δεκάδες καταγγελίες και σενάρια για το τι μπορεί να έχει συμβεί στο 23χρονο παλικάρι, θα απαντηθούν από τις κάμερες από το γκαράζ του «Νήσος – Ρόδος», οι οποίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο του λιμεναρχείου και να δώσουν την απάντηση για το εάν ο Τάκης κρύφτηκε μέσα σε κάποιο όχημα και κατά αυτόν τον τρόπο βγήκε από το πλοίο καθώς καμία κάμερα δεν τον έχει καταγράψει το αποβιβάζεται πεζός.

«Είχε άγχος. Φαινόταν χαμένος. Πολλά μας έχουν περάσει από το μυαλό μήπως κάποιος του έκανε κάτι. Δεν ήταν σε κατάσταση να βουτήξει μόνος του στη θάλασσα» κατέληξε ο Νίκος Αδάμ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star:



Διαβάστε επίσης:

Σάλος στην Τουρκία: Αυτοί σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν

Καιρός τώρα: Ζεστή και ηλιόλουστη η Τετάρτη - Πού και πότε θα βρέξει (pics)


Θρίλερ με τον αγνοούμενο φαντάρο: Η μαρτυρία που τα ανατρέπει όλα
01
Θρίλερ με τον αγνοούμενο φαντάρο: Η μαρτυρία που τα ανατρέπει όλα








δημοσια παιδιατρικα νοσοκομεια

Λαμία: Νεκρή μαθήτρια μετά από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας - Απαρηγόρητος ο πατέρας της

Η 13χρονη μαθήτρια εισήχθη το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Νοσοκομείο της Λαμίας, με έντονο πόνο στην κοιλιά και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου γύρω στις 19:00 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα.


τμήμα ιστορίασ και αρχαιολογίασ κρήτησ

διακοσμητικα τρενακια

Το χρονικό της τραγικής ιστορίας


δημοσια παιδιατρικα νοσοκομεια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η 13χρονη μαθήτρια της Β΄ τάξης του 6ου Γυμνασίου Λαμίας εισήχθη γύρω στις 5:00' το πρωί της Παρασκευής στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με πόνο στην κοιλιά. Στις 3:00' περίπου το μεσημέρι αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου γύρω στις 7:00' το απόγευμα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Στις 9:00' το βράδυ του Σαββάτου το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή, με τους γιατρούς να προσπαθούν για μια ώρα να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και χωρίς να μπορούν να δώσουν κάποια επίσημη απάντηση στους γονείς. Τα όσα αρχικά διέρρευσαν για αλλεργικό σοκ από αντιβίωση που δόθηκε στο κορίτσι δεν μας το επιβεβαίωσε ο πατέρας, ο οποίος μας είπε να περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι ιατροδικαστές.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η 13χρονη να είχε σκωληκοειδίτιδα, η οποία έσπασε με αποτέλεσμα να προκληθεί περιτονίτιδα με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εξέλιξη της υγείας της ασθενούς.

Όλα τα παραπάνω είναι πληροφορίες, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικά, αφού την πραγματική αιτία θανάτου της άτυχης μαθήτριας θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα γίνει αύριο Τρίτη με την παρουσία δυο ιατροδικαστών που έχει ορίσει η οικογένεια.

Πέρα από τους δικούς της ανθρώπους, όλοι στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα είναι σοκαρισμένοι μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, χάθηκε ένα 13χρονο κορίτσι.

Απαρηγόρητος ο πατέρας της 13χρονης μαθήτριας «Θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι»

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaRerport με τον πατέρα της 13χρονης μαθήτριας μας είπε: «Δεν ξέρουμε ακόμα από τι «έφυγε» το παιδί μας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εν έτει 2019, δυο μεγάλα νοσοκομεία, ένα της Λαμίας και ένα της Λάρισας, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή περίπτωση σκωληκοειδίτιδας. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Όμως όσοι ολιγώρησαν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη...», τόνισε μεταξύ άλλων ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γονείς ήδη έχουν καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία της Λάρισας, σε βάρος γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, άλλα και σε βάρος των γιατρών του Νοσοκομείου της Λαμίας, όπου όπως υποστηρίζουν οι γονείς χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη ζωή του παιδιού τους.

Ψυχολόγοι του Κ. Ε.Σ. Υ. σήμερα στο Σχολείο

Οι συμμαθητές της 13χρονης με αγωνία προσπαθούσαν να μάθουν αν είναι αλήθεια το τραγικό συμβάν. Ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν μήπως έγινε κάποιο λάθος, μη θέλοντας να πιστέψουν ότι «έφυγε» έτσι άδικα και ξαφνικά η συμμαθήτριά τους. Όλα τα παιδιά του 6ου Γυμνασίου, όπως και οι καθηγητές είναι συντετριμμένοι.

Σε επικοινωνία που είχε το Lamiareport με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας κ. Σπύρο Πιλιτσίδη, αλλά και με την Γυμνασιάρχη του 6ου Γυμνασίου, κ. Νανά Κουτσονίκα, τους ενημέρωσαν ότι τη Δευτέρα στο σχολείο κλήθηκαν Ψυχολόγοι του Κ. Ε.Σ. Υ. (Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης) Φθιώτιδας, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας κ. Γιάννη Μπαρμπάτση, οι οποίοι θα προσφέρουν στήριξη στα παιδιά.

Ακόμη δεν έχει οριστεί πότε θα γίνει η κηδεία της 13χρονης. Το πιθανότερο είναι να γίνει την Τετάρτη.

Διαβάσατε επίσης: Αυτοψία Newsbomb.gr: Εξευτελιστική η εικόνα του ΟΑΚΑ - Κίνδυνοι και για ανθρώπινες ζωές

Πηγή: lamiareport.gr


χοιρινη πανσετα αργυρω

Αυτός είναι ο 31χρονος που λήστευε πεζούς και διέπραττε κλοπές σε σπίτια στην Αττική

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ. ΑΣ. τα στοιχεία του 31χρονου που συνελήφθη στις αρχές Ιουνίου για ληστές και κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής.


χοιρινη πανσετα αργυρω

Πρόκειται για τον ΛΕΝΤΕΡΗ-ΚΑΜΠΕΡΗ Ζαχαρία του Ιωάννη και της Παρασκευής, από την Κορινθία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως προέκυψε από την έρευνα, για τέσσερις μήνες ο δράστης μαζί με άγνωστους συνεργούς του που αναζητούνται, διέπρατταν ληστείες σε βάρος πεζών και διαρρήξεις σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής.


μπουκαλες φωτιστικα

ριζες ευρωπαικου πολιτισμου α λυκειου

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6816317 του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr


Αυτός είναι ο 31χρονος που λήστευε πεζούς και διέπραττε κλοπές σε σπίτια στην Αττική
01
Αυτός είναι ο 31χρονος που λήστευε πεζούς και διέπραττε κλοπές σε σπίτια στην Αττική

αγάπη μόνο αρκεί στίχοι

Στο νοσοκομείο η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (06/07) η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη.


οικοτροφειο θηλεων αγια τριασ

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η κατάσταση της υγείας της κυρίας Γεωργίας επιδεινώθηκε μετά την έναρξη της δίκης όπου συνάντησε από κοντά την περασμένη Τετάρτη τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι σκότωσε την κόρη της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μέσα στο δικαστήριο κατέρρευσε μάλιστα στα χέρια των δικών της ανθρώπων πολλές φορές, ενώ λίγο μετά τη διακοπή της δίκης τα παιδιά της τη μετέφεραν άρον άρον στο σπίτι τους.

Στο πλευρό της βρέθηκαν και ειδικοί για να τη βοηθήσουν.


αγάπη μόνο αρκεί στίχοι

χανεται η ελλαδα

Είναι εκεί γιατί θέλει να ακουστεί η φωνή του παιδιού της. Οι δικηγόροι της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη έχουν ζητήσει να εξεταστούν την ερχόμενη Πέμπτη στη δίκη και άλλοι μάρτυρες. Τα αδέρφια της επιμένουν ότι η 32χρονη εφοριακός φοβόταν λόγω της δουλειάς της.
«Φοβόταν, την απειλούσαν, φοβόταν διάφορα πράγματα και μας το έλεγε», λέει η αδερφή της, Κωνσταντίνα.

«Είχε φοβίες για τη δουλειά της, δεν μου είχε πει για απειλές», λέει ο αδερφός της, Γιάννης.

Ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, αποκαλύπτει από την πλευρά του ότι είχαν επιχειρήσει να τη δωροδοκήσουν:

«Είχε πολλές φοβίες σχετικά με τη δουλειά της, μην κάνει κανένα λάθος, ήταν αρκετά υπεύθυνη. Είχε κάνει και ασφάλεια νομικής προστασίας. Δεν μου είχε πει κάτι για συγκεκριμένες απειλές. Ξέρω ένα περιστατικό που είχε πει η ίδια ότι είχαν πάει να την χρηματίσουν με 20.000 ευρώ. Περίπου 1,5 μήνα πριν το θάνατό της μου είπε ότι πήγαινε για έλεγχο στην Μήλο και στον Πειραιά».

Υπενθυμίζεται ότι στις καταθέσεις του ο κατηγορούμενος έχει ομολογήσει τη δολοφονία.

Ο Μανώλης Σοροπίδης στην πρώτη του κατάθεση μετά τη σύλληψή του ισχυρίστηκε ότι εκείνος σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη για να τη ληστέψει. Λίγες μέρες μετά αλλάζει την κατάθεσή του και ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε εκτελώντας την εντολή κάποιου τρίτου. Στο δικαστήριο αρνείται τώρα όλες τις κατηγορίες.

Η 32χρονη εφοριακός δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο, στις 18 Οκτωβρίου 2017, όταν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος τη σκότωσε με 14 μαχαιριές.

Ο κατηγορούμενος αρχικά είχε ομολογήσει το έγκλημα υποστηρίζοντας πως κίνητρο ήταν η κλοπή της τσάντας της 32χρονης και ότι την μαχαίρωσε όταν εκείνη αντιστάθηκε. Στη συνέχεια, ωστόσο, ανακάλεσε. Υποστήριξε ότι σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη κατά παραγγελία και ότι υπάρχουν δύο ηθικοί αυτουργοί που του υποσχέθηκαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την εφοριακό.

Είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Πηγή: STAR


αρχαιολογοι φλωρινα

«Βόμβα»: Η Θεσσαλονίκη θα «σβηστεί» από το χάρτη - Το φαινόμενο που θα «χτυπήσει» σε λίγο καιρό

Κίνδυνος να πλημμυρίσει με θαλασσινό νερό τεράστια περιοχή της Θεσσαλονίκης - Καταρρέει ανάχωμα που είχε κατασκευαστεί στο παρελθόν - Το νερό θα φτάσει μέχρι και την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Τι υποστηρίζει ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας.


οικονομοπουλος 2015 ποτε

Δείτε περισσότερα στο Cnn.gr.


αρχαιολογοι φλωρινα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



std ofstream binary write

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

βοτσαλα ζωγραφιστα

Ευρωκλινική Αθηνών: Καθολική εφαρμογή της «gold standard» μεθόδου στις επεμβάσεις bypass

Το Πρότυπο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Ολικής Αρτηριακής Επαναιμάτωσης Μυοκαρδίου (Bypass) της Ευρωκλινικής Αθηνών πιστοποιήθηκε ως «Center of Excellence» από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS.


σπανακοπιτα σφολιατα θερμιδες

Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ παρουσία πλήθους ιατρών και λοιπών επιστημόνων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το Κέντρο, το οποίο τελεί υπό τη διεύθυνση του διεθνώς αναγνωρισμένου καρδιοχειρουργού κ. Ιωάννη Χλωρογιάννη, πιστοποιήθηκε για το υψηλότατο επίπεδο εξειδίκευσης της ομάδας και την τεράστια εμπειρία στην εφαρμογή της απαιτητικής τεχνικής της ολικής αρτηριακής επαναιμάτωσης του μυοκαρδίου. Η τεχνική αυτή αφορά την καθολική χρήση αρτηριακών παρακαμπτήριων μοσχευμάτων και θεωρείται σήμερα διεθνώς το gold standard (μέθοδος εκλογής) για τους ασθενείς που πρόκειται να υποβληθούν σε εγχείρηση bypass ανοικτής καρδιάς. Σε σύγκριση με τη συνήθη πρακτική χρήσης των φλεβικών μοσχευμάτων, επιτυγχάνει μεγάλη αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης και ταυτόχρονα σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής του καρδιοπαθούς ασθενούς χωρίς στηθάγχη ή ανάγκη επανεπέμβασης.


βοτσαλα ζωγραφιστα

Η συγκεκριμένη τεχνική εφαρμόζεται στην Ευρωκλινική Αθηνών στο εντυπωσιακό ποσοστό 99,5% των περιστατικών και αφορά περισσότερους από 2.600 συνεχόμενους καρδιοχειρουργικούς ασθενείς της κλινικής που υποβλήθηκαν σε bypass αποκλειστικά με αρτηριακά μοσχεύματα, όταν στις ΗΠΑ – που θεωρείται η Μέκκα της Ιατρικής – το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει μόλις το 4%.


σκρουτζ στρωμα φουσκωτο

Ο διακεκριμένος Καρδιοχειρουργός και Διευθυντής του Πρότυπου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Ολικής Αρτηριακής Επαναιμάτωσης Μυοκαρδίου (Bypass) κ. Ιωάννης Χλωρογιάννης δήλωσε: «Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ήρθε ως αποτέλεσμα της τεράστιας εμπειρίας μας και της προσήλωσής μας στην εφαρμογή της τεχνικής της Ολικής Αρτηριακής Επαναιμάτωσης του Μυοκαρδίου. Στην Ευρωκλινική Αθηνών πραγματοποιούμε τη συγκεκριμένη απαιτητική τεχνική σε όλους μας τους ασθενείς, χωρίς διακρίσεις και εκπτώσεις στην ποιότητα ζωής τους».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο κ. Γεώργιος Πατούλης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος τόνισε: «Είναι σημαντικό για την Ελλάδα να διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένα Κέντρα Αριστείας, όπως αυτό της Ευρωκλινικής Αθηνών και του κ. Χλωρογιάννη, τα οποία αναδεικνύουν την ποιότητα και την επιστημονική αρτιότητα των Ελλήνων ιατρών».

Από την πλευρά του, ο κ. Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής, δήλωσε: «Εδώ και 20 χρόνια, στην Ευρωκλινική κέντρο μας είναι ο ασθενής. Η προσήλωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία αποδεικνύεται έμπρακτα από τις διεθνείς διακρίσεις των επιστημόνων ιατρών μας και τις πιστοποιήσεις των τμημάτων του Νοσοκομείου μας ως Centers of Excellence».


κ. Αντώνης Βουκλαρής – Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής
01
κ. Αντώνης Βουκλαρής – Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής