Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ιων στεριωτης

Συγκεκριμένα, η περίοδος των εργασιών εγκατάστασης-λειτουργίας του, παρατείνεται συνολικά κατά τέσσερις μήνες καθώς το έργο χωρίζεται σε δύο «υπο-φάσεις»: Η πρώτη φάση αφορά στα συστήματα έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και η δεύτερη τις υπολειπόμενες εργασίες, τη διασύνδεση με την τηλεματική καθώς και τις εκκρεμότητες με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.


διχασμένος γελωτοποιός

Συγκεκριμένα, έως τις 31 Μαΐου, οπότε και θα έχει λήξει η πρώτη φάση, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούν στα ΑΜΕΚ (Αυτόματα Μηχανήματα Έκδοσης Καρτών) των Οδικών Συγκοινωνιών (ΟΣΥ), των γραμμών 1, 2, 3 του μετρό, καθώς επίσης και ο εξοπλισμός σε τέσσερις σταθμούς του Προαστιακού.


αρχαια ελλαδα ανθολογιο β γυμν λυσεις

Παράλληλα, στην πρώτη φάση των τελικών εργασιών περιλαμβάνεται και ο έλεγχος λειτουργικότητας των συσκευών πώλησης με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Έως την 31η Ιουλίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για το λοιπό εξοπλισμό του προαστιακού σιδηρόδρομου, των λεωφορείων και του τραμ, η διασύνδεση με την τηλεματική, αλλά και η δυνατότητα προσωποποίησης των καρτών.


ιων στεριωτης

Σε ό, τι αφορά στην έκδοση προσωποποιημένων καρτών, αυτή θα είναι εφικτή μόνο εφόσον δοθεί η σχετική γνωμοδότηση από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία έχει εκφράσει την αντίθεσή της σε σχέση με τη δήλωση του ΑΜΚΑ από τους επιβάτες. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΑΣΑ προσανατολίζεται στη μη καταγραφή του ΑΜΚΑ πάνω στις μηνιαίες, τριμηνιαίες και ετήσιες κάρτες.


απε και οικονομια

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:


απε και οικονομια

Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες και το μεσημέρι-απόγευμα. Το βράδυ αναμένεται βελτίωση.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


οδοντιατροι λευκωσια στροβολος

Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το απόγευμα. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


κοφτο μακαρονακι με θραψαλο

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


κωλεττη δου

Πρόκειται για τον νεαρό με το προσωνύμιο «καμπούρης», ο οποίος έδενε με ειδικούς γάντζους πάνω στα ρούχα του τις πλάκες χρυσού και ως επιβάτης ταξίδευε στην Τουρκία.


γέρων χερουβείμ μοναχός

Μάλιστα πολλές φορές λόγω του βάρους - ενίοτε ξεπερνούσε τα 20 κιλά - στις φωτογραφίες αποτυπώνεται καμπουριασμένος.


κωλεττη δου

αντιστρατηγος μειμαρης

Σύμφωνα με τις Αρχές, το συγκεκριμένο άτομο είχε κάνει πολλά ταξίδια στην Τουρκία και είχε βρει έναν έξυπνο τρόπο να μεταφέρει τις πλάκες χρυσού με γατζάκια μέσα από τα ρούχα του.


47158921 202548340630272 1895545801334063104 n


Οι αστυνομικοί, μετά από στενή παρακολούθηση, κατάφεραν να τραβήξουν φωτογραφίες των λεγόμενων «ντελιβεράδων», που έβαζαν τις πλάκες χρυσού μέσα σε κούτες, τις φόρτωναν σε σκούτερ και τις μετέφεραν σε πρακτορεία λεωφορείων.




περάστε κόσμε

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ αναμένεται και μικρή πτώση της θερμοκρασία στα βόρεια κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.


μαμας μνημοσυνα

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


να κλινω η διενεξη

Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


περάστε κόσμε

Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ τις πρωινές ώρες.
Θερμοκρασία: από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ τις πρωινές ώρες.
Θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ολλανδια σενγκεν

Αφού χορέψουν αρκετή ώρα μόνοι τους οι νέοι και οι κοπέλες του χωριού, μια γιαγιά που έγνεθε ήρεμα αρχίζει με την αναμμένη ρόκα να τρέχει προς κάθε κατεύθυνση και να χτυπάει με αυτήν τους αρσενικούς που βρίσκονται μπροστά της χωρίς καμία διάκριση.


Κι ενώ η γιαγιά που άναψε τη ρόκα φαίνεται να κυριαρχεί εμφανίζεται μια άλλη ηλικιωμένη που παίρνει τη ρόκα και υποκαθιστά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αυτό μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές και η φλεγόμενη ρόκα να αλλάζει χέρια παραμένοντας «όπλο» για την καταδίωξη του ανδρικού υ.


ολλανδια σενγκεν

τηλεφωνο οτε βεροια


χειροποιητες σοκολατες

σου κου επεισοδια

Με σύνθημα «η γνώμη σου μετράει» φορείς, οργανώσεις και, πρωτίστως, οι πολίτες καλούνται, έως τις 30 Απριλίου 2017, να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης https://goo. gl/R6Zp6t ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ant. bta@patt. gov.gr.


Οι θεματικοί άξονες της διαβούλευσης προσδιορίστηκαν σε ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου και παρουσία της εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου, Νικολέτας Δανιά και εκπροσώπων επτά δήμων. Οι άξονες αφορούν στην απασχόληση και την εναρμόνιση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, στην εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση, στην κοινωνική ένταξη και τον πολιτισμό, στην υγεία και την κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη.


σου κου επεισοδια

Στην εναρκτήρια παρέμβασή του ο Γ. Καραμέρος, μεταξύ άλλων, επισήμανε:


ηθοποιοι γεννημενοι το 1968


Η ισότητα των φύλων είναι θεμελιώδες πανανθρώπινο δικαίωμα. Η εξάλειψη των έμφυλων ανισοτήτων και διακρίσεων είναι υπόθεση όλων μας, ανδρών και γυναικών. Το ζήτημα είναι υπαρκτό, είναι ορατό, δεν κρύβεται. Η εξάλειψή του μας ενώνει, δεν μας χωρίζει. Τη σιωπή και την ανοχή πρέπει να διαδεχθεί η ενεργός συμμετοχή και η κοινή δράση.


λουκουμαδες με μελι στο φουρνο


τσοπαν σαλατα συνταγη

Το γεγονός αυτό, μαζί με τις φθορές από την αλμύρα στις οποίες υπόκεινται τα διάσπαρτα στο έδαφος αρχιτεκτονικά μέλη του κτιρίου, είναι προβλήματα γνωστά στην Εφορεία Αρχαιοτήτων (ΕΦΑ) Κυκλάδων, η οποία αναλαμβάνει δράση. Σε αυτό θα βοηθήσει σημαντικά το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου το οποίο, με τη σύμφωνη γνώμη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), θα δώσει τη μεγαλύτερη χορηγία που έχει παράσχει ποτέ σε μνημείο, ύψους 550.000 ευρώ.


νιπτήρες μπάνιου με επιπλο

«Η χορηγία, που δείχνει τη βούληση του Ιδρύματος να επενδύσει και να βοηθήσει το μνημείο, είναι τεράστια ευθύνη για εμάς, αφενός να ανταπεξέλθουμε και αφετέρου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να προχωρήσουν τα αναστηλωτικά έργα», δήλωσε στη συνεδρίαση ο προϊστάμενος της ΕΦΑ Κυκλάδων, Δημήτρης Αθανασούλης, που μεταξύ άλλων επισήμανε τα προβλήματα του χώρου, τις προσπάθειες που έχουν ήδη γίνει και, κυρίως, αυτές που θα ακολουθήσουν.


τσοπαν σαλατα συνταγη


Η Δήλος είναι ένα ζωντανό πρόβλημα. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να καταστήσουμε τον χώρο αντάξιο της σημασίας και της επισκεψιμότητάς του. Η ΕΦΑ Κυκλάδων συγκροτεί ένα master plan διαχείρισης του αρχαιολογικού χώρου - μνημείων και μουσείου - και όλες οι προτεινόμενες επεμβάσεις έχουν προσαρμοστεί πάνω σε αυτή τη γενική προσέγγιση,



συμπλήρωσε ο έφορος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις εργασίες που προβλέπονται να γίνουν (στο Μουσείο θα ενταχθούν σε ΕΣΠΑ), αλλά και σε θέματα που αφορούν στην προστασία, στερέωση και ανάδειξη της Δήλου, στην επίλυση των οποίων συμβάλλει ο Δήμος Μυκόνου.


χαμηλή πρωτεϊνη s

skipper oyster

Ο άτυχος ασθενής υπέστη καρδιακή προσβολή στο χωριό Νέα Σκιώνη, στην περιοχή της Κασσάνδρειας, όπου λειτουργεί Κέντρο Υγείας που διαθέτει και ασθενοφόρο. Δεν διαθέτει όμως προσωπικό και έτσι το συγκεκριμένο όχημα ήταν ακινητοποιημένο, την ώρα που το μοναδικό διαθέσιμο ασθενοφόρο βρισκόταν σε απόσταση 80 χιλιομέτρων.


στρατολογια νομοθεσια

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το halkidikinews.gr, αντιμετώπιζε άλλο περιστατικό στον Πολύγυρο και θα μπορούσε να πάει στον 55χρονο με το έμφραγμα μόνο αφού ολοκλήρωνε την υποχρέωσή του εκεί. Αυτό σημαίνει πως από την στιγμή που ειδοποιήθηκε, θα χρειαζόταν περίπου μιάμιση ώρα ώσπου να φτάσει στην Νέα Σκιώνη.


skipper oyster

Το περιστατικό αποκάλυψε ο εθελοντής διασώστης στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες στην περιοχή, καθώς το Σάββατο ένας 38χρονος πέθανε αβοήθητος με το ασθενοφόρο να φτάνει σχεδόν δύο ώρες αφότου κλήθηκε.



προεδρικη εξοχικη κατοικια τροοδος

τει αθηνας τμημα εργοθεραπειας

Την κατάσταση είχαν επισημάνει στο Τμήμα Δενδροστοιχιών Αλσών και Φυτωρίων του δήμου Θεσσαλονίκης μέλη του Σωματείου ΘεσΕπί-Κέντρω και της ομάδας «Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης» και ο προϊστάμενος του Τμήματος Δημήτρης Σωτηριάδης, κατέγραψε αναλυτικά την κατάσταση.


«Η υπηρεσία μας θεώρησε σκόπιμο να μην προβεί σε άμεσες κλαδεύσεις καθώς μία τέτοια ενέργεια εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους για τη ξήρανση των δένδρων. Πραγματοποιήθηκε ριζοπότισμα με μίγμα αμινοξέων σε 1350 νεραντζιές με σκοπό την ενδυνάμωσή τους. Στη συνέχεια αφέθηκαν τα δένδρα να αντιδράσουν μόνα τους παρά την άσχημη εικόνα που παρουσίαζαν με τα ξερά φύλλα στην κόμη τους. Ένα ποσοστό 40% από τις νεραντζιές άρχισε να πρασινίζει βγάζοντας καινούργιο φύλλωμα. Θα αναμένουμε να αντιδράσουν και τα υπόλοιπα δένδρα μέχρι το τέλος Απριλίου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σωτηριάδης, ευελπιστώντας ότι «ο αριθμός των δένδρων που στο τέλος θα έχουν ξεραθεί, θα είναι κατά πολύ μικρότερος».


τει αθηνας τμημα εργοθεραπειας

Όπως εξηγεί, μετά το κλάδεμα των ξεραμένων δέντρων, θα φυτευθούν νέα, μετά τον Οκτώβριο ενώ βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης για το είδος που θα αντικαταστήσει τις νεραντζιές.



τι θα δουμε σημερα στο μαυρο τριανταφυλλο

κοκκινα τριανταφυλλα εικονες

ημέρα του παιδιού εικονες

Το νέο αυξημένο επίδομα θέρμανσης θα ανέλθει:


- Στις περιοχές της ζώνης Α΄, μεταξύ 3,75 και 5 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (25 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
- Στις περιοχές της ζώνης Β΄, μεταξύ 2,25 και 3 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (15 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
- Στις περιοχές της ζώνης Γ΄, μεταξύ 1,20 και 1,60 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (8 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
- Στις περιοχές της ζώνης Δ΄, μεταξύ 0,75 και 1 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (5 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)


προσφορο με μαγια φακελακι

Το επίδομα θα συνεχίσει να χορηγείται για επιφάνεια κύριας κατοικίας έως 80 τ. μ. για τον άγαμο και έως 100 τ. μ. για τον δικαιούχο που είναι έγγαμος ή μέρος συμφώνου συμβίωσης, ανεξαρτήτως αριθμού εξαρτώμενων τέκνων. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θα διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος TAXISnet.


ημέρα του παιδιού εικονες

Τα νοικοκυριά για να λάβουν το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης θα πρέπει να πληρούν τα εξής κριτήρια:


σταθεροποιηση γραμμων excel 2003


  • Άγαμος: Ετήσιο εισόδημα (τεκμαρτό ή πραγματικό) έως 12.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 100.000 ευρώ

  • Έγγαμος χωρίς παιδιά: Εισόδημα έως 20.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Έγγαμος με 1 παιδί: Εισόδημα έως 22.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Έγγαμος με 2 παιδιά: Εισόδημα έως 24.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Έγγαμος με 3 παιδιά και άνω: Εισόδημα έως 26.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Μονογονεϊκές οικογένειες: Εισόδημα έως 22.000 ευρώ συν 2.000 ευρώ για κάθε παιδί πέραν του πρώτου με αντικειμενική αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ


Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ρολο χοιρινο κοκκινιστο

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr ένας από τους συμμετέχοντες στο επεισόδιο κρατούσε πιστόλι. Στο σημείο έφθασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, όμως λίγο πριν την άφιξή τους, οι άνδρες που συμμετείχαν στο επεισόδιο εξαφανίστηκαν προς την Πλατεία Ελευθερίας.


πρεμιερα θεατρο αποθηκη

ξορκια αγαπης σε νεα σεληνη

2 copy


(Πηγή: tempo24.gr)


Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ γίνονται και προσαγωγές υπόπτων.


ρολο χοιρινο κοκκινιστο

3


(Πηγή: tempo24.gr)


4


(Πηγή: tempo24.gr)


e-δαπυ αναλωσιμα

Οι δικαστικές διαμάχες των δύο πλευρών είναι συχνές, όμως αυτή την φορά η μήνυση της ΧΕΝ στην πρώην ενοικιάστρια και τον εγγυητή του μισθώματος έγινε για την διεκδίκηση αποζημίωσης για τους βανδαλισμούς στο ακίνητο.


e-δαπυ αναλωσιμα

Η ταμίας της Ένωσης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ήταν ιδιαίτερα καυστική στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, όπου εκδικάστηκε η σχετική αγωγή. «Η χρήση του σπιτιού έγινε από τον Νοέμβριο του 2006, αλλά αρχικά ενοίκιο πλήρωνε η τεχνική εταιρία που έφτιαχνε το δικό της σπίτι. Από το 2010 ανανεώσαμε με την ίδια. Η Δήμητρα Λιάνη ήταν συστηματικά δύστροπη στην καταβολή μισθωμάτων», είπε και συνέχισε:


δημος παγγαιου ελευθερουπολη

«Τον Νοέμβριο του 2013 καταγγείλαμε τη μίσθωση λόγω μη πληρωμής των μισθωμάτων. Εκείνη, παρά την παρέλευση της προθεσμίας, δεν παρέδιδε το μίσθιο και ασκήσαμε αγωγή με την οποία πετύχαμε την αποβολή της τον Σεπτέμβριο του 2014».


εστιαση και αναψυχη

Εικόνα καταστροφής στο σπίτι


Συνεχίζοντας την κατάθεσή της η Ο. Γ. ανέφερε: «Το μίσθιο ήταν σε χείριστη κατάσταση. Πρόκειται για κατοικία σε συγκρότημα στην Εκάλη γύρω στα 330 τ. μ. Όταν μπήκαμε μέσα, υπήρχε έντονη δυσοσμία, υγρασία παντού, έλειπαν καπάκια από τουαλέτες και γενικά ήταν ένα σπίτι βανδαλισμένο! Το σπίτι ήταν κατασκευής 2005. Βλέποντας σε ποια κατάσταση αποδόθηκε το μίσθιο βάλαμε μηχανικό να υπολογίσει την ζημιά. Το κόστος για να το επαναφέρουμε ήταν πολύ μεγάλο και αποφασίσαμε να το πουλήσουμε. Φυσικά, επειδή ήταν σε τέτοια κατάσταση πωλήθηκε σε χαμηλότερη τιμή. Για την ακρίβεια, πωλήθηκε στις 450.000 ευρώ αντί 600.000, λόγω των ζημιών».


Υπεράσπιση της κ. Λιάνη από στενό φίλο της


κέντρο υγείας σαντορίνης

Ο βιασμός 16χρονης στην Καστοριά έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία στο Άργος Ορεστικό.


Η κοπέλα βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης στην ασφάλεια. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από μέρες στο facebook.


τα τελευταια νεα παοκ

ποιος ηθοποιος συνεληφθη σημερα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (29-11-2018).


Ο νεαρός ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με την κοπέλα κάτι που ίδια αρνήθηκε επίμονα. Τότε εκείνος, σύμφωνα πάντα με τις έως τώρα πληροφορίες του sentra.com.gr, τη βίασε.


κέντρο υγείας σαντορίνης

Το γεγονός κατήγγειλε η ίδια μαζί με συγγενικά της πρόσωπα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές του τμήματος Άργους Ορεστικού, καταφέρνοντας να συλλάβουν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος έχει αλβανική υπηκοότητα.


Η σύλληψη του δράστη έγινε σε κατάστημα στον κεντρικό πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού.


Να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, παρουσιάζοντας μια διαφορετική εκδοχή, ωστόσο σιγά-σιγά άρχισε να αποκαλύπτει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες, αρνούμενος πάντα ωστόσο ότι υπήρξε οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη. Η γυναικολόγος που εξέτασε όμως την άτυχη 16χρονη εντόπισε αίματα στη γενετήσια περιοχή.



μελιτζανα ψητη σκορδο

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, η ανάκληση έγινε «ύστερα από ενδελεχή έλεγχο του σχετικού φακέλου κατά τον οποίο διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχουν νέα στοιχεία τα οποία δεν συνεκτιμήθηκαν στην αρχική εξέταση ώστε να αιτιολογείται η αναπομπή του θέματος».


μελιτζανα ψητη σκορδο

Πρόκειται για το κέλυφος του αρχικού κτιρίου του Δυτικού Αεροσταθμού, του παλαιού πύργου ελέγχου του Αεροσταθμού και του αρχικού πυρήνα του συγκροτήματος του πρώην Αμερικανικού Κολεγίου Θηλέων Αθηνών.


Συγκεκριμένα τα μέλη του ΚΣΝΜ κλήθηκαν τον Οκτώβριο του 2016 να διερευνήσουν κατά πόσο οκτώ κτίρια του πρώην αεροδρομίου, μεταξύ των οποίων και τα παραπάνω, έχουν τις προϋποθέσεις να κηρυχθούν μνημεία.


παλαιοχωρι χαλκιδικης ξενοδοχεια

ξεθολωμα τζαμιων

Έπειτα από μια μαραθώνια συνεδρίαση διάρκειας περισσοτέρων από επτά ωρών τα μέλη του Συμβουλίου αποφάσισαν να κηρύξουν ως μνημείο μόνο το κτίριο του αγγλικού υποστέγου «Παγόδα».


Για τον Δυτικό αεροσταθμό η απόφαση της μη κήρυξης ήταν ομόφωνη, για τις εγκαταστάσεις του Κολεγίου οκτώ μέλη τάχθηκαν υπέρ του μη χαρακτηρισμού και τέσσερα υπέρ της κήρυξης και για τον παλαιό πύργο ελέγχου εννέα μέλη έκριναν ότι δεν πρέπει να κηρυχθεί και τρία μέλη ζήτησαν την κήρυξη. Η σχετική υπουργική απόφαση εκδόθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2016.


μπαστια γκαζελεκ αναβολη

Νότιοι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.


Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την ΕΜΥ:


θεατρο παλλας εκδοτηρια

Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


φιλίππα μιχάλη βιογραφικό

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανόν στα γύρω ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.


μπαστια γκαζελεκ αναβολη

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα και πιθανόν στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

μπελλα κυδωνακη αστρολογοσ

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα δώσει, στις 10:00 το πρωί, την εκκίνηση για τη διαδρομή των 13 χιλιομέτρων, από την πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, καθώς στις 11:45 στην εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους, του 1ου Athens International Criterium, από το ίδιο σημείο.


ρα πα παμ παμ ελληνικα

Προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν όσοι δεν θα συμμετάσχουν, παρατίθενται παρακάτω οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έτσι όπως τις ανακοίνωσε η ΕΛ. ΑΣ:


μπελλα κυδωνακη αστρολογοσ

τυρι fast κολιος

-Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Πλ. Ομονοίας.


-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Πλ. Συντάγματος.


-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Β. Αλεξάνδρου και της Λ. Βασ. Όλγας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.


-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Βασ. Αλεξάνδρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κανάρη και της Λ. Βασ. Σοφίας.


-Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της πλ. Ομονοίας και και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας.


-Ιουλιανού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Λιοσίων, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Παρρασίου και της πλ. Βάθη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Μάρνη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Καρόλου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Πλ. Καραϊσκάκη.


-Αχιλλέως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Θερμοπυλών, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Ανώνυμη οδός (δίπλα στο πάρκο Ελευθερίας), σε όλο το μήκος της.


-Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της.


-Μονής Πετράκη , στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.


-Χατζηκώστα, σε όλο το μήκος της.


-Ζαχάρωφ, σε όλο το μήκος της.


-Τσόχα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Λ. Βασ. Σοφίας.



τροχαιο αστυνομικου πατρα

Ο κ. Πέτροβιτς, ο οποίος μετέβη στους δύο πληγέντες από το έντονο καιρικό φαινόμενο, δήμους στο βόρειο τμήμα του νομού ‘Εβρου, δήλωσε πως εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής της ζημίας από τον ΕΛΓΑ, προκειμένου να καταβληθούν οι αποζημιώσεις.


φυσικές επιστήμες στο νηπιαγωγείο φως

κυκλοφορικό σύστημα μετάφραση στα αγγλικά

18424052 10212865853381434 279708102868875112 n 900x425


πηγή: alexpoli.gr


«Η διάρκεια της έντονης χαλαζόπτωσης ήταν 20 λεπτά και το φαινόμενο στροβιλιζόταν. Από το πρωί ειδοποιήσαμε τους εμπειρογνώμονες και τους υπαλλήλους του ΕΛΓΑ, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στην περιοχή, επιδιώκοντας να γίνει μία σύντομη εκτίμηση της μεγάλης αυτής ζημίας. Μάλιστα, η Περιφέρεια μπορεί να συνδράμει με γεωπόνους εφόσον κριθεί αναγκαίο, προκειμένου να ολοκληρωθεί πιο σύντομα η όλη διαδικασία».


τροχαιο αστυνομικου πατρα

βλέποντας μετοχη

Η σύλληψη από την «άμεση δράση» του ληστή, έφερε στο φως στοιχεία που έκαναν την αντιτρομοκρατική να έχει πια την υψηλή εποπτεία της έρευνας.


σχολεία φθιώτιδας

Η αποκάλυψη ότι ο ληστής που συνελήφθη είναι αδελφός φυλακισμένου για ληστείες και οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» σήμανε συναγερμό στις Αρχές.


λάουρα ντε νίγκρις ηλικια

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας τονίζουν ότι τόσο ο τρόπος δράσης, όσο και το γεγονός ότι ο 25χρονος που συνελήφθη δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενισχύουν ακόμα περισσότερο το σενάριο να ήταν η ληστεία ο τρόπος για να γεμίσουν το «επαναστατικό ταμείο».


βλέποντας μετοχη

Ο νεαρός που συνελήφθη, δήλωσε φοιτητής στο Πολυτεχνείο και είχε απέναντι στους αστυνομικούς αρνητική στάση, ως και επιθετική. Πάντως, ποτέ δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν και ούτε καν είχε προσαχθεί.


Όμως, οι Αρχές τον εντόπιζαν σχεδόν πάντα στις συγκεντρώσεις και τις πορείες που οργάνωναν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, υπέρ της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».


Ο φυλακισμένος πάντως αδελφός του, καταδικάστηκε για τις ληστείες που είχε κάνει μαζί με άλλα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στο Βελβεντό Κοζάνης και στο Πυργετό Λάρισας, ενώ είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στους «Πυρήνες». Ο ίδιος όμως διαχώριζε πάντα τη θέση του από τη συγκεκριμένη οργάνωση, ενώ και οι σχέσεις των συγκεκριμένων αντιεξουσιαστών με την ηγετική ομάδα της «Συνομωσίας» είναι τεταμένη με πολλές προστριβές.


Πάντως, από την έρευνα της αντιτρομοκρατικής το 2013 οπότε και συνελήφθη μαζί με άλλα άτομα του αντάρτικου πόλης σε καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε διαπιστωθεί ότι βρέθηκε γενετικό υλικό του σε αποτσίγαρα, σε οίκημα ασφαλείας στην οδό Διστόμου 87, στον Κολωνό, καθώς επίσης και:


-σε μπουκάλι, ληστεία ΑΤΕ Φλώρινας


-σε γάντι, ληστεία Βελβεντό Κοζάνης


-σε κλείστρο όπλου CREVNA ZASTAVA, που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.


-σε ξυραφάκι, σε οίκημα ασφαλείας στην οδό Ελ Αλαμέιν στο Χαλάνδρι


-σε πουκάμισο, σε οίκημα ασφαλείας επί της οδού Καρπενησιώτη 66 και Δυκονύμου 20, στα Τουρκοβούνια Αττικής, εκεί όπου μάλιστα είχαν βρεθεί ακόμα και σχέδια για απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού.


badminton η ωραια κοιμωμενη

Οι πρώτες αναφορές για Γιορτή της Μητέρας και της μητρότητας έρχονται από την αρχαία Ελλάδα.


ελτα ηρακλειο κρητης 62 μαρτυρων

Η μητέρα Γη (Γαία) σύζυγος του Ουρανού είναι η προσωποποίηση της φύσης, που γεννά όλο τον κόσμο και λατρεύεται σαν η υπέρτατη θεότητα. Η λατρεία περνά στη συνέχεια στην κόρη της, Ρέα, σύζυγο και αδερφή του Κρόνου. Η Ρέα λατρεύεται σαν η "Μητέρα των Θεών", καθώς φαίνεται να είναι η πρώτη, που γέννησε με τοκετό και ανάθρεψε τα παιδιά της με μητρικό γάλα. Οι αρχαίοι Έλληνες απέδιδαν τιμές στη Ρέα κάθε άνοιξη, καθώς ήταν και θεά της γης και της γονιμότητας.


badminton η ωραια κοιμωμενη

αγ λαυρας 70 πετρουπολη

Η γιορτή της μητέρας καθιερώθηκε τον 20ό αιώνα και προέρχεται από το αγγλικό και το αμερικανικό κίνημα των γυναικών. Η Αμερικανίδα Ann Maria Reeves Jarvis διοργάνωσε για πρώτη φορά το 1865 ένα κίνημα με το όνομα Mothers Friendships Day και συναντήσεις με το όνομα Mothers Day Meetings, κατά τις οποίες οι μητέρες αντάλλασσαν απόψεις και εμπειρίες. Το 1870 η Julia Ward Howe διοργάνωσε μια εκδήλωση φιλειρηνικής συγκέντρωσης μητέρων με το σλόγκαν peace and motherhood με σκοπό, τα παιδιά να μην στέλνονται στον πόλεμο.


Στην Ελλάδα η γιορτή της μητέρας συνδέθηκε με την εορτή της Υπαπαντής (2 Φεβρουαρίου). Τότε η ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει την Παναγία με τον Ιωσήφ που πηγαίνουν τον 40ήμερο Ιησού στο Ναό για ευλογία. Να "σαραντίσει", με σύγχρονη ορολογία. Μια κίνηση που ακόμα σήμερα κάνουν οι χριστιανές μητέρες (Σαραντισμός). Ο παράλληλος εορτασμός της μητέρας ξεκίνησε το 1929 με προφανή τον συμβολισμό. Όμως κατά την δεκαετία του 1960, ο εορτασμός ατόνησε και ενισχύθηκε η δυτικόφερτη συνήθεια εορτασμού της 2ης Κυριακής του Μαΐου. Η εκκλησία όμως επιμένει στην παλαιά ημέρα εορτασμού και διοργανώνει σχετικές εκδηλώσεις.


οταν γνωρισα την πολυ full movie

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουνν σχέδια πτήσεως 20 τουρκικά F-16, πέντε αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235 και 19 ελικόπτερα.


οταν γνωρισα την πολυ full movie

Καταγράφηκαν 37 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε 141 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου σε διάφορα σημεία του αρχιπελάγους.


best sms for love

Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικα μαχητικά, ενώ σε 9 περιπτώσεις η διαδικασία της αναχαίτισης εξελίχθηκε σε εμπλοκή.


Δεκατέσσερα τουρκικά αεροσκάφη έφεραν όπλα.


πατερ λουκασ ομοιοπαθητικοσ λευκωσια

ποντικι μοσχου συνταγες

Επίσης, ζητεί από τους συναρμόδιους υπουργούς οι προθεσμίες για τη διαδικασία παραχώρησης της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας να είναι ενδεικτικές και όχι αποκλειστικές.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, γι' αυτό το θέμα «υπήρξε ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικών ότι θα υπάρξει τροποποίηση-διόρθωση του άρθρου 6 της ΚΥΑ με αριθ. ΔΔΠ0007378/0454ΒΕΞ2017/11.05.2017 (ΦΕΚ 1636/Β/2017) για τους χρόνους ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραχώρησης της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας από τους δήμους σε τρίτους.


εσπα καινοτομια 2014

Συγκεκριμένα, ως καταληκτική ημερομηνία προς του δήμους για τη σύναψη των συμβάσεων παραχώρησης για τις απευθείας παραχωρήσεις από τους δήμους και για την ανάρτηση των προκηρύξεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στην παραχώρηση κατόπιν πλειοδοτικού διαγωνισμού, θα οριστεί η 23η Ιουνίου 2017, προκειμένου να αρθεί η αντίφαση μεταξύ των οριζόμενων στο άρθρο 6 ημερομηνιών (31.5 και 23.06).


δημος χολαργου αθλητισμος


ποντικι μοσχου συνταγες

χρυση ευκαιρια υποδηματα

Ο λιμενικός πήγε σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ATM) στην Πρέβεζα, προκειμένου ο ίδιος να βγάλει χρήματα από τον λογαριασμό του.


πατατες προσφορα

κουκλα frozen μουστακας

Μόλις όμως έφτασε μπροστά από το μηχάνημα, είδε 300 ευρώ ξεχασμένα...


Τότε χωρίς δεύτερη σκέψη μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, όπου παρέδωσε τα χρήματα καθώς και την απόδειξη της συναλλαγής από το μηχάνημα.


Ο λιμενικός, ο οποίος υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Λευκάδας και είναι πολύτεκνος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, δήλωσε μιλώντας στο prevezabest:


χρυση ευκαιρια υποδηματα

«Δεν σκέφτηκα στιγμή να κρατήσω τα χρήματα, διότι το μυαλό μου πήγε αμέσως, ότι, ίσως, ανήκουν σε κάποιον φτωχό που τα έχει ανάγκη. Έτσι αμέσως επισκέφτηκα την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, όπου παρέδωσα τα χρήματα».


συστατικα κυβου λαχανικων

Τελευταία ημέρα καταβολής του Δώρου των Χριστουγέννων ορίζεται η 21η Δεκεμβρίου. Το Δώρο υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΙΚΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών.


Νοείται βέβαια ότι ο εργοδότης μπορεί να καταβάλλει το δώρο και νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία. Τα δώρα εορτών σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθούν σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα.


συστατικα κυβου λαχανικων

γλυκο ψυγειου με κριμ κρακερς

Πώς υπολογίζεται το δώρο Χριστουγέννων


Για τον υπολογισμό του ποσού των δώρων λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό. Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το δώρο Χριστουγέννων αρχίζει από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους. Έτσι, οι εργαζόμενοι που η σχέση εργασίας τους με τον εργοδότη είχε διάρκεια χωρίς διακοπή όλη τη χρονική περίοδο που αναφέραμε δηλαδή από 1ης Μαΐου μέχρι 31ης Δεκεμβρίου κάθε έτους, δικαιούνται ολόκληρο το δώρο που είναι ίσο με ένα μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.


Όσοι όμως από τους παραπάνω μισθωτούς, που η σχέση τους με τον εργοδότη δεν διήρκησε ολόκληρο το χρονικό διάστημα (από 1/5 έως και 31/12), δικαιούνται να λάβουν τμήμα του δώρου ανάλογο με τη χρονική διάρκεια της εργασιακής τους σχέσης.


φωτογραφοι θεσσαλονικη τσιμισκη

Σε αυτήν την περίπτωση το δώρο Χριστουγέννων υπολογίζεται ως εξής: 2/25 του μηνιαίου μισθού ή 2 ημερομίσθια - ανάλογα με το πώς αμείβονται - για κάθε 19 ημερολογιακές ημέρες διάρκειας της εργασιακής σχέσης. Ακόμα και οι μισθωτοί που εργάστηκαν χρονικό διάστημα μικρότερο των 19 ημερών δικαιούνται ανάλογο κλάσμα του δώρου.


Εκτός από την περίπτωση που η εργασία παρασχέθηκε χωρίς διακοπή όλο το διάστημα από την 1η Μαΐου έως την 31η Δεκεμβρίου, στο διάστημα αυτό συνυπολογίζονται και όλες οι ημέρες που οι εργαζόμενοι-ες απουσιάζουν νόμιμα από την εργασία τους (π. χ. με ετήσια άδεια, με άδεια μητρότητας, με σπουδαστική άδεια). Ειδικά ως προς την απουσία των εργαζομένων λόγω ασθένειας, στο διάστημα υπολογισμού του δώρου Χριστουγέννων συνυπολογίζονται τα «τριήμερα ασθενείας», δηλαδή ο χρόνος απουσίας κατά τον οποίο δεν καταβάλλεται επίδομα ασθενείας, ενώ αφαιρούνται τα διαστήματα που καταβάλλεται από τον ασφαλιστικό φορέα επίδομα ασθενείας.


Με την online εφαρμογή του έχει δημιουργήσει το ΚΕ. Π.Ε. Α. δίνεται η δυνατότητα στους εργαζομένους να υπολογίσουν μόνοι τους το δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται, πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο:http://kepea.gr/calc-doro-xristoygennon. php


Τι ισχύει για τους ανέργους


δεν εχει εγκυρη ρυθμιση παραμετρων ip

Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια.


κοκκινα δερματινα γαντια

Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.


Αναλυτική πρόγνωση του καιρού


Αττική
Καιρός: τη νύχτα τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορη βελτίωση του καιρού τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: αρχικά βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν .
Θερμοκρασία: από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


δεν εχει εγκυρη ρυθμιση παραμετρων ip

ςεβ τω

Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά τοπικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: μέχρι νωρίς το πρωί νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Γρήγορη βελτίωση του καιρού.
Άνεμοι: βόρειοι 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


το προφυλακτικο εμεινε μεσα στον κολπο

Ο φάκελος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα ΕΛ. ΤΑ του Παλαιού Φαλήρου και άμεσα κλήθηκε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.


μπατιστα ποδοσφαιρο

Όπως διαπιστώθηκε, οι σφαίρες που υπήρχαν μέσα στο φάκελο φαίνεται να προέρχονται από πολεμικό όπλο και ήδη έχουν σταλεί στα εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.


το προφυλακτικο εμεινε μεσα στον κολπο

Το μέγεθος του φακέλου και το γεγονός ότι οι σφαίρες είχαν τοποθετηθεί μέσα στο φάκελο, χωρίς να είναι συσκευασμένες, κίνησαν τις υποψίες των υπαλλήλων των ΕΛ. ΤΑ στο Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές.


Τις έρευνες τις έχει αναλάβει η Αντιτρομοκραιτκή, ενώ στο φάκελο δεν υπήρχε αποστολέας.


και εγω σαγαπω στα ισπανικα

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

σύσταση ετερόρρυθμης εταιρείας

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με την επίμαχη ανάρτηση διέταξε χθες το απόγευμα ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας. Η παρέμβαση του Εισαγγελέα έχει στόχο να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις από την επίμαχη ανάρτηση ή και άλλες ανάλογης μορφής και είχε ως αφορμή καταγγελία του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης.


Στην συγκεκριμένη ανάρτηση ο Γιώργος Φιλιππάκης, εκτοξεύει απειλές κατά του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, λίγα 24ωρα μετά την δολοφονική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.


χρώματα νανοτεχνολογίας

Συγκεκριμένα, ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ στην ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook αναφέρει μεταξύ άλλων: «Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».


ποια ειναι η σωστη θεση οδηγησης

filippakis


σύσταση ετερόρρυθμης εταιρείας

Την έρευνα θα διενεργήσει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ στην παραγγελία του εισαγγελέα δεν έχει τεθεί θέμα για εφαρμογή αυτόφωρης διαδικασίας.


Ο δημοσιογράφος τα ξημερώματα της Κυριακής πάλι με ανάρτησή του, έκανε γνωστό ότι είχε συλληφθεί.




δεδδηε νεα υδε

Τα πλοία θα εκτελέσουν πραγματικά πυρά, θα αποκρούσουν εικονικές επιθέσεις από μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ασύμμετρες απειλές.


bg on air radio

Η μεγάλη αυτή άσκηση θεωρείται ότι είναι απάντηση στη μεγάλη τουρκική αεροναυτική άσκηση «Θαλασσόλυκος» που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όπου ένα από σενάρια περιελάμβανε και κατάληψη βραχονησίδας του Αιγαίου από Τούρκους κομάντο.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΝ:



Με την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, αναδεικνύονται και ενισχύονται οι άρρηκτοι δεσμοί του Ελληνικού λαού με τη θάλασσα και το Πολεμικό Ναυτικό, που αποτελεί βασικό παράγοντα της Εθνικής μας ισχύος, θεματοφύλακα των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και προασπιστή της εδαφικής μας ακεραιότητας. Παράλληλα δε προβάλλεται η πλούσια Ναυτική Παράδοση και η Ναυτική Ιστορία της Ελλάδας.


δεδδηε νεα υδε

ντελοπουλος


Δείτε το σχετικό βίντεο που δημιούργησε το Πολεμικό Ναυτικό:




αρχαια αλικαρνασσος

Ειδικότερα, οι συντάξεις του Ιουνίου του 2017 θα καταβληθούν στους συνταξιούχους από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου.


καταστηματα στις βρυξελλες

Αναλυτικά:


ναυπακτος δαφνη αστικο

- Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Μαΐου 2017 ημέρα Τρίτη.


αρχαια αλικαρνασσος

- Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Μαΐου 2017 ημέρα Τρίτη.


- Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Ιουνίου 2017 ημέρα Πέμπτη.


- Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Ιουνίου 2017 ημέρα Πέμπτη.


- Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 30 Μαΐου 2017 ημέρα Τρίτη.


- Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 02 Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή.


- Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 30 Μαΐου 2017 ημέρα Τρίτη.


σαρδόνια χαμόγελα

Οι παίκτες της ομάδας, φρόντισαν να γίνουν γνωστοί στο πανελλήνιο μέσω του πρωτότυπου τρόπου που πανηγύρισαν τον τίτλο.


Για να τα καταφέρουν αποφάσισαν να δώσουν μια καλτ διάσταση στους πανυρισμούς τους κάνοντας γύρο θριάμβου μέσα στο γήπεδο πάνω σε καρότσα ενός αγροτικού.


Το βίντεο ανέβηκε στη σελίδα του Facebook του Thrakisports.gr.


σαρδόνια χαμόγελα

τεχνη ψηφιδωτου

σεμινάρια για τουρισμό




ωτορινολαρυγγολόγος καρδιτσα

Σύμφωνα με βούλευμα τού Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, πρόκειται για αναπληρωτή καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ που κατηγορείται ότι για μία 10ετία διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο, γεγονός που φέρεται ότι είχε αποκρύψει, εισπράττοντας κανονικά τα επιδόματα που προβλέπονται για τους πανεπιστημιακούς που δεν ασκούν ιδιωτικό έργο. Το ύψος της απάτης που του αποδίδεται ανέρχεται σε 98.000 ευρώ.


Η υπόθεση ερευνήθηκε, κατόπιν καταγγελίας, από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Υγείας και Πρόνοιας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο. Όπως περιγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα, ο 67χρονος χειρουργός υπέβαλε δήλωση στο τμήμα μισθοδοσίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ότι δεν ασκεί ιδιωτικό έργο, ενώ προσκόμισε στην αρμόδια ΔΟΥ βεβαίωση διακοπής επιτηδεύματος.


Το Δικαστικό Συμβούλιο έκανε δεκτό το πόρισμα των ελεγκτών, οι οποίοι διαπίστωσαν στην έρευνα τους ότι ο κατηγορούμενος γιατρός είχε μισθώσει τμήμα του ιδιωτικού του ιατρείου σε συνάδελφό του και στον υπόλοιπο χώρο δεχόταν ασθενείς, στους οποίους παρείχε ιατρικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής, ενώ, παράλληλα, πραγματοποιούσε χειρουργεία - πάντα με αμοιβή - σε ιδιωτική κλινική.


ωτορινολαρυγγολόγος καρδιτσα

εποχη σπορας βαμβακιου

Οι πράξεις που του καταλογίζονται αφορούν την περίοδο 2002 - 2011, με εξαίρεση ένα 7μηνο κατά το εν λόγω διάστημα, όταν απουσίαζε με εκπαιδευτική άδεια.


μεταχειρισμενα μηχανακια θρακη

μπερζέρες

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στις 12:00 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η πλειοδοτική διαδικασία, και άνοιξαν οι φάκελοι των προσφορών των διεκδικητών, παρουσία συμβολαιογράφων και της εταιρείας Grant Thornton η οποία έχει οριστεί ως ειδική εκκαθαρίστρια, σε συνεργασία με τη δικηγορική εταιρεία «Ανδρέας Αγγελίδης».


μπερζέρες

ψαρι πανε φουρνου

οστα φιδιου

Οι εταιρείες που κατέθεσαν προσφορές ήταν η DIMERA συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη (φέρεται ότι προσέφερε ποσό κοντά στα 11 εκατ. ευρώ), ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, και δύο εταιρείες, πιθανά κυπριακών συμφερόντων, με ονομασία VEGATA και New Mile (προσφορά 21 εκατ. ευρώ).


Ωστόσο, η διαδικασία δεν τελειώνει εδώ. Αναμένονται ενστάσεις από τους επιχειρηματίες και τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Συνεπώς, στις δικαστικές αίθουσες, μετά την εκδίκαση των ενστάσεων, αναμένεται να γίνει γνωστός ο νέος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ.


λευκή εντολή

Η Εθνική Τράπεζα είναι ένας από τους πρώτους οργανισμούς που συγκρότησαν συλλογή έργων τέχνης, αλλά και καθιέρωσε, παράλληλα µε την τραπεζική της δραστηριότητα, παρεμβάσεις σε θέματα κοινωνικά και πολιτιστικά. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε ο περυσινός διαγωνισμός που στόχο είχε, πέρα από τον εμπλουτισμό της συλλογής, την στήριξη και ενθάρρυνση των νέων καλλιτεχνών.


λευκή εντολή

ειδησεις απο αγγλια

Στην ομιλία του ο κ. Φραγκιαδάκης είπε ότι η Εθνική, απέκτησε αυτή την τεράστια συλλογή της, μέσα στην πάροδο των χρόνων, στηρίζοντας συχνά νέους καλλιτέχνες οι οποίοι στη συνέχεια έγιναν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της τέχνης που γνωρίζουμε σήμερα, και ανέφερε χαρακτηριστικά τους Τσαρούχη, Παρθένη κα. Ο κ. Φραγκιαδάκης ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες και τους συνεχάρη για τη διάκρισή τους, λέγοντας ότι εύχεται στα 275 χρόνια της εθνικής Τράπεζας, “οι σημερινοί καλλιτέχνες να είναι τα μεγάλα ονόματα του αύριο οι οποίοι με τα έργα τους θα έχουν σημαδέψει την εποχή μας.”




διατρηση παρθενικος υμενας

εγω κι εσυ παριος στιχοι

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:


είχε εφεύρει

Αττική


καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις.


διονυσης τ. αμπερ αλερτ

άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.


εγω κι εσυ παριος στιχοι

θερμοκρασία: από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: αρχικά αίθριος. βαθμιαία αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.


άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 η 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις από τα δυτικά κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά της Μακεδονίας.


άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Το πρωί στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου.


άνεμοι: ασθενείς και στο ιόνιο τοπικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά.


άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


πηγε φανταρος ο τσιπρας

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με τις κενές βάρδιες ασθενοφόρων που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει 24ωρη κάλυψη λόγω έλλειψης προσωπικού. Όπως δήλωσε η ίδια:



Προσπαθούμε να κάνουμε την κατανομή των ασθενοφόρων με τέτοιον τρόπο, ώστε στη Χαλκιδική κάθε περιοχή λίγο μεγάλη να είναι καλυμμένη, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω έλλειψης προσωπικού. Δεν είναι μόνο το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας που έχει κενές βάρδιες. Αυτό είναι στην καλύτερη μοίρα απ΄ όλα. Από δω και πέρα θα έχουμε λίγο κόσμο από τους αδειούχους που πηγαίνουν και δουλεύουν εθελοντικά στις άδειές τους. Εκδηλώσανε πάρα πολλοί εργαζόμενοι ενδιαφέρον, όπως γίνεται κάθε χρόνο. Δηλαδή παίρνουν την άδειά τους οι εργαζόμενοι από την κεντρική βάση τους και πηγαίνουν και εργάζονται σε περιοχές όπου υπάρχουν ελλείψεις, σε νησιά, στη Χαλκιδική κλπ. Αρκεί οι τοπικοί άρχοντες εκείνα καλύψουν τη σίτιση και διαμονή.


πηγε φανταρος ο τσιπρας


«Μέχρι τώρα τα καταφέρναμε. Πιστεύω ότι και φέτος κάτι θα γίνει με τη Χαλκιδική. Θέλω να πιστεύω ότι τα βγάλουμε πέρα», καταλήγει στις δηλώσεις της.


βαζακια γαμου χονδρικη


ωδείο δήμου ηρακλείου

λευκα ειδη λαμπροπουλος

Σύμφωνα με την Τροχαία, τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση προτεραιότητας, αλλά και των κανόνων κυκλοφορίας, ενώ σημειώνεται ότι η μη χρήση προστατευτικού κράνους από οδηγούς και επιβάτες των δίκυκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.


λευκα ειδη λαμπροπουλος

λεγο νινξαγο μοωιε

Παράλληλα, στο ίδιο χρονικό διάστημα, βεβαιώθηκαν, στην Αττική, 26.368 παραβάσεις από τις οποίες οι 1.047 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.


χαλιά μεταχειρισμένα θεσσαλονικη

Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής παραβάσεις:


-807 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 76 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος
-2.064 παραβάσεις ορίου ταχύτητας
-518 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
-1.174 για χρήση κινητού τηλεφώνου
-567 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας
-2.011 για μη χρήση προστατευτικού κράνους


Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

μανοσ λοιζοσ το ζειμπεκικο τησ ευδοκιασ official version

Την πλήρη καταστροφή που έχει συντελεστεί στο χωριό Βρίσα αποτυπώνουν οι εικόνες του πρώτου βίντεο. Το χωριό «ισοπεδώθηκε» από την σεισμική δόνηση και τα σωστικά συνεργεία επιχειρούν να απομακρύνουν τα συντρίμμια των οικημάτων που κατέρρευσαν.


Περίπου το 80% των σπιτιών, χαρακτηριστικά δείγματα λαϊκής αρχιτεκτονικής του τέλους του 19ου αιώνα μέχρι και το 1930, είναι σωροί ερειπίων.


Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι του χωριού δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκαν τα σπίτια τους.


δάσος του κατίν

λυσαρι μαθηματικων β δημοτικου τετραδιο εργασιων


μανοσ λοιζοσ το ζειμπεκικο τησ ευδοκιασ official version



κεπ βικτωρια

Αναλυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το βράδυ μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.


κεπ βικτωρια

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη. Μεταβολή του καιρού τη νύχτα στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου με καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία σε άνοδο, θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 35 βαθμούς Κελσίου.


Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη σύμφωνα με την ΕΜΥ.


πατέρας μάξιμος

κρανιδι νεα σημερα

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά αίθριος. Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Μυτιλήνη
Καιρός: Αρχικά αίθριος. Αργά το απόγευμα αραιές νεφώσεις που από τη νύχτα θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


επιμετρητής ποσοτήτων λεμεσος

«Η αγορά έχει τους κανόνες της και η θέση του κράτους είναι να ρυθμίζει τους κανόνες. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για επενδύσεις στη χώρα μας» πρόσθεσε ο υφυπουργός.


Αναφερόμενος στις ιδιωτικές επενδύσεις, τόνισε ότι είναι πολλές αυτές που έχουν σημασία για τη χώρα, ωστόσο ειδικά η επένδυση της Cosco στον Πειραιά, μαζί με τα ναυπηγεία - εφόσον επιλυθεί το ζήτημα της ναυπηγοεπισκευής - μπορούν ν΄ αλλάξουν την μοίρα της χώρας.


τα ειδη του στηθους

σσασ μορια

Είμαστε ευρωπαϊκή δύναμη, τόνισε κ. Πιτσιόρλας και πρέπει να αξιοποιήσουμε την ιστορία μας και την θέση μας, ενώ υπογράμμισε ότι ο Πειραιάς αναπτύσσεται και μπορεί να γίνει η εμπροσθοφυλακή στην ανάπτυξη της χώρας.


επιμετρητής ποσοτήτων λεμεσος

Μιλώντας για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες που εμφανίζονται από τις αλλαγές στην διεθνή οικονομική και πολιτική κατάσταση, έφερε ως παράδειγμα την πρόσφατη υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, της Cosco και του λιμένα της Σαγκάης, που στόχο έχει την αύξηση των εισερχόμενων φορτίων από την Κίνα στην Ευρώπη, καθιστώντας τον Πειραιά ως ένα από τα βασικότερα σημεία εμπορικής διασύνδεσης της Ασίας με τη Δύση.


προθεση με αποστροφο

Έτσι, πέραν των Κυριακών 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου 2018, κατά τις οποίες με βάση την ισχύουσα νομοθεσία (Ν.4177/2013 αρ. 16 παρ. 1β & Ν.4314/2014 αρ. 108 παρ. 1) επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, με προτεινόμενο ωράριο 11:00 έως 18:00, το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς, έχει ως εξής:


προθεση με αποστροφο


  • ΠΕΜΠΤΗ 13/12/2018: 09:00-21:00

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/12/2018: 09:00-21:00

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12/2018: 09:00-18:00

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 16/12/2018: 11:00-18:00

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 17/12/2018: 09:00-21:00

  • ΤΡΙΤΗ 18/12/2018: 09:00-21:00

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12/2018: 09:00-21:00

  • ΠΕΜΠΤΗ 20/12/2018: 09:00-21:00

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12/2018: 09:00-21:00

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12/2018: 09:00-18:00

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12/2018: 11:00-18:00

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12/2018: 09:00-18:00 (Παραμονή Χριστουγέννων)

  • ΤΡΙΤΗ 25/12/2018: Κλειστά

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12/2018: Κλειστά

  • ΠΕΜΠΤΗ 27/12/2018: 09:00-21:00

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12/2018: 09:00-21:00

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12/2018: 09:00-18:00

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 30/12/2018 11:00-18:00

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 31/12/2018: 09:00-17:00 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς)

  • ΤΡΙΤΗ 1/1/2019: Κλειστά

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 2/1/2019: Κλειστά


Από την Πέμπτη 03 Ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους Λεκανοπεδίου Αττικής.


μεταβολη της ορμης

επισκευες κοντερ λαρισα

το τελος το δαχτυλιδι της φωτιας

Την Παρασκευή οι υποψήφιοι των Γενικών λυκείων εξετάστηκαν στο μάθημα της Βιολογίας Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας, ένα μάθημα ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς όσοι στοχεύουν στις ιατρικές σχολές θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να πετύχουν την καλύτερη βαθμολογία. Επίσης, τα μαθήματα προσανατολισμού αναμένεται να καθορίσουν τις βάσεις


το τελος το δαχτυλιδι της φωτιας

κινησεις σκυλου

λιβαδεια αγγελιες εργασιας

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα, που είναι και η τελευταία ημέρα. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Μαθηματικά και την Ιστορία Γενικής Παιδείας.


φυσικη γενικης β λυκειου αρνος

Συγκεκριμένα, στελέχη της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Ραφήνας με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντόπισαν στη διάρκεια ελέγχου σε χειραποσκευή του 26χρονου, πλαστικό δοχείο με ποσότητα ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 50,9 γρ. καθώς και 43 κάψουλες αγνώστου ουσίας.


Ο 26χρονος φέρεται να υπέδειξε ως προμηθευτή των ναρκωτικών τον 36χρονο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έρευνα στην οικία του δεύτερου στην Καλλιθέα Αττικής, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.


αττικο νοσοκομειο γαστρεντερολογοι

Κάτω από κρεβάτι ο 36χρονος είχε επιμελώς κρυμμένα σε γυάλινα δοχεία και ειδικές συσκευασίες ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού βάρους 3,155 κιλά, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μεταλλικό τρίφτη, πλαστικό δοχείο με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, 3.000 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.


Ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του 26χρονου στην Ηλιούπολη, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας παρουσία εισαγγελέα, όπου εντοπίστηκε μία επιπλέον νάιλον συσκευασία με 98 γρ. ακατέργαστη ινδική κάνναβη.


φυσικη γενικης β λυκειου αρνος

αυτοεκτιμηση στα αγγλικα

Και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Ραφήνας


λοφος νεαπολης

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα πελάγη τοπικά 6 και στο βόρειο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.


λοφος νεαπολης

all is lost opening scene

κτιριακεσ προδιαγραφεσ νηπιαγωγειων

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


Αττική


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση τη νύχτα.


Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 19 έως 25 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από αργά το βράδυ.


Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και κατά διαστήματα έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ στη δυτική Μακεδονία.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, τοπικά ισχυρές στην Πελοπόννησο. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο έως 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στη Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και πιθανόν τοπικά στη Θεσσαλία. Πρόσκαιρη βελτίωση τη νύχτα.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



νικος παπαζογλου τι τραγούδι να σου πω στίχοι

Ανάμεσα στον κόσμο που κρατά πανό και διαμαρτύρεται, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βρέθηκαν και άτομα με μια όχι τόσο casual εμφάνιση.


παγκρητιο σταδιο ηρακλειο κρητης τηλεφωνο

Στην μεγάλη προγραμματισμένη συγκέντρωση, ξεχώρισαν κάποιοι πολίτες που πήγαν με κοστούμια, γραβάτες, χαρτοφύλακες και πούρα.


IMG 1268


το γυραδικο καμινια καταλογος

IMG 1273


νικος παπαζογλου τι τραγούδι να σου πω στίχοι

IMG 1276


IMG 1265


σαλτσα με ρουμι

Οι μαθητές του γυμνασίου δικάστηκαν μετά από την καταγγελία του ίδιου του διευθυντή τους για ένα λουκέτο που βρέθηκε σπασμένο, και με δεδομένο ότι στο σχολείο από την κατάληψη του περασμένου Σεπτεμβρίου δεν υπήρξαν άλλες ζημιές.


σαλτσα με ρουμι

βοηθος ιατρικων εργαστηριων μαθηματα

Το δικαστήριο ανηλίκων αντικατέστησε την πρωτόδικη ποινή των 80 ωρών κοινωνικής εργασίας, με την ποινή της αγοράς ενός βιβλίου από τον κάθε έναν απ’ αυτούς, για την δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου.


τα πιο ωραια αυτοκινητα του κοσμου

Γονείς και εκπαιδευτικοί αλλά και η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, κάνουν λόγο για απόφαση που δημιουργεί δεδικασμένο, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για μελλοντικές διώξεις, αν δεν αλλάξει ο νόμος που αντιμετωπίζει τις μαθητικές κινητοποιήσεις.


Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου και η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ρεθύμνου, μετά την έκταση που έλαβε η είδηση της καταδίκης των μαθητών πρωτόδικα, είχαν εκφραστεί ενάντια στη στάση που κράτησε ο διευθυντής της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας. Αρχικά μάλιστα οι συνάδελφοί του, μέσω της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, είχαν ζητήσει να διαγραφεί από την Ένωση - γεγονός που αντιμετωπίστηκε κατόπιν αρνητικά, τόσο από γονείς, όσο και από άλλους εκπαιδευτικούς.


κοκκινες ηλεκτρικες συσκευες

Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στη 1:30 το μεσημέρι και ήδη έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από ολόκληρη τη Μεσσηνία και συγκεκριμένα 10 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν τα 2 αεροσκάφη PZL από την Καλαμάτα. Αξίζει να σημειωθέι ότι έχουν κληθεί εναέριες ενισχύσεις και από Τρίπολη.


Οχήματα και πυροσβέστες έχουν κληθεί από Καλαμάτα, Πύλο, Πεταλίδι και Μελιγαλά με σκοπό να δώσουν μάχη με τις φλόγες και να προλάβουν να περιορίσουν τις συνέπειες πριν γίνουν καταστροφικές.


ή μου βγαίνουνε πολλοί

εξω φυσαει και βρεχει καρρας

Όπως γράφει το eleftheriaonline.gr, υπάρχουν αναφορές από την περιοχή που κάνουν λόγο για 3 διαφορετικές εστίες περιμετρικά της Κορώνης, στις περιοχές Σαράντου και Τουρλάκου.



κοκκινες ηλεκτρικες συσκευες



Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

παρακολουθηση εσωτερικων χωρων

Στο σημείο, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, που κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά.


Στον αγώνα της κατάσβεσης της φωτιάς στο Σούλι, αναμένεται να σπεύσει και ένα ελικόπτερο.



κοτοπουλο γεμιστο με καστανα και κουκουναρια


#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο #Άνω #Σούλι #Μαραθώνα #Αττικής. Επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος.


παρακολουθηση εσωτερικων χωρων

δεν κλαιω για σενα κιθαρα
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 3, 2017

ευ ζην δραμα

Ο Διονύσης Τσακνής προσπαθούσε να μιλήσει στο μικρόφωνο, κατά την διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του μνημείου «Μνήμες και χρέος» κατά του «μαύρου». Τον πρόεδρο της ΕΡΤ όμως, διέκοπτε η Ραχήλ Μακρή, φωνάζοντας παρατεταμένα: «είστε άνανδροι και ξετσίπωτοι που δεν δίνετε το λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ΕΡΤ», θυμίζοντας προφανώς τον προσωπικό της αγώνα...


εγκληματικοτητα νεα υορκη

Capture1 Capture copy


αποφοιτηση 2015 κολεγιο

Φανερά εκνευρισμένος ο κ. Τσακνής, φώναξε στη Ραχήλ Μακρή: «Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους, βγάλτε το σκασμό. Σκάσε, σκάσε». Η ίδια όμως αρνήθηκε... «Δεν θα σας κάνω το χατίρι να σκάσω» είπε η Ραχήλ Μακρή.


ευ ζην δραμα

Ακολούθησε αναστάτωση με τον Διονύση Τσακνή να προσπαθεί να ολοκληρώσει τον λόγο του και την κυρία Μακρή να επιμένει στην άποψή της ότι η ΕΡΤ είναι σκοτεινό εργαλείο στα χέρια της κυβέρνησης που αρνείται να καλέσει στις εκπομπές της αυτούς που έδωσαν αγώνες για να μείνει ανοιχτή, Η Ραχήλ Μακρή χαρακτήρισε μάλιστα τους ομιλούντες "άνανδρους"...


«Στην ΕΡΤ δεν μπήκαν τανκς» προσπάθησε να πει ο κ. Τσακνής. "Μπήκατε όμως εσείς", ήταν η απάντηση της Ραχήλ Μακρή.


rahil ert1


Η πρώην βουλευτής Κοζάνης είχε πρωτοστατήσει στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ το 2013. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα της πάνω στην καγκελόπορτα του ραδιομεγάρου.


προβολεας ποδηλατου led

Ο Βίκτωρ Δήμας άφησε την τελευταία του πνοή στην Χειμάρρα. Τις προηγούμενες ημέρες, είχε έρθει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε εξετάσεις και μόλις επέστρεψε στη γενέτειρα του, υπέστη ανακοπή καρδιάς.


Ο Πύρρος Δήμας, σύμφωνα με το himara.gr, επιστρέφει εσπευσμένα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στην Εθνική ομάδα άρσης βαρών των ΗΠΑ, για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης στη Χειμάρρα.


αναθεωρηση ελληνικου συνταγματος

μαυρη μυτη γατας

Ως ένδειξη πένθους ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτές άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του στο Facebook, βάζοντας μια μαύρη κορδέλα, ως ένδειξη πένθους.


προβολεας ποδηλατου led



υπουργείο εξωτερικών κύπρου επικοινωνία

Τα καταστήματα ωστόσο μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.


νεα απο πρασια ευρυτανιας

Η ΕΣΕΕ καθώς και ο Εμπορικός Συλλόγος Θεσσαλονίκης υπενθυμίζουν ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


υπουργείο εξωτερικών κύπρου επικοινωνία

τραγουδια για κλιπ βαπτισης

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε προϊόντα που αντιστοιχούν σε ποσοστό άνω του 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος - και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία - το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης. Στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από ...% έως ...%»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.


Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι πρακτικές επικοινωνίας μείωσης της τιμής διενεργούνται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα και προαιρετικά σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Η διενέργεια εκπτώσεων είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης.


ταγματα αγγελων

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος, θα διακοπεί η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, μεταξύ των κόμβων Μποζαίτικων και Εγλυκάδας.


Έτσι, οι οδηγοί που θα έχουν κατεύθυνση, είτε προς Αθήνα, είτε προς Πύργο, θα χρησιμοποιούν το τοπικό οδικό δίκτυο της Πάτρας, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους, μέσω των εθνικών οδών Αθηνών-Πατρών και Πατρών-Πύργου.


προκαταβολη μεταφραση στα αγγλικα

Επίσης, κατά την διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα παραμείνουν κλειστοί, τόσο ο κλάδος εισόδου του κόμβου Μποζαίτικων, με κατεύθυνση προς Πύργο, όσο και ο κλάδος εισόδου του κόμβου Εγλυκάδας, με κατεύθυνση προς Αθήνα.



prime μεταφραση στα ελληνικα
ταγματα αγγελων

χριστουγεννα 2015 γιαννενα

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η αστυνομία είχε αποκλείσει την οδό Τερτσέτη, μπροστά από το δικαστικό μέγαρο.


χριστουγεννα 2015 γιαννενα

τεκμαρτό ημερομίσθιο της 1ης ασφαλιστικής κλάσης 2014

Στους κατηγορούμενους θα ασκηθεί ποινική δίωξη και στην συνέχεια θα γυρίσουν πίσω στα κρατητήρια του Αστυνομικού τμήματος, ενώ την Δευτέρα θα αρχίσουν οι ανακρίσεις για το θάνατο του Αμερικανού τουρίστα.


Η αιτία της άγριας δολοφονίας


Όπως δείχνουν τα στοιχεία της αστυνομίας, από στοιχεία βίντεο που έχει στην διάθεσή της, ο νεαρός έχασε την ζωή του λόγω μιας... selfie.


παιδικο τραπεζακι με καρεκλες jumbo

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ο νεαρός και η παρέα του έβγαλαν μια φωτογραφία με την σερβιτόρα του μπαρ, όπου διασκέδαζαν. Ο μπράβος του μαγαζιού ενοχλημένος από τη φωτογραφία ζήτησε εξηγήσεις από την παρέα και άμεσα ξεκίνησε ο καυγάς με τον 22χρονο.


zak


Στα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, φαίνεται ο νεαρός να το βάζει στα πόδια, με τον 32χρονο υπάλληλο του μπαρ να τον ακολουθεί κατά πόδας, μαζί με ακόμη έναν υπάλληλο αλλά και έξι Σέρβους.


Οι άντρες μετά το κυνηγητό έπιασαν τον νεαρό και τον χτύπησαν άγρια, ακόμη και όταν βρισκόταν στο έδαφος αναίσθητος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.




ταμπλετ φθηνα και καλα

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 4 το απόγευμα και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στο εσωτερικό του εργοστασίου.


ταμπλετ φθηνα και καλα

αρτηριες του ανθρωπινου σωματος

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά αλλά και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο επέκτασης της και σε διπλανές επιχειρήσεις.


Από την πυρκαγιά καταστράφηκε η μονάδα παραγωγής καθώς και ο διπλανός χώρος, όπου και θα επεκτεινόταν η μονάδα.


αγια αναστασια εορτη


Πυρκαγιά σε βιοτεχνία στη Βιομηχανική Περιοχή Τυλίσου στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 9, 2017

θερμοκρασια στα σκυλια

Οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 246.529 άτομα. Αυτό προβλέπει απόφαση του υπουργείου Εργασίας, την οποία υπογράφει η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου.


οικονομικο γλυκο για βαπτιση

Η πληρωμή θα γίνει το διάστημα από 24 έως και 31 Ιουλίου, ενώ η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί απο το υπουργείο Εργασίας λίγες ημέρες πριν.


πως να μαγειρεψετε κινοα

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.



θερμοκρασια στα σκυλια

eurobank υπολοιπο λογαριασμου

Αξιωματικοί του Λιμενικού περιέγραψαν το χρονικό του εγκλήματος αλλά και τις κινήσεις των δραστών, τόσο πριν όσο και μετά τη δολοφονία.


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο Ναυτιλίας, γνωστοποιήθηκε πως από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προέκυψε ότι το θύμα εν ζωή υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες από μόνες τους θα ήταν δυνητικά θανατηφόρες εάν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός


διατροφη παιδιου εκτος γαμου

Το χρονικό της δολοφονίας και τα ευρήματα


Σύμφωνα με το Λιμενικό «μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση συλλεχθέντων στοιχείων που πραγματοποίησαν κατά την προανάκριση στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου με τη συνδρομή κλιμακίου της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής κατέστη δυνατή, η εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας της 21χρονης φοιτήτριας, με τη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 21 και 19 ετών».


eurobank υπολοιπο λογαριασμου

Η σορός της κοπέλας είχε εντοπιστεί πρωινές ώρες της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018, στη θαλάσσια περιοχή «Πεύκων» της Ρόδου.


πανεπιστήμιο κρήτης παιδαγωγικο τμημα

Μετά από την ανάλυση δεδομένων που συγκεντρώθηκαν κατά την προανακριτική διαδικασία και την αξιοποίηση οπτικού υλικού από κλειστό κύκλωμα καμερών «προσήχθησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, στις 3 Δεκεμβρίου ως ύποπτοι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά παράβαση του άρθρου 299 παρ. 1 Π. Κ., ένας Έλληνας ηλικίας 21 ετών και ένας Αλβανός 19 ετών.


Όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου, «κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι ο 19χρονος στις 27 Νοεμβρίου περίπου στις 23:30 το βράδυ μετέβη με μικρό φορτηγό όχημα, λευκού χρώματος μαζί με τον 21χρονο, στην οικία της θανούσης, προκειμένου να την παραλάβουν και να μεταβούν, σε εξοχική κατοικία στην περιοχή Πεύκων Ρόδου».


Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, προκλήθηκε έντονος διαπληκτισμός, κατά τον οποίο οι δράστες φέρονται να την χτύπησαν αρχικά δυνατά στο πρόσωπο με γροθιές και ακολούθως ο 21χρονος με ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι.


Στη συνέχεια μετέφεραν το θύμα με το όχημα σε κοντινή βραχώδη θαλάσσια περιοχή, όπου και το πέταξαν στη θάλασσα.


«Από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προέκυψε ότι το θύμα εν ζωή υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες από μόνες τους θα ήταν δυνητικά θανατηφόρες εάν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός» ανέφερε το Λιμενικό.


Παράλληλα παραγγέλθηκε και η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.


Σύμφωνα με το Λιμενικό, στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ. με τη συνδρομή ιδιωτών δυτών, διενήργησαν εξονυχιστική έρευνα στη θαλάσσια περιοχή ανεύρεσης της σορού, και εντόπισαν μεταξύ άλλων ευρημάτων, ηλεκτρική συσκευή σιδερώματος χρώματος λευκού-μωβ, με την οποία φέρεται να χτυπήθηκε στο κεφάλι η θανούσα, στην εξοχική κατοικία στην περιοχή Πεύκων.


«Σημειώνεται δε ότι στην ίδια οικία έχει ανευρεθεί, μεταξύ άλλων, βάση ηλεκτρικού σίδερου ίδιου τύπου που αποτελεί το έτερο εξάρτημα της ηλεκτρικής συσκευής σιδερώματος».


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου, πέραν αυτών, σημειώνεται ότι έχουν επίσης ανευρεθεί ρούχα καθώς και άλλα αντικείμενα που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση, τα οποία εξετάζονται ενδελεχώς στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ. ΑΣ. ενώ ειδικό κλιμάκιο της ίδιας Διεύθυνσης μετέβη στην εξοχική κατοικία στους Πεύκους και συνέλεξε πλήθος στοιχείων καθώς και βιολογικό υλικό, ενώ ανευρέθηκε πλήθος κηλίδων αίματος στους χώρους της οικίας, οι οποίες πρόκειται να εξεταστούν εργαστηριακά.



Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

μερα μετα απο μεθυσι

Συγκεκριμένα από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, θα σημειωθεί σημαντική μεταβολή του καιρού από τα βόρεια, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.


Αναλυτικά, από τα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν την Κυριακή, η Μακεδονία, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, κατά περιόδους τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Δυτική Πελοπόννησος και από το βράδυ η Ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η Βορειοδυτική Πελοπόννησος.


μερα μετα απο μεθυσι

Τη Δευτέρα, τις πρωινές ώρες, θα επηρεαστούν η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, η Δυτική και Νότια Πελοπόννησος. Καθ’ όλη τη διάρκεια, η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά, (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), η Εύβοια, η Βορειοανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η Ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων και η Θράκη.


κομπιουτερ πραξισ μ.επε

γραψα κερατσινι

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας επισημαίνει ότι τα φαινόμενα κατά τόπους στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως στην Πιερία, Χαλκιδική και το Θερμαϊκό), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρά.


υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων επαλ

Από την πτώση των δέντρων δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά σημειώθηκαν μικρής έκτασης ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.


υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων επαλ

δρομολόγια από αστακό για ιθάκη

Για την απομάκρυνση των δέντρων επιχείρησαν δυνάμεις τις πυροσβεστικής, αλλά και η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων.


Επίσης, λόγω της κακοκαιρίας, η Πυροσβεστική προχώρησε σε άντληση υδάτων από υπόγεια,
ενώ αντίστοιχη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες και σε μια κτηνοτροφική μονάδα, όπου υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση νερού.


mes2


χόμπι για συνταξιούχους

mes3


mes4


mes5


πηγή φωτογραφιών: onlarissa


διανομη κερδων σε αε

Με 486 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει την 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες. Ειδικότερα, πρώτος στην Ελλάδα αναδείχθηκε φέτος, με 71 σημαίες, ο νομός Χαλκιδικής. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.574 ακτές, 662 μαρίνες και 50 σκάφη αειφόρου τουρισμού σε όλο τον κόσμο.


Φέτος, χρονιά που έχει χαρακτηρισθεί από το Διεθνή Οργανισμό Τουρισμού ως Διεθνές Έτος Αειφόρου Τουρισμού για την Ανάπτυξη, η «Γαλάζια Σημαία», το πλέον αναγνωρίσιμο οικολογικό σήμα ποιότητας για ακτές, μαρίνες και σκάφη αειφόρου τουρισμού, συμπληρώνει 30 χρόνια εφαρμογής στον κόσμο και στην Ελλάδα.


κεντρο στηριξης οικογενειας

υπολογισμος ασφαλειας αυτοκινητου anytime

Όσον αφορά την Αττική, οι βραβευμένες παραλίες, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε ελεύθερα, είναι:


διανομη κερδων σε αε

Δήμος Μαραθώνα
Σχινιάς/Καράβι


Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας
Αυλάκι


Δήμος Σαρωνικού
Μαύρο Λιθάρι/Eden Beach
Λαγονήσι 1-Grand Beach/Grand Resort Lagonissi
Λαγονήσι 2-Mediterraneo/Grand Resort Lagonissi
Λαγονήσι 3-Κοχύλια/Grand Resort Lagonissi


Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Βάρκιζα
Αστέρας Βουλιαγμένης/Astir Beach Vouliagmenis
Βουλιαγμένη
Βούλα A


Δήμος Γλυφάδας
Γλυφάδα


Δήμος Σπατών-Αρτέμιδας
Λίμνη


Δήμος Αίγινας
Αγ. Μαρίνα


Δήμος Πόρου
Ασκέλι/Νέα Αίγλη


Δήμος Κυθήρων
Κακιά Λαγκάδα
Καψάλι


Διαβάστε εδώ όλες τις βραβευμένες ακτές και μαρίνες στην Ελλάδα


αποκριατικες στολες φλινστοουνς

Έτσι, το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων όρισε προθεσμία ως και την Πέμπτη 20 Ιουλίου, μέσα στην οποία υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο, μπορούν να προχωρήσουν σε μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων.


αποκριατικες στολες φλινστοουνς

σεντόνια για ξενοδοχεία

Όσοι υποψήφιοι θέλουν να ανακαλέσουν προτιμήσεις τους (μερικώς ή ολικώς), θα πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams-delpref. it. minedu. gov.gr και μέσω της διαθέσιμης εφαρμογής, μπορούν μόνο να διαγράψουν κάποια ή κάποιες από τις προτιμήσεις τους ή και όλες.


πως θα ξαναδωσω πανελληνιες 2016

Από το υπουργείο διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι δεν θα μπορούν να αλλάξουν τη σειρά των προτιμήσεων, ούτε να προσθέσουν νέες προτιμήσεις. Μετά την διαγραφή κάποιας προτίμησης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να οριστικοποιήσουν εκ νέου το μηχανογραφικό δελτίο, το οποίο διατηρεί τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου, αλλά με νεότερη ημερομηνία.


Επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι οριστική, και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία, αφού η εφαρμογή θα «κλειδώσει» και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.


Όπως ενημέρωσε το υπουργείο, οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους, από την επόμενη εβδομάδα θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams. it. minedu. gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, με αναγεγραμμένο τον αριθμό πρωτοκόλλου.


πιλατες χανεις κιλα

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από την ελληνική οργάνωση «Αρίων», αρμόδια για τη διάσωση, περίθαλψη και επανένταξη των κητωδών στο φυσικό περιβάλλον του, το πιο πιθανό είναι το θηλαστικό να είναι ρινοδέλφινο. Τα αίτια του θανάτου δεν μπορούν να εξακριβωθούν άμεσα.


«Τα δελφίνια βγαίνουν στις παραλίες είτε επειδή είναι άρρωστα ή επειδή είναι τραυματισμένα, γι' αυτό δεν θα πρέπει να προσπαθούμε να τα οδηγήσουμε με τη βία στα βαθιά, ούτε βέβαια να τα κακομεταχειριζόμαστε, γιατί παρατηρούνται και τέτοιες συμπεριφορές. Το σωστό είναι να ειδοποιείται το Λιμενικό και στη συνέχεια η οργάνωση «Αρίων», που είναι η μόνη αρμόδια και εξειδικευμένη σε θέματα κητωδών στην Ελλάδα», ανέφερε η βιολόγος-γεωλόγος και ωκεανογράφος, Αιμιλία Δρούγα, μέλος του Αρίωνα.


Η οργάνωση έχει καταγράψει από το 2002 – έτος σύστασής της – 450 περιστατικά εκβρασμού δελφινιών και φαλαινών στις ελληνικές ακτές, ενώ σύμφωνα με την κ. Δρούγα, φέτος παρατηρήθηκαν αυξημένα περιστατικά θανάτωσης νεαρών ατόμων (δελφινιών) στον Κορινθιακό Κόλπο, περιστατικά που ερμηνεύονται ως «κακή στάση ζωής».


πιλατες χανεις κιλα

φαίδρα λιάκου

delfini


ευρωαφρικανικο πρωταθλημα ψαροντουφεκου 2013

(Πηγή φωτογραφίας: thessnews.gr)


Σε ό, τι αφορά τους πληθυσμούς των δελφινιών στη χώρα μας – έχουν καταγραφεί και ταυτοποιηθεί 13 με 14 είδη – τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στον αφανισμό κάποιου είδους (όπως το είδος φώκαινα, που είναι ένα μικρό δελφίνι στο βορειοανατολικό Αιγαίο), αλλά και στις ανθρώπινες δραστηριότητες, όπως η κακοποίηση από αλιείς, η παγίδευση σε δίχτυα, τα χτυπήματα από την αυξημένη ταχύτητα των σκαφών, η εξόρυξη πετρελαίου και τα γεωφυσικά πειράματα που προϋποθέτει, τα sonar των ναυτικών σκαφών (οδηγεί σε θάνατο τα δελφίνια από εμβολισμό στο αφτί), η κατάποση πλαστικών και σκουπιδιών κ. ά. Για τις φάλαινες, που ζουν σε μικρότερους πληθυσμούς στη χώρα μας, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η πρόσκρουση με μεγάλα σκάφη.


επισχεση εργασιας και εργασια αλλου

Ο 30χρονος Βλαντ, που παγιδεύτηκε επί τέσσερις ημέρες, μίλησε με τους εργαζομένους και τους διηγήθηκε συγκινημένος τις δραματικές στιγμές που έζησε. «Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες. Κρύωνα πάρα πολύ και φοβήθηκα όταν είδα λίγες ώρες πριν τη διάσωσή μου, ότι ότι τελείωνε η μπαταρία του κινητού μου».


πάρκινσον φυσιοθεραπεία

Οι διασώστες, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, τον εντόπισαν σε χαράδρα, σε βάθος 200 μέτρων μέσω των φωτογραφιών και των συντεταγμένων που τους έστελνε από το κινητό του.


μαρμελαδα φραγκοστάφυλο συνταγη

Φορτισμένος στις δηλώσεις του ήταν και ο διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ, Επιπυραγός κ. Λάμπρος Κίτσιος, ο οποίος χαρακτήρισε τη διάσωση του Βλαντ ως μία από τις πιο δύσκολες που έγιναν στην Ελλάδα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.


επισχεση εργασιας και εργασια αλλου

vlad


Όπως ανέφερε ο ίδιος, η πλέον συγκινητική στιγμή ήταν αυτή που προσέγγισαν τον 30χρονο στη χαράδρα.


μακρυνουν τα μαλλια

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, ο ένας τραυματίας παρελήφθη ακρωτηριασμένος στο κάτω άκρο δεξιά της κνήμης και με κάταγμα κάτω άκρου, ο δεύτερος φέρει κάταγμα του άνω άκρου δεξιά, ο τρίτος κάταγμα οφθαλμικού κόγχου, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει κατάγματα.


ματ λαντερ

Πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν ότι ο τουρίστας που έχει υποστεί ακρωτηριασμό φέρει τραύματα και στο δεύτερο πόδι του ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του διασωληνωμένου.


Από νωρίς το πρωί βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου το οποίο εφημερεύει, καθώς και το Βενιζέλειο Νοσοκομείο.


μακρυνουν τα μαλλια

κρεπα λευκαδα

Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από τη μεταφορά των τραυματιών στο ΠΑΓΝΗ


ονειροπαγιδα τατουαζ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα στην περιοχή Κουτσουνάρι, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ιεράπετρας.


ονειροπαγιδα τατουαζ

Επί τόπου έσπευσαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και δέκα άνδρες. Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή συνέβαλαν στην εξάπλωση της πυρκαγιάς που απείλησε ξενοδοχειακές μονάδες, δυσχεραίνοντας παράλληλα το έργο της κατάσβεσης. Τρία στρέμματα οικοπέδου, ένα αυτοκίνητο και μία πέργκολα ξενοδοχείου κάηκαν από τις φλόγες.


πωλησεις ακινητων παργα

Η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο για προληπτικούς λόγους στο σημείο παραμένουν έξι άνδρες με τρία οχήματα. Άγνωστο παραμένει τι προκάλεσε τη φωτιά.


γιουβετσι με κοκορα

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

τησ τριανταφυλλιασ τα φυλλα γλυκερια

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στον οικισμό Ρομά Αγία Σοφία, ύστερα από καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στον 29χρονο και τον 35χρονο για προσωπικές διαφορές.


Το θύμα μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και την ωμοπλάτη.


πλεκτα πουλοβερ παιδικα

Σε βάρος του συλληφθέντα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις ανακριτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης κι έπειτα από αναζητήσεις, αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον εντόπισαν χθες το μεσημέρι, Πέμπτη, και του φόρεσαν χειροπέδες.


Ο κατηγορούμενος ως δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.


τησ τριανταφυλλιασ τα φυλλα γλυκερια

γκινγκο μπιλομπα καψουλες

τοπογραφοι μηχανικοι σερρες

Οι πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής έκαναν λόγο για δύο τραυματίες και ένα άτομο που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, όμως τελικώς το εργατικό ατύχημα έλαβε τραγικές διαστάσεις.


Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ένας 51χρονος εργάτης υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος εκτελούσε εργασίες καθαρισμού σε αποχετευτικό δίκτυο βιολογικού καθαρισμού, καθώς και ένας 37χρονος Έλληνας, που έσπευσε να βοηθήσει τον 51χρονο, όταν έχασε τις αισθήσεις του.



δευτερογενής καρκίνος ήπατος

προταση με την λεξη δηλαδη


Ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του και τρεις τραυματίες #ανασύρθηκαν από φρεάτιο αντλιοστασίου, στη Σκάλα Λακωνίας.


τοπογραφοι μηχανικοι σερρες
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 1 Αυγούστου 2017

θυρεοειδεκτομη και θαλασσα

Την Τετάρτη το βράδυ σε περιοχή του Αγίου Νικολάου, ο 63χρονος αφαίρεσε από ταμειακή μηχανή επιχείρησης, ιδιοκτησίας 41χρονου Έλληνα, το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ. Μετά από έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν το συγκεκριμένο άνδρα και σε έλεγχο που έγινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.


θυρεοειδεκτομη και θαλασσα

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι 63χρονος είχε διαπράξει κατά το χρονικό διάστημα από 18.07.2017 έως 27.07.2017 ακόμα 3 κλοπές, στην ίδια επιχείρηση, έχοντας αφαιρέσει συνολικά, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.


Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ



φωτογραφικη μηχανη νηπιαγωγειο
ωραια φυλλα

οθωμανοί στρατιώτες

Παντού κολυμπούν μικροσκοπικές αλλά και μεγαλύτερες μέδουσες, το άγγιγμα των οποίων συνήθως είναι αρκετά επώδυνο.


οθωμανοί στρατιώτες

ροβλοχ γαμεσ

social media επιχειρήσεις

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία από το filodimos.gr, τις προηγούμενες ημέρες στην παραλία Ακόλης, ένα μικρό αγόρι με την βοήθεια μιας απόχης κατάφερε να... «ψαρέψει» μία τεράστια μέδουσα βάρους περίπου 5 κιλών.


MEDOYSA 2


Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος αποφάσισε πλέον να εντάξει τον Κορινθιακό και τον Πατραϊκό Κόλπο στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο των Προστατευόμενων Περιοχών Natura 2000. Ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος, από το βήμα της Βουλής και απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή των ΑΝΕΛ, γνωστοποίησε ότι επίκειται και τροποποίηση του νομικού πλαισίου για τις προστατευόμενες περιοχές τον Οκτώβριο, ενώ θα παρθούν και άλλες σχετικές πρωτοβουλίες.


Σε ό, τι αφορά στις μέδουσες που έχουν κατακλύσει τον Κορινθιακό και Πατραϊκό Κόλπο, ο Σωκράτης Φάμελλος υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα φαινόμενο που αφορά συνολικά τη Μεσόγειο και τον πλανήτη και πως η εμφάνισή τους επηρεάζεται από πολλές παραμέτρους.


Όπως είπε, προωθείται άμεση νομοθετική πρωτοβουλία, ώστε να είναι δυνατό να τοποθετηθούν πλωτά μέσα προστασίας των λουόμενων και να μπορούν τουριστικές εγκαταστάσεις να τοποθετήσουν δίχτυα στις ακτές που είναι πολυσύχναστες, ως ένα άμεσο μέτρο. Η σχετική ρύθμιση είναι πιθανό να ψηφιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.


φέτα μπέικον θερμίδες

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν αργά το απόγευμα έξω από το σπίτι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αφού πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα, αποχώρησαν, χωρίς κανένας να τους εμποδίσει.


Αμέσως μετά τη νέα αυτή ενέργεια ανέβασαν και κείμενο σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου αναφέρουν χαρακτηριστικά πως αποχώρησαν κανονικά χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή.


roubikonas


φέτα μπέικον θερμίδες

Με αυτό τον τρόπο τα μέλη του Ρουβίκωνα θέλησαν να ειρωνευτούν το γεγονός πως πριν μία εβδομάδα είχαν εισβάλει στο προαύλιο της Βουλής και τότε με εντολή του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση δεν έγινε καμία προσαγωγή και αφέθηκαν ελεύθεροι.


καιροσ ηλιουπολη

στο εσωτερικο στα αγγλικα